Babyliss ama modelini bilemiyorum çünkü üstünde yazmyr yalnz üstü kadife gbi tabanı seramik saçımi çok güzel düz yapyor ve parlatyordu
Internetten baktm evet o yaaa onun gibisni bulamadm ve modelinin numarsni bilmiyordum çok yardımcı oldunuz inann bakcam smdi bulurum sıfır ama dha babyliss uretmyr bu modeli dye biliyorum ama yine de modelin numarsni sylemeniz çooook iyi oldu ve eminim bu dzlstrcden kullandgnz için neden bu kadar bu diye ısrar ettgmi siz iyi anlyorsunuzdurbenim kullandığım model sanırım. Çok araştırarak almıştım, uzun yıllardır kullanıyorum. Babyliss c67 yazıyor içinde
Ya face profili fln nrmal sıradan insan gbi geldi kargoya veremem demiyor anlamyr yani hesap numarsi istyrum ynls gnseryr o sey zannedyr ben onu dolandrcam zannedyr öyle söyliyim o yüzden anlasamyruzpff size güvenen çıksa karşınızdaki kadına nasıl güvenipte buluşmaya gitsin.. 2. el sitesine üye ama kargoya veremem diyor elden teslim edecek illa . kadın olduğu bile şüpheli ..
Sen ne senaryo yazdın ya nefrete bak bence senin için o kadar fesat ki böyle düşünüyorsun ben sadece orada oturan biri varsa kadın çünkü anlamyr belli yardım istedim ayrıca karakolun orda verecek küçük cocugum var olmasa asla üsenmeyip kalkp gdcem yaknlarma da syledim kimse yanasmyr burdan yeni al diyorlar ki zaten elimde dzlestrci var ama o benim icin cok ayrı ama çok iyi sallamssnz tebrik ediyorumDünyada bir tek düzleştirici o mu var?
Siz bence burdan birilerini ağınıza düşürmeye çalışıyorsunuz. Mantıklı değil bi kere.
Hadi diyelim siz iyi niyetlisiniz! Ya karşınızdaki kişi sizin yerinize giden kişiye bir şey yaparsa, siz de tutuklanacaksınız.!
Bir de o karşınızdaki kadın değildir, erkektir o yüzden elden vermek istiyor.
Ve son olarak; Ne kadar uyanıksınız ya, kendinizi tehlikeye atmak istemiyor buradaki saf, iyi niyetli kişiyi tehlikeye atıp üstünden geçineceksiniz pes pes pes!!! Keşke sizin gibi sadece kendini düşünen ve kendi menfaati için herkeslere zarar verme potansiyele sahip olan kişiler olmasa! Yazık!
rica ederim. Ben alırken çok araştırmıştım deneyerek almıştım , ben de çok memnunum. Yıllardır kullanıyorum kaç sene oldu hatırlamıyorum bile:) ama hala ilk günkü gibi gerçekten. Maşamda babyliss o da senelerdir çok iyi. Babyliss iyi bir marka gerçekten , ondan üretiyor mu bilmiyorum ama yeni modelleri de güzeldir eminimInternetten baktm evet o yaaa onun gibi bulamadm ve modelinin numarsni bilmiyordum çok yardımcı oldunuz inann bakcam smdi bulurum sıfır ama dha babyliss uretmyr bu modeli dye biliyorum ama yine de modelin numarsni sylemeniz çooook iyi oldu ve eminim bu dzlstrcden kullandgnz için neden bu kadar bu diye ısrar ettgmi siz iyi anlyorsunuzdur
Ya işte kimseye anlatamyrum o kadar çok istyrum çünkü saclarm kvrck ve kvrck sactn nefret edyrum srekli dzlestryrum bir çok markanın br cok dzlstrcsni denedim ama onun gbi yapmadı ondan da dha snra bulamadm çünkü eski bir model kimseye anlatmyrum ama anca benm gbi sacna bu kadar takan bri anlar galibabu kadar üzerinde düşünmeye, riske girmeye değer mi? her yıl daha yeni daha iyi markalar çıkıyor.iyi araştırırsan istediğin düzleştiriciden daha iyisini sıfır bulabilirsin, alışveriş sitelerinde mağazalarda. ikinci el ilan vermeyi bilen kargo işini hesap numarası işini de bilir ve makine arızalı vs. de olabilir aldıktan sonra farkına varırsan nolacak? ben olsam hiç böyle bir işe girmezdim, güvenli gelmedi.
Evet ama inanın bir dzlestrci delisi olarak onun gibi tabanı olan bulamadm babylissin başka dzlestrcilerni de denedm evet cok iyiler ama onun gbi degil onun tabanı cok güzel parlaklk veriyor ve diğerleri kadar saçı yakıp kurutmuyor yada bnm saçıma değerleri iyi gelmedi ama baktm tabiki bu model hiç biyerde satlmyorrica ederim. Ben alırken çok araştırmıştım deneyerek almıştım , ben de çok memnunum. Yıllardır kullanıyorum kaç sene oldu hatırlamıyorum bile:) ama hala ilk günkü gibi gerçekten. Maşamda babyliss o da senelerdir çok iyi. Babyliss iyi bir marka gerçekten , ondan üretiyor mu bilmiyorum ama yeni modelleri de güzeldir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?