istanbul üniv.aöf hakkında yardım lütfeen

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
istanbul üniv açıktan 1. sınıfım harcımı filan yatırdım eğitim dönemi başlamadı mı?? Ben baktım baktım derslerle ilgili herhangi bi pdf yada video yada başka şey göremedim ya geç kalıcam diye korkuyorum dersleri siz işlemeye başladınız mı...bana birileri yardımcı olabilir mi burda okuyan???
Nereden görücem ben bu ders materyellerini ya

istanbul üniv açıktan 1. sınıfım harcımı filan yatırdım eğitim dönemi başlamadı mı?? Ben baktım baktım derslerle ilgili herhangi bi pdf yada video yada başka şey göremedim ya geç kalıcam diye korkuyorum dersleri siz işlemeye başladınız mı...bana birileri yardımcı olabilir mi burda okuyan???
Nereden görücem ben bu ders materyellerini ya
TC numaranı yazıp sisteme girebiliyor musun şifrenle beraber misal anadolu üniversitesinin 10 ekim de yüklenecek sisteme çünkü kayıtlar bitmedi hala.

TC numaranı yazıp sisteme girebiliyor musun şifrenle beraber misal anadolu üniversitesinin 10 ekim de yüklenecek sisteme çünkü kayıtlar bitmedi hala.

oldu nihayet bikaç gün önce..sistemde sıkıntı vardı galiba ist.ünivin.. teşekkür ederim yinede

Biliyorum ama geçen bi yerde haftada 2 gidiliyo yazmıştı
O belirli dersler için aöf de anadolu üniversitesin de var mesela bazı üniversitiler ögrenciler derse girebiliyor ama her ders için değil aöf de okula gitme zorunlulugu yok,uzaktan eğitim ile karıştırmış olabilirler.

X