İstanbul'a atanmak

Bahçelievler ama neresi acaba ? Aralarında yinede en iyisi orası. Bu arada Esenler de oturuyorum. Arapça konuşan çok ama kimse rahatsız etmedi mesela beni. Ama ileride çocuğumu büyütmek isteyeceğim bir yer değil şimdilik.
Avcılar da genel de hep eski yapılar var. Güvenilmez deprem şehiriyiz. İstanbul’da 5 lik deprem olunca tek yıkılan şey cami minaresiydi orası da Avcılardaydı

İzmir depreminde bizim mahalleden sokaklara bi şeyler döküldü çatır çıtır kırıldılar. Bakın İzmir depremi ve ben Avcılar'da neredeyse İzmir'dekiler kadar hissettim. İlginç bi semt cidden.

Hepsine ulaşım var, mülteci desen istemediğin kadar çok. Kira fiyatlarını bir süredir İstanbul'dan ayrı olduğum için bilmiyorum ama maalesef bir çok yer hak etmediği ölçüde yüksek. Doğu hizmetinizi gerçekten doğuda yapsaydinjz daha az maliyetli olabilirdi sizin için. Elbette hakkınızda hayırlısı olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

İzmir depreminde bizim mahalleden sokaklara bi şeyler döküldü çatır çıtır kırıldılar. Bakın İzmir depremi ve ben Avcılar'da neredeyse İzmir'dekiler kadar hissettim. İlginç bi semt cidden.
Kesinlikler öyle . Eskiden Denizköşkler de oturmak isterdim şimdi biri Avcılar deyince o kişiye üzülüyorum. Bence tamamen o ilçenin yıkılması şart. Zemin sorunu var onları halledip sıfırdan yapılmalı

Ben Denizköşkler'deydim, bi şey kaybetmemişsiniz boş verin Çok önceden güzeldi yani benim çocukluğumda yine deprem korkutuyordu ama sahilde konserler olurdu stantlar açılırdı bilmem ne. 2010 gibi bitti Avcılar maalesef. Dediğiniz gibi tamamen yıkılması gerekiyor, olası bi depremde çoğu kayıp Avcılar'dan olur konu sahibini korkutmak gibi olmasın ama

Maalesef bende büyük oranının oradan olacağını düşünüyorum ama belli de olmaz tabi. Sadece tedbirli olmak gerekiyor. Belki okul Avcılarda olur ama oturduğu ilçe farklı olur . Biraz kısmet işi .

Bende nasipse öğretmen olarak atanacagim ..1 Eylül'de şehirler açıklanacak inşallah İstanbul çıkmaz bu kiralardan sonra yaşam çok zor oldu ...Allah herkesin yardımcısı olsun ..

2016-2019 arası yaşadım güncel birşey diyemem ama Kadıköy, Bahçeşehir ve Acıbadem'de ikamet ettim. En sevdiğim yer Kadiköy ve Acıbadem oldu. Keşke İstanbul olmasaymış küçük bir şehir olsa birikim yapar daha rahat geçinirdiniz ve güvenli olurdu yanısıra. Hayırlısı olsun. Umarım istediğiniz gibi olur.

Tüm bunlar kalabalık ilçeler eskiden büyükçekmece avcılar sakindi ama şehir artık batı ve kuzeye kayıyor. Arnavutköy nispeten biraz daha sakin. Henüz kalabalıklaşmamış bir ilçe. Ama havaalanıyla birlikte orası da kalabalıklaşacaktır.
Eğer istanbulu gezmek tarihi yerlerinde vakit geçirmek isterim buralara yakın olsun derseniz bağcılar olabilir. Temden kısa sürede beyazıt vb yerlere ulaşabilirsiniz metro da var.

Mülteci nüfus yoğunluğu maalesef her semtte mevcut
Kısaca ulaşım dersenz bağcılar
Sakinlik derseniz arnavutköy
Biraz daha insan profili iyi olsun derseniz emin olmamakla beraber bahçelievler diyebilirm.

Gaziosmanpaşa’da oturuyorum burdan önce Beşiktaş’ta oturuyordum kiralar uçunca gopa doğru kaydım dkdjdkdjd buranın çok sıkıntılı yerleri var ama ben de hiç görmedim oraları. Ben tam merkezindeyim Bağlarbaşı merkezde tam burası gece yarısı dolaşmıyorsanız sıkıntısız. Zaten her yerde güvenlik polis vs var yani merkezde rahat. Ulaşımı en rahat gop o saydıklarınız arasında taksim Beşiktaş Eminönü Nişantaşı vs kısa sürüyor diğerlerine göre

Hayırlısı olsun inşallah Arnavutköy, Küçükçekmece, Büyükçekmece Ve Avcılar içlerin de en iyisi diğerleri sıkıntılı yerler. Maddi açıdan hemen hemen İstanbul un her yeri aynı oldu artık ama o bölgelerde daha rahat edersiniz bence. K.çekmece ve B.çekmece deprem bölgesi ama Allah korusun olacağı varsa her yerde sizi bulur. Korkmayın ama alışırsınız İstanbul un yoğunluğuna :)

Ben de şubat ataması ile Güngören’e atandım. Güngören düşüncemden daha iyi bir profil ile karşılaştım. İlçe önemli evet ama okulun o ilçedeki konumu çok daha önemli.

Arnavutköy veya büyükcekmeceye atanmak için dua edin.Zira diğer ilçeler hem mülteci açısından hem sosyal profil açışından hem güvenlik açısindan sıkıntılı yerler.

Bahçelievler’i kesinlikle öneririrm Küçükçekmece de iyi sayılır

Lütfen deprem açısından da kontrol edin. Arnavutköy sanırım sorunsuz. Emin değilim, deprem haritasına bakın lütfen yada bir bilene danışın.

Esenler gelişmekte olan insanı çeşitli olan bir yer, bahçelievler nezih bir semt ama orası da karışık, Esenyurt sakın tercih etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…