- 17 Şubat 2018
- 9
- 0
- 36
- 37
- Konu Sahibi peskypixie
-
Merhaba bana bilgilendirme yapabilir misiniz?Merhaba, benim uzun zamandır gittiğim bir psikolog var, yeri şişli de ve metroya da çok yakın. Daha önce bir doktor arkadaşım tavsiye etmişti. Ücretleri de çok makul, istersen özelden numarasını atabilirim ya da şuradan da ulaşabilirsin. Linki aşağıya bırakıyorum.
Merhaba kişi bilgilerini mesajlA paylaşabilir misiniz?Merhaba benim görüştüğüm bir psikolog var, yeni mezun olmasına rağmen pek yardımcı oldu bana güler yüzlü ve sevecen bir kız beni kesinlikle yargılamadı ve değerli hissettirdi,kendi evinde görüşüyor seans ücreti de 50 lira şimdi alınan ücretlere baktımda baya iyiymiş
Bana da özelden yAzar mısınız?Bana da özel den yazar mısınız
hala gidiyorsanız telefon numarası ısım gonderseniz.Kadıköy' de var bildiğim bir yer bak istersen ben çok memnunum
Bana da yazar mısınız numarasıbı ısmini acabaBana özel den yazabilir misiniz ücreti yeri rica etsem
bana numarasını atar mısınız?benimde önerbileceğim çok çok iyi bir bayan psikolog var şu anda fiyatlar çok yüksek olmasına rağmen bana çok yardımcı oldu bu konuda gerçekten amacı para olan çok insan var bana her konuda yardımcı oldu eğer isteyen olursa özelden numarasını ve tam adresini verebilirim İstanbul/ Kadıköy ve Başakşehirde iş yeri bulunuyor :)
ozelden bana da iletebilir misiniz rica etsem bu konuda başlığım var.Benim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.
ne kadar acaba ucretı?Konuyu görünce ben de cevap vermek istedim. psikolog ücretlerinin pahalı olmasını bir yere kadar anlayabiliyorum çünkü gerçekten çok zaman ayırıyorlar. normal bir doktor hastasına 5 dakika ayırıyorken psikologlar 1 saat ayırıyorlar fakat bu süreç bizim ekonomik durumumuzu olduukça sarsabiliyor.
Daha önce gittiğim psikologlar vardı aslı dalan ve eşi uğur bey çok araştırma yapmıştım ve terapi ücretleri bana oldukça ekonomik gelmişti (tabi bu her bütçeye göre değişir ama ortalama ücretlere göre uygundu) .
merhaba yerı nerede acaba?Merhaba benim görüştüğüm bir psikolog var, yeni mezun olmasına rağmen pek yardımcı oldu bana güler yüzlü ve sevecen bir kız beni kesinlikle yargılamadı ve değerli hissettirdi,kendi evinde görüşüyor seans ücreti de 50 lira şimdi alınan ücretlere baktımda baya iyiymiş
İstanbul nişantaşına yakınsanız eğer Mehmet efeoğlunu tavsiye ederim. https://www.homopsychologicus.com/ Kendisi sorunlarımı çözmemde çok yardımcı oldu. Fiyat konusunun detayını kendisiyle konuşursanız daha iyi herkese farklı gelebilir bu konu çünkü.
Merhabalar özelden ismini yazar mısınız
Bana da bilgilendirme yapar mısınMerhaba bana bilgilendirme yapabilir misiniz?
Ben psikiyatristime her seans 300 ödüyordum. Seanslar senin durumuna bağlı haftada bir veya iki haftada bir olabilir. Online psikologlar daha makul fiyatlarda bir araştır bakalım.Psikiyatrist te olabilir ama onlar sadece bikaç dakika dinleyip ilaç yazıyolar diye biliyorum. En fazla yarım saat beni dinleyip anlayıp sorunuma ilaçsız çözüm bulacak biriyle konuşmam lazım. Ama çevremde ailem dışında kimse yok. Ailemde beni anlamıyo ve bu bende daha çok sorun yaratıyo. Daha önce psikoloğa gitmedim. Onlarda ilaç veriyomu nasıl çözüm buluyolar? Ucuz ve iyi psikolog var mı İstanbul'da?
Ucuz psikolog sizi dinlerken uyurPsikiyatrist te olabilir ama onlar sadece bikaç dakika dinleyip ilaç yazıyolar diye biliyorum. En fazla yarım saat beni dinleyip anlayıp sorunuma ilaçsız çözüm bulacak biriyle konuşmam lazım. Ama çevremde ailem dışında kimse yok. Ailemde beni anlamıyo ve bu bende daha çok sorun yaratıyo. Daha önce psikoloğa gitmedim. Onlarda ilaç veriyomu nasıl çözüm buluyolar? Ucuz ve iyi psikolog var mı İstanbul'da?
Bana özelden bilgi verir misinMerhaba, benim uzun zamandır gittiğim bir psikolog var, yeri şişli de ve metroya da çok yakın. Daha önce bir doktor arkadaşım tavsiye etmişti. Ücretleri de çok makul, istersen özelden numarasını atabilirim ya da şuradan da ulaşabilirsin. Linki aşağıya bırakıyorum.
Bana da yazar mısınız rica etsem ?Benim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?