- Konu Sahibi peskypixie
-
Psikiyatrist te olabilir ama onlar sadece bikaç dakika dinleyip ilaç yazıyolar diye biliyorum. En fazla yarım saat beni dinleyip anlayıp sorunuma ilaçsız çözüm bulacak biriyle konuşmam lazım. Ama çevremde ailem dışında kimse yok. Ailemde beni anlamıyo ve bu bende daha çok sorun yaratıyo. Daha önce psikoloğa gitmedim. Onlarda ilaç veriyomu nasıl çözüm buluyolar? Ucuz ve iyi psikolog var mı İstanbul'da?
Psikiyatrist te olabilir ama onlar sadece bikaç dakika dinleyip ilaç yazıyolar diye biliyorum. En fazla yarım saat beni dinleyip anlayıp sorunuma ilaçsız çözüm bulacak biriyle konuşmam lazım. Ama çevremde ailem dışında kimse yok. Ailemde beni anlamıyo ve bu bende daha çok sorun yaratıyo. Daha önce psikoloğa gitmedim. Onlarda ilaç veriyomu nasıl çözüm buluyolar? Ucuz ve iyi psikolog var mı İstanbul'da?
Benim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.
merhaba bilgileri bana da iletebilir misiniz?
teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?