• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul ucuz psikolog önerisi

Anadolu yakasında var fiyatı uygun bence, ne için gideceğiniz önemli ama çocuk için mi yoksa yetişkin psikologu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikiyatrist te olabilir ama onlar sadece bikaç dakika dinleyip ilaç yazıyolar diye biliyorum. En fazla yarım saat beni dinleyip anlayıp sorunuma ilaçsız çözüm bulacak biriyle konuşmam lazım. Ama çevremde ailem dışında kimse yok. Ailemde beni anlamıyo ve bu bende daha çok sorun yaratıyo. Daha önce psikoloğa gitmedim. Onlarda ilaç veriyomu nasıl çözüm buluyolar? Ucuz ve iyi psikolog var mı İstanbul'da?
benim tavsiyem burda cok tavsiye ettim . 20lira. dogan cuceloglunun icimizdeki cocuk kitabını alman olur. sana bayagi faydası dokunur .

Tavsiye edeceğim değil de etmeyeceğim biri var, Tuğçe Peker...Hiç iyi değil sadece para tuzağı. 5 yil önce gitmiştim, asla işe yaramayan seanslardı, yazayım dedim tecrübemi.

Benim de tavsiye etmeyecegim bir isim var. İlkten çetin. Yeri Bostancı erenköy de. Resmen paralarım gitti. O kadar paraya amatör terapi!!! Terapi bile değil amatör muhabbet sohbet konuşma !!!

Ben iki sene önce kocaelinde bir psikoloja gitmiştim anlattım sıkıntılarımı sadece dinledi ve bana hipnoz yapalım dedi güvenmedğim için istemedim çok etkilemedi çünkü konuşmasıyla derken süre doldu ve çıktım verdiğim 150 lr dan sonra yeni bir sıkıntım daha olmuştu fakirliğin gözü çıksın psikoloja gidip dahada üzülerek dönen bi benimdir geralde

Bakırköy'e gittim ve psikiyatri ile görüştüm o yönlendirdi beni psikoloğa. Gitmek isteyenler için bir ışık olsun diye yazıyorum ama iki aydan önce sıra gelmiyor beni taa ekime attılar. Gidip Ankara'da tedavi olmayı yeğliyorum.

Genel anlamda psikologlar sorun çözmez. Ne yaptıkları yönünde örnek verecek olursak.. Psikologlar yağlı boya sanatçılarıdır. Var olan sıkıntı ve sorunlarımızın üzerine, yağlı boya ile hoşumuza giden bir tablo resmeder !. Bu bizim sorunumuzu çözmek değil, sorunlarımızı görmemizi engellemektir. Sonra kar, yağmur dolu yağar ve tablo silinir.. Tekrar gidip, yeni tablomuzu çizmesini isteriz.

Halbuki içimizdeki tabloyu görebilecek olursak, o tablo ile yaşayabilirsek.. Sorunumuz en aza iner. Sorunsuz bir hayat demek.. Hayatı anlayamamak demektir. Kimse istediği hayatı yaşayamaz. İstediğimiz hayatı yaşama algısı, sadece bir kurgudur !. Gelecek de ne olacağımızı bilmediğimiz bir hayatı yaşıyoruz.. Ama ne olmamız gerektiğini kurguluyoruz !.. Var olanı değil, istediğimiz tabloyu çizmek(yaşamak) istiyoruz. Bu bir yanılgı değilmidir ?!

İşte tüm psikolojik sorunların başlangıç noktası bu yanılgıdır !

Doğru algı, hayatın varoluşunu doğru anlamaktan geçer. Bunu gerçekten ve doğru bir şekil de anladığımızda, her şey düzene girer. İşte bu düzen sağlandığında, dünya sorun olup üzerimize yağmur gibi yağıyor olsa da, hissettiklerimizin sorun değil; aslında düzensizlik olduğunu idrak etmiş oluruz !

para bulamıyorum sorunlarımdan bitaneside bu :) Yine burdaki bi konuda 150'den başlıyo yazmışlar. Bende daha az önerirsiniz diye buraya yazdım. Fiyatlarda yaş farketmiyo mu? 18 yaşından küçüğüm ben.

Bide seans olayı nedir? Mesela 300 tl diyelim,300 tlye beni dinliyo çözüm bulamazsa başka 300 liralık seansamı çağrıyo? Toplam 600 liramı ödüyorum. Yoksa tüm seanslar bitince mi 300 alıyo?
Benim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.
Banada msj atar mısın lütfen nosunu adini

Merhaba benim görüştüğüm bir psikolog var, yeni mezun olmasına rağmen pek yardımcı oldu bana güler yüzlü ve sevecen bir kız beni kesinlikle yargılamadı ve değerli hissettirdi,kendi evinde görüşüyor seans ücreti de 50 lira şimdi alınan ücretlere baktımda baya iyiymiş

Merhaba,
Arzu edenlerle uygun fiyatlı seanslar yapabilirim. Bilgi için ulaşınız.
...

benimde önerbileceğim çok çok iyi bir bayan psikolog var şu anda fiyatlar çok yüksek olmasına rağmen bana çok yardımcı oldu bu konuda gerçekten amacı para olan çok insan var bana her konuda yardımcı oldu eğer isteyen olursa özelden numarasını ve tam adresini verebilirim İstanbul/ Kadıköy ve Başakşehirde iş yeri bulunuyor :)
Merhaba psikolog bilgilerini Benimle de paylaşabilir misiniz ?

benimde önerbileceğim çok çok iyi bir bayan psikolog var şu anda fiyatlar çok yüksek olmasına rağmen bana çok yardımcı oldu bu konuda gerçekten amacı para olan çok insan var bana her konuda yardımcı oldu eğer isteyen olursa özelden numarasını ve tam adresini verebilirim İstanbul/ Kadıköy ve Başakşehirde iş yeri bulunuyor :)
Rica etsem benimle de paylaşır mısınız Basaksehir tam adres ve numarasını? ..
Birde seans süresini ve fiyatını da yazar msniz?

Merhaba rica etsem bana da iletişim bilgilerini ve ortalama ücret bilgisini atar mısınız? Çok teşekkür ederim.

Benim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.
Cnm bana da özel den yazar misin

para bulamıyorum sorunlarımdan bitaneside bu :) Yine burdaki bi konuda 150'den başlıyo yazmışlar. Bende daha az önerirsiniz diye buraya yazdım. Fiyatlarda yaş farketmiyo mu? 18 yaşından küçüğüm ben.

Bide seans olayı nedir? Mesela 300 tl diyelim,300 tlye beni dinliyo çözüm bulamazsa başka 300 liralık seansamı çağrıyo? Toplam 600 liramı ödüyorum. Yoksa tüm seanslar bitince mi 300 alıyo?
canım hastanede git tamamen parasız oluyor ya da çok az ödüyorsun. anadolu yakasında mısın yoksa avrupa mı
adadolu yakasındaysan önerebilirim

Merhaba, benim uzun zamandır gittiğim bir psikolog var, yeri şişli de ve metroya da çok yakın. Daha önce bir doktor arkadaşım tavsiye etmişti. Ücretleri de çok makul, istersen özelden numarasını atabilirim ya da şuradan da ulaşabilirsin. Linki aşağıya bırakıyorum.

Bana da özel den yazar mısınız

Reklam İçerikli Mesaj

Back