- 4 Nisan 2011
- 7
- 2
- 86
- Konu Sahibi peskypixie
Anadolu yakasında var fiyatı uygun bence, ne için gideceğiniz önemli ama çocuk için mi yoksa yetişkin psikologu mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tavsiyem burda cok tavsiye ettim . 20lira. dogan cuceloglunun icimizdeki cocuk kitabını alman olur. sana bayagi faydası dokunur .Psikiyatrist te olabilir ama onlar sadece bikaç dakika dinleyip ilaç yazıyolar diye biliyorum. En fazla yarım saat beni dinleyip anlayıp sorunuma ilaçsız çözüm bulacak biriyle konuşmam lazım. Ama çevremde ailem dışında kimse yok. Ailemde beni anlamıyo ve bu bende daha çok sorun yaratıyo. Daha önce psikoloğa gitmedim. Onlarda ilaç veriyomu nasıl çözüm buluyolar? Ucuz ve iyi psikolog var mı İstanbul'da?
para bulamıyorum sorunlarımdan bitaneside bu :) Yine burdaki bi konuda 150'den başlıyo yazmışlar. Bende daha az önerirsiniz diye buraya yazdım. Fiyatlarda yaş farketmiyo mu? 18 yaşından küçüğüm ben.
Bide seans olayı nedir? Mesela 300 tl diyelim,300 tlye beni dinliyo çözüm bulamazsa başka 300 liralık seansamı çağrıyo? Toplam 600 liramı ödüyorum. Yoksa tüm seanslar bitince mi 300 alıyo?
Banada msj atar mısın lütfen nosunu adiniBenim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.
Ben isterdim ancak farklı illerdeyizMerhaba,
Arzu edenlerle uygun fiyatlı seanslar yapabilirim. Bilgi için ulaşınız.
...
Merhaba psikolog bilgilerini Benimle de paylaşabilir misiniz ?benimde önerbileceğim çok çok iyi bir bayan psikolog var şu anda fiyatlar çok yüksek olmasına rağmen bana çok yardımcı oldu bu konuda gerçekten amacı para olan çok insan var bana her konuda yardımcı oldu eğer isteyen olursa özelden numarasını ve tam adresini verebilirim İstanbul/ Kadıköy ve Başakşehirde iş yeri bulunuyor :)
Rica etsem benimle de paylaşır mısınız Basaksehir tam adres ve numarasını? ..benimde önerbileceğim çok çok iyi bir bayan psikolog var şu anda fiyatlar çok yüksek olmasına rağmen bana çok yardımcı oldu bu konuda gerçekten amacı para olan çok insan var bana her konuda yardımcı oldu eğer isteyen olursa özelden numarasını ve tam adresini verebilirim İstanbul/ Kadıköy ve Başakşehirde iş yeri bulunuyor :)
benimde önerbileceğim çok çok iyi bir bayan psikolog var şu anda fiyatlar çok yüksek olmasına rağmen bana çok yardımcı oldu bu konuda gerçekten amacı para olan çok insan var bana her konuda yardımcı oldu eğer isteyen olursa özelden numarasını ve tam adresini verebilirim İstanbul/ Kadıköy ve Başakşehirde iş yeri bulunuyor :)
Cnm bana da özel den yazar misinBenim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.
canım hastanede git tamamen parasız oluyor ya da çok az ödüyorsun. anadolu yakasında mısın yoksa avrupa mıpara bulamıyorum sorunlarımdan bitaneside bu :) Yine burdaki bi konuda 150'den başlıyo yazmışlar. Bende daha az önerirsiniz diye buraya yazdım. Fiyatlarda yaş farketmiyo mu? 18 yaşından küçüğüm ben.
Bide seans olayı nedir? Mesela 300 tl diyelim,300 tlye beni dinliyo çözüm bulamazsa başka 300 liralık seansamı çağrıyo? Toplam 600 liramı ödüyorum. Yoksa tüm seanslar bitince mi 300 alıyo?
Bana da özel den yazar mısınızBenim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.