How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İstanbul'a atanmak

İstanbul a atanan tüm arkadaşlarım çok mutlu,çok memnun. Her şey para değil dedirtiyorlar :)
bizimkiler de bekar
bir de bildiğim kadarıyla geçen sene MEB KYK ile anlaştı bekar öğretmenler yurtta kalıyor
benim geçen sene avcılara atanan kuzenim hala yurtta kalıyor mesela, geçen sene ev tutamayan bu sene hiç tutamaz.

GOPta yurt olmayabilir ama Avcılar üniversite bölgesi, yurt var.
İStanbul derya deniz...siz ilçe ilçe değil okul okul düşünün bence okullar açıklanınca

Merhaba hanımlar. Eylül'de nasipse atanacagim öğretmen olarak . Bu yıl alımların yüzde ellisi belki daha fazlası İstanbul'a olacak . İstanbul'a hiç gitmedim. İnternet üzerinden araştırıyorum fakat sanki hep yetersiz gibi geliyor . İlçeleri kafama oturtamiyorum bir türlü. Açılan ilceler genelde şunlar oluyor . Esenler ,Esenyurt , Bağcılar , Arnavutköy, Küçükçekmece, Büyükçekmece , Sultangazi , Avcılar , Gaziosmanpaşa , Bahçelievler..
Buralarda yaşayanlardan kira , mülteci ,ulaşım gibi bilgiler öğrenmem mümkün mü ? 🙏🤗
Öncelikle hayırlı olsun atamanız😊 Esenler, Esenyurt, Bağcılar, Sultangazi ve Gaziosmanpaşayi tercih etmemenizi öneririm. Diger semtlerin de hem güzel olan hem sorunlu olabilecek mahalleleri vardır mutlaka.

Bir cok faktöre bakmak gerekiyor , gercekten tercih kısmı en cok düşünülmesi gereken kısım oluyor. Ben arkadaşımın atamasında onunla brlikte tek tek okulların sitelerine girip inceleme yapmıştım.

Daha iyi semtlere atamaniz gerçekleşirse kira fiyatlari da o oranda artacaktır malesef.

Anadolu yakası tercih etme şansınız var mı? Avrupa yakasına göre saha rahat edersiniz diye düşünüyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun, umarım dikediğiniz gibu olur her şey🤗

bizimkiler de bekar
bir de bildiğim kadarıyla geçen sene MEB KYK ile anlaştı bekar öğretmenler yurtta kalıyor
benim geçen sene avcılara atanan kuzenim hala yurtta kalıyor mesela, geçen sene ev tutamayan bu sene hiç tutamaz.

GOPta yurt olmayabilir ama Avcılar üniversite bölgesi, yurt var.
İStanbul derya deniz...siz ilçe ilçe değil okul okul düşünün bence okullar açıklanınca
Aaa ilk defa duyuyorum çok mantikliymis ama belli bir yaştan sonra da yurtta kalmak ne bileyim

Eğer alternafiniz varsa İstanbul'a gelmeyin.Artik yaşanılacak hali kalmadi.Uzaktan boğaz, saraylar, Taksim vs ama içinde sadece çile.Hafta sonu heryer sahiller , parklar dahil mülteci dolu.Trafik zaten 24 saat bitik.Hersey pahali.Kiralar uçuk.Bekarsaniz tek maaşla yaşamak çok zor.
Yanlış anlamayın amacim hevesinizi kirmak değil.Dogma büyüme İstanbul da yaşayan biri olarak yazdim Üniversiteyi dahil burada okudum.
Kızımla yalnız yaşıyorum şimdi.Ve ilk fırsatta gideceğim.Cünkü gerçekten artik yaşamak çok zor.
Alternatifiniz olmaz ve İstanbul'a gelecrkseniz de Bahçelievler önceliginiz olsun.Sosyal yapı daha kalitelidir.Ama orda da kiralar pahalıdır diğerlerine göre.
Hakkınizda hayırlısı olsun.sevgiler

Kötüden iyiye;
☆Esenyurt
☆Sultangazi
☆Bağcılar
☆Esenler
☆Gaziosmanpaşa
☆Büyükçekmece
15 yıl istanbulda yaşamış ve çalışmış ege ye taşınmış biri olarak
Naçizane
Kolaylıklar diliyorum

Ciddi mi ya peki trafik işini nasıl yapıyorlar ..çocuk servis ücreti vs .. İstanbul beni çok korkutuyor ..gezmesi harika ama yaşaması çok korkutuyor ..ön yargı mi sizce
Ben Bahçelievler de çalışıyorum eşim hergün işe bırakır,çocukları okula bırakır sonra çıkışta onları alır, gelir beni alır ordan kurslara bırakır taksici gibi,senin de eşin destekse İstanbul kolay ama işin evine yakın olmalı,yoksa işkence olur trafik .Anneme zor gidebiliyorum

Atandığın yerde başka öğretmenlerle eve çıkabilirsin, bizimkiler öyle yapmıştı.

Tüm yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Detayları not aldım. Aklımda biraz daha şekillendi artık. İstanbul bir tercih değil zorunluluk aslında . Geçen alımda 1000 kişinin 700ü İstanbul'a atandı bölümümden. Yine aynı olacagi için büyük ihtimalle şimdiden araştırayım dedim. Bransim din kültürü

Kardeşim sultangazide doğu görevini yaptı, 1 yıl kaldı, İstanbulu bilmesine rağmen zorlandı. Teyzem de kaldı, evlilik ile döndü. 1 yıl daha yasayamazdi, branş anaokulu okulda problem yaşamadı fakat sık sık yollar kapanır polis barikat kurardi ulaşımda çok sorun yaşadı otobüsten ziyade inip yürümesi barikatları alamayınca alternatif geliştirmesi gerekti müdür anlayışlı idi
Metro hattı olursa daha kolay olur.
Kira olarak keşke arkadaş bulsanız
Simdiden hayirlisi olsun

O zaman ulaşıma yakın yerleri yazayım değil mi GOP, Sultangazi , Esenyurt, Esenler cok da fark etmiyor kötü yanı 😁

Gaziosmanpaşa da küçükköy sıkıntılı ve çingene mahalleri var dikkat edin buralar olmasın.Esenyurt, Bağcılar, Sultangazi yi eleyin.Bayrampaşa varsa yazın direkt çünkü çoğu Makedon göçmeni arnavuttur rahat edersiniz.Esenlerde ise Karabayır,menderes ve üçyüzlü gibi yerlere sakın gitmeyin.Bahcelievler iyidir ama kira daha pahalı gelebilir.

Büyükçekmece'de yaşayan birisi olarak diyorum ki hocam, kesinlikle Büyükcekmece🙂Buradaki okullar arasından seçim yapma sansin olursa söyle mahalle adi bile tavsiye edebilirim🙂Hakkınızda hayırlısı olsun.

O zaman ulaşıma yakın yerleri yazayım değil mi GOP, Sultangazi , Esenyurt, Esenler cok da fark etmiyor kötü yanı 😁
İlle de bunlardan bir kaçını yazacaksaniz esenyurtu yazmayın 🤣 bekarken gaziosmanpasa da oturuyordum evlendim sultangazide 7 yıl oturdum şimdi esenyurttayim geldiğim güne bin pişman sadece geçici diye kendimi avutuyorum😁 Gaziosmanpasa bence gayet düzgün yerleri var, sultangazi de cumhuriyet mahallesi ve mescidi selam biraz daha nezih gibi ama mescidi selamda afganlar var baya. Esenyurtu yazmayın olduğum yer sakın ama çok uzak her yere

Back