Yok para göndermedim zaten çünkü hesap numarası yanls kadn diyor ki elden teslim ederim anca çünkü böyle kargodan vs anlamıyor galibaDolandırılmış olmayasın...
Babyliss ama modelini bilemiyorum çünkü üstünde yazmyr yalnz üstü kadife gbi tabanı seramik saçımi çok güzel düz yapyor ve parlatyorduAradığınız marka model nedir
Karakolun ordan alncak evden değil haklsnz gvenmeyebilirler sadce sansmi denemek istedim :/Size kim güvensin şimdi
Piyasada böyle çook düzleştirici var zaten araştırma yapıp başka model alabilirsinizBabyliss ama modelini bilemiyorum çünkü üstünde yazmyr yalnz üstü kadife gbi tabanı seramik saçımi çok güzel düz yapyor ve parlatyordu
Onu bile dsndum o kadar taktm :)Polis karakolunu ara yardım iste:) valla alemsiniz..ne saç düzleştiriciymis öyle resmen olay oldu
Evet biliyorum bir çoğunu kullandm zaten hatta suan babylissn son ckan dzlstrcsni de kullanyrum ama o bir baskaydi yani benim için hic biri benim sacma o kadar iyi gelmediPiyasada böyle çook düzleştirici var zaten araştırma yapıp başka model alabilirsiniz
Komik olan ne ? Komikse okuma ben belki olabilir diye açtım hayr yani szi nye bu kadar rahatsız etti ki ?Cok komik ya...baska derdiniz kalmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?