• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul ucuz psikolog önerisi

Merhaba, benim uzun zamandır gittiğim bir psikolog var, yeri şişli de ve metroya da çok yakın. Daha önce bir doktor arkadaşım tavsiye etmişti. Ücretleri de çok makul, istersen özelden numarasını atabilirim ya da şuradan da ulaşabilirsin. Linki aşağıya bırakıyorum.
Merhaba bana bilgilendirme yapabilir misiniz?

Merhaba benim görüştüğüm bir psikolog var, yeni mezun olmasına rağmen pek yardımcı oldu bana güler yüzlü ve sevecen bir kız beni kesinlikle yargılamadı ve değerli hissettirdi,kendi evinde görüşüyor seans ücreti de 50 lira şimdi alınan ücretlere baktımda baya iyiymiş
Merhaba kişi bilgilerini mesajlA paylaşabilir misiniz?

benimde önerbileceğim çok çok iyi bir bayan psikolog var şu anda fiyatlar çok yüksek olmasına rağmen bana çok yardımcı oldu bu konuda gerçekten amacı para olan çok insan var bana her konuda yardımcı oldu eğer isteyen olursa özelden numarasını ve tam adresini verebilirim İstanbul/ Kadıköy ve Başakşehirde iş yeri bulunuyor :)
bana numarasını atar mısınız?

Benim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.
ozelden bana da iletebilir misiniz rica etsem bu konuda başlığım var.

Konuyu görünce ben de cevap vermek istedim. psikolog ücretlerinin pahalı olmasını bir yere kadar anlayabiliyorum çünkü gerçekten çok zaman ayırıyorlar. normal bir doktor hastasına 5 dakika ayırıyorken psikologlar 1 saat ayırıyorlar fakat bu süreç bizim ekonomik durumumuzu olduukça sarsabiliyor.
Daha önce gittiğim psikologlar vardı aslı dalan ve eşi uğur bey çok araştırma yapmıştım ve terapi ücretleri bana oldukça ekonomik gelmişti (tabi bu her bütçeye göre değişir ama ortalama ücretlere göre uygundu) .
ne kadar acaba ucretı?

Merhaba benim görüştüğüm bir psikolog var, yeni mezun olmasına rağmen pek yardımcı oldu bana güler yüzlü ve sevecen bir kız beni kesinlikle yargılamadı ve değerli hissettirdi,kendi evinde görüşüyor seans ücreti de 50 lira şimdi alınan ücretlere baktımda baya iyiymiş
merhaba yerı nerede acaba?

İstanbul nişantaşına yakınsanız eğer Mehmet efeoğlunu tavsiye ederim. https://www.homopsychologicus.com/ Kendisi sorunlarımı çözmemde çok yardımcı oldu. Fiyat konusunun detayını kendisiyle konuşursanız daha iyi herkese farklı gelebilir bu konu çünkü.

İstanbul nişantaşına yakınsanız eğer Mehmet efeoğlunu tavsiye ederim. https://www.homopsychologicus.com/ Kendisi sorunlarımı çözmemde çok yardımcı oldu. Fiyat konusunun detayını kendisiyle konuşursanız daha iyi herkese farklı gelebilir bu konu çünkü.

merhaba kendisine bu hafta gittim ilgili ve yardımsever birisi yardımcı oldu kendimi daha iyi hissettim şimdilik ilk seansım çok iyi geldi bakalım ilerleyen seanslar ile ilgili yorum yazarım

Belki de psikologlar bu kadar pahalı olduğu için Türkiye’de deli çok. Seansı 300tl ayda 2 kere gitsen 600tl.. o fiyata tatile giderim belki psikolojim düzelir. Birine derdimi anlatacam o da dinleyecek akıl verecek hooop 300tl... Burda kesinlikle psikologlara lafım yok ama en azında grup terapisti yapılıp en azından bir kişiden 50tl alınıp 6 kişilik seanslar düzenlenebilir. Bu şekilde herkes gerekli yardımı alır. Türkiye’de her 3 kişiden 2si fahiş fiyatlar yüzünden psikoloğa gitmiyor-gidemiyor. Mesela ben!

Psikiyatrist te olabilir ama onlar sadece bikaç dakika dinleyip ilaç yazıyolar diye biliyorum. En fazla yarım saat beni dinleyip anlayıp sorunuma ilaçsız çözüm bulacak biriyle konuşmam lazım. Ama çevremde ailem dışında kimse yok. Ailemde beni anlamıyo ve bu bende daha çok sorun yaratıyo. Daha önce psikoloğa gitmedim. Onlarda ilaç veriyomu nasıl çözüm buluyolar? Ucuz ve iyi psikolog var mı İstanbul'da?
Ben psikiyatristime her seans 300 ödüyordum. Seanslar senin durumuna bağlı haftada bir veya iki haftada bir olabilir. Online psikologlar daha makul fiyatlarda bir araştır bakalım.

Psikiyatrist te olabilir ama onlar sadece bikaç dakika dinleyip ilaç yazıyolar diye biliyorum. En fazla yarım saat beni dinleyip anlayıp sorunuma ilaçsız çözüm bulacak biriyle konuşmam lazım. Ama çevremde ailem dışında kimse yok. Ailemde beni anlamıyo ve bu bende daha çok sorun yaratıyo. Daha önce psikoloğa gitmedim. Onlarda ilaç veriyomu nasıl çözüm buluyolar? Ucuz ve iyi psikolog var mı İstanbul'da?
Ucuz psikolog sizi dinlerken uyur

Merhaba, benim uzun zamandır gittiğim bir psikolog var, yeri şişli de ve metroya da çok yakın. Daha önce bir doktor arkadaşım tavsiye etmişti. Ücretleri de çok makul, istersen özelden numarasını atabilirim ya da şuradan da ulaşabilirsin. Linki aşağıya bırakıyorum.
Bana özelden bilgi verir misin

Benim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.
Bana da yazar mısınız rica etsem ?

Back