İstanbul ümraniye polis karakoluna yakın olan ?

Anne-birr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
238
235
18
30
Kızlar çok saçma olabilir ama bana ordan guvenebilicegim biri lazım çünkü ikinci el eşya satan bir sitede bir kadın duzlestirici satıyor ama bu duzlestrci benim en cok begendgim deli gibi aradgm dzlestrci ve daha firma üretmiyor bunu bu kadında gordgmde o kadar sevindim ki anlatamam ama gel gelelim almaya kadın kargoya vermiyor sonra vercem diyor hesap no istyrum veriyor yanls ckyor yani anlamyr bu islerden elden teslim istiyor illa ki ama anca derdimden kadın anlar gidip alma sansm yok dqha 4 aylık bebegm var gdemem esime dyrum başka al diyor oraya bir dzlsteci icin gdlmez dyor benim saclarm cok kvrck bayadr dzlestrci kullanyrum o ilk dzlestrcimdi ve brdha ondan bulamadm dedgm gbi firma üretmiyor kimse de grmemistim smdi istedgm orya yakn gvenebilcegm bir arkadaşa ben parasni gndersem benim icin bir iyilik yapp bna ordan alp kargoya verebilir mi biliyorum çok sacma ama bi umut dedim belki

Kadının elinde gerçekten o duzlestiricinin olduğuna emin misiniz? İkinci el sitesine ürün satışı yapmak icin üye oluyor ama kargoya vermem diyor elden veririm diyor. Olur mu öyle şey? Hiç güvenilir gelmedi bana. Kimse de güvenip görüşmeye gitmez sanıyorum.
Aynı kalitede ürünler vardır belki başka markalarda hiç araştırdıniz mı?

Bana hiç güvenilir gelmedi işin açıkçası...

Yanlis anlamayin ama tanimadiginiz birine diger tanimadiginiz birini gindermek istemeniz yanlis. Dunyanin binbir turlu hali var. Ayrica internet de ilan vermeyi bilen biri eminim kargoya vermeyi de biliyordur. Ha bir de su da var sizin o kadinla calisip organ mafyaciligi yapmadiginiz ne malum Dunya cok pislendi maalesef

Canim aslında 4 aylikta bebeğin varmisya gerçekten insanın en çok ihtiyaç hissedigi şeyler arasında oluyor tarak..Fön..Saç düzleştirici filan.ins istediğin gibi bişey olur.ama sen yinede dikkatli ol satıcılara karşı filan.

Artık üretilmeyen bir ürünün peşine düşüp, üstelik bulup, alamamak çok kötü. Ben çok çok uzağım, olmasam seve seve üşenmez kalkar gider alırdım. Umarım birine rastlarsınız. Peki kadın anlamıyor da, anlayan komşusu, oğlu, kızı, kardeşi vs yok mu ?

Umarım bir yol bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…