P pelintoprak Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ocak 2011 1.399 24 34 16 Eylül 2011 Konu Sahibi pelintoprak #1 evet kızlar kısıtlı bütçemiz var şu anki evimizi satmayı düşünüyoruz çünkü muhit çok kötü . istanbulun sakin düzgün yeni bi semtine taşınmak istyioruz ama neresi olsun bilemedik siz olsaydınız kısıtlı imkanlarla nereyi tercih ederdiniz ?
evet kızlar kısıtlı bütçemiz var şu anki evimizi satmayı düşünüyoruz çünkü muhit çok kötü . istanbulun sakin düzgün yeni bi semtine taşınmak istyioruz ama neresi olsun bilemedik siz olsaydınız kısıtlı imkanlarla nereyi tercih ederdiniz ?
Cookie_Dough ♥jelibonkokanev.blog spot♥ Kayıtlı Üye 20 Haziran 2011 8.788 16 16 Eylül 2011 Konu Sahibi pelintoprak #2 ben anadolu yakasını seviyorum o yuzden kadıkoy,üsküdar çamlıca, beylerbeyi, cengelkoy tarafları guzel bana gore ama kısıtlı butceyle biraz zor muhit ne kadar iyi olursa fiyatlar da o kadar ucuyor canım :44:
ben anadolu yakasını seviyorum o yuzden kadıkoy,üsküdar çamlıca, beylerbeyi, cengelkoy tarafları guzel bana gore ama kısıtlı butceyle biraz zor muhit ne kadar iyi olursa fiyatlar da o kadar ucuyor canım :44: