İstanbul ucuz psikolog önerisi

Merhaba bana bilgilendirme yapabilir misiniz?

Merhaba kişi bilgilerini mesajlA paylaşabilir misiniz?

bana numarasını atar mısınız?

ozelden bana da iletebilir misiniz rica etsem bu konuda başlığım var.

ne kadar acaba ucretı?

merhaba yerı nerede acaba?

İstanbul nişantaşına yakınsanız eğer Mehmet efeoğlunu tavsiye ederim. https://www.homopsychologicus.com/ Kendisi sorunlarımı çözmemde çok yardımcı oldu. Fiyat konusunun detayını kendisiyle konuşursanız daha iyi herkese farklı gelebilir bu konu çünkü.

merhaba kendisine bu hafta gittim ilgili ve yardımsever birisi yardımcı oldu kendimi daha iyi hissettim şimdilik ilk seansım çok iyi geldi bakalım ilerleyen seanslar ile ilgili yorum yazarım

Belki de psikologlar bu kadar pahalı olduğu için Türkiye’de deli çok. Seansı 300tl ayda 2 kere gitsen 600tl.. o fiyata tatile giderim belki psikolojim düzelir. Birine derdimi anlatacam o da dinleyecek akıl verecek hooop 300tl... Burda kesinlikle psikologlara lafım yok ama en azında grup terapisti yapılıp en azından bir kişiden 50tl alınıp 6 kişilik seanslar düzenlenebilir. Bu şekilde herkes gerekli yardımı alır. Türkiye’de her 3 kişiden 2si fahiş fiyatlar yüzünden psikoloğa gitmiyor-gidemiyor. Mesela ben!

Ben psikiyatristime her seans 300 ödüyordum. Seanslar senin durumuna bağlı haftada bir veya iki haftada bir olabilir. Online psikologlar daha makul fiyatlarda bir araştır bakalım.

Ucuz psikolog sizi dinlerken uyur

Bana özelden bilgi verir misin

Bana da yazar mısınız rica etsem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…