• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul ucuz psikolog önerisi

peskypixie

o.O
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
7
1
16
İstanbul
Psikiyatrist te olabilir ama onlar sadece bikaç dakika dinleyip ilaç yazıyolar diye biliyorum. En fazla yarım saat beni dinleyip anlayıp sorunuma ilaçsız çözüm bulacak biriyle konuşmam lazım. Ama çevremde ailem dışında kimse yok. Ailemde beni anlamıyo ve bu bende daha çok sorun yaratıyo. Daha önce psikoloğa gitmedim. Onlarda ilaç veriyomu nasıl çözüm buluyolar? Ucuz ve iyi psikolog var mı İstanbul'da?

Psikiyatrist te olabilir ama onlar sadece bikaç dakika dinleyip ilaç yazıyolar diye biliyorum. En fazla yarım saat beni dinleyip anlayıp sorunuma ilaçsız çözüm bulacak biriyle konuşmam lazım. Ama çevremde ailem dışında kimse yok. Ailemde beni anlamıyo ve bu bende daha çok sorun yaratıyo. Daha önce psikoloğa gitmedim. Onlarda ilaç veriyomu nasıl çözüm buluyolar? Ucuz ve iyi psikolog var mı İstanbul'da?

pisikolok lar ilaç yazmıyorlar sadece dinlerler belkı birkaç öneri hepsi bu , yazanı varsada duymadım hiç

sen kendıne iyi bir arkadaş bul da dertleş bence

ben gttıgımde benım dr. bana öle demişti

Benim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.

Son düzenleme:
para bulamıyorum sorunlarımdan bitaneside bu :) Yine burdaki bi konuda 150'den başlıyo yazmışlar. Bende daha az önerirsiniz diye buraya yazdım. Fiyatlarda yaş farketmiyo mu? 18 yaşından küçüğüm ben.

Bide seans olayı nedir? Mesela 300 tl diyelim,300 tlye beni dinliyo çözüm bulamazsa başka 300 liralık seansamı çağrıyo? Toplam 600 liramı ödüyorum. Yoksa tüm seanslar bitince mi 300 alıyo?

Benim gittiğim psikoloğu önerebilirim, ama psikolog ilaç yazmıyor canım terapi yapıyor, standart olarak 50 dakikadır seans süresi, normalde psikolog ücretleri 250 TL - 300 TL gibi fahiş rakamlar çok pahalı, bahsettiğim kişi senin bütçene göre fiyat belirliyor, tabi bir standartı var ama bütçenin elvereceği şekilde yardımcı oluyor, reklama girer diye isim yazmıyorum ben sana kendi psikoloğumun numarasını ve e mail adresini göndereyim özel mesajla, bir konuş istersen.

bana da gönderebilir misiniz rica etsem?

teşekkürler...

psikolog soruna çözüm bulmaz, şunu yap bunu yap demez zaten, sorunun kökenine inerek nerden kaynaklandığını ve çözebilmek için neler yapabileceğini fark ettirir, düşünce biçimini, bakış açını değiştirir. Böylece duyguların ve davranışların da değişir. Tek bir seansta sorun çözülmez ki zaten ilk bir kaç seans tanışma seanslarıdır ondan sonra konu derinleşir. Dilerseniz yardımcı olabilirim ama ben Ankarada'yım

Alıntı tanricaa kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

BANADA GONDEREBILIRSEN COK MEMNUN OLURUM !!

Konuyu görünce ben de cevap vermek istedim. psikolog ücretlerinin pahalı olmasını bir yere kadar anlayabiliyorum çünkü gerçekten çok zaman ayırıyorlar. normal bir doktor hastasına 5 dakika ayırıyorken psikologlar 1 saat ayırıyorlar fakat bu süreç bizim ekonomik durumumuzu olduukça sarsabiliyor.
Daha önce gittiğim psikologlar vardı aslı dalan ve eşi uğur bey çok araştırma yapmıştım ve terapi ücretleri bana oldukça ekonomik gelmişti (tabi bu her bütçeye göre değişir ama ortalama ücretlere göre uygundu) .

Yaklaşık iki aydır, bakırköyde psikoloji enstitüsünde eşimle evlilik terapisi alıyoruz. Bizim gibi evliliğinde çıkmaza girenlere inanın maddi durumunuz el veriyor ise çekmeyin diyorum. Daha ilk seanstan bir çok farkındalık kazandık, daha da önemlisi kendimizi tanımaya başladık. Biz terapist olarak tunahan uzun'u seçtik. Sizlere de tavsiye ediyorum. Piyasada çok yüksekfiyatlar duydum, seansı 300 den bahsedenler var, biz ilk seans 150 devamı 120 olarak anlaştık. Tavsiyemle faydalı olabildiysem ne mutlu bana ☺️

Merhaba,

Bende kendi özel ofisimde psikolog olarak çalışıyorum. Psikologlar ilaç yazmıyor, seanslar genellikle 50 dk sürüyor ve konuşarak geçiyor. Ancak bu günlük konuşma gibi olmuyor elbette :) Ücretler ise 150 ile 500 arasında değişiyor diyebilirim. Bu işte kimin yanında kendinizi iyi hissederseniz onunla olmanız önemli.
Anlaşılmadığını hissetmek bir insan için en kötü duygulardan biri, umarım sorun her neyse en kısa zamanda çözüm bulursunuz. Sevgilerle,

Kardeşimin memnun kaldıgı uzmanların oldugu bı sıte var belkı ıse yarar fıyatları uygun demıstı REKLAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Bireysel Terapi Nedir?
Aile ve Çift Terapisi Nedir?
Hamilelik ve Doğum Terapisi Nedir?
Çocuk Ergen Terapisi Nedir?
Bu terapilerin işlevleri, amaçları nelerdir?
Kızlar Merak ettiğiniz tüm sorular için şu siteyi incelemenizi öneririm:

Ümraniye Anka Psikoloji de Yeşim Hanım var.İnanılmaz memnunum kendisinden.İstanbul da psiokoloğa ihtiyacı olanlar bi araştırsın derim.Terapi fiyatı da piyasadaki şişirme fiyatlara göre de çok uygun.

Kadıköy' de var bildiğim bir yer bak istersen ben çok memnunum

Merhaba bayanlar
Bugün bende bu konu ile ilgili yazmak için siteye giriş yaptım. İlk önce belirtmaliyim ki benim doktorum İstanbul Anadolu yakası,Ümraniye'de. İsmi Emel Koltuk ve seans ücreti 100tl, çift terapi ücreti ise 120tl dir. Kendisine gitmeden önce bende uygun ücretli doğru bir doktor arayışındaydım. İlk üç ayımı uygun ücretle bulduğum acemi bir doktor ile heba ettim. İlk doktoru seçerken mezun olduğu okul ve sonrasında deneyim ettiği hastane klniklere baktım inceledim. Ama sonra anladım ki bir insan ne kadar iyi yee bitirse de, ne kadar eğitim alsa da mühim olan bu mesleği yapabilmek ve yapacak kapasiteye sahip olmakmış. Herkes okuyabilir aynı sınıfta olupta şaştığımız, nasıl kazandı bölümü dediğimiz ya da hayranlık duyduğumuz kapasiteli arkadaşlarımız olmadı mı? Buna istinaden ikinci bir tercih olan Emel hanımı seçtim. Kendisinin de özgeçmişi iyiydi ve birazda tavsiye üzerine hakkımı denedim. Yaşı oldukça genç ama terapileri o kadar olgun tecrübe dolu ve yapıcı geçiyor ki. Ben çok memnunum ve tavsiye ederim..

Terapi ve psikolog ararken öncelikle hizmet alacağınız kişinin gerçekten psikolog olup olmadığını diplomasına bakarak öğrenin. Psikolog olmadığı halde kendini psikolog diye tanıtan kişiler var. Hiç bir denetim yok bu konuda. Ücretlere gelince, ücretler uygulamayı yapan kişiye ve yere göre değişiyor. Mesela Klinik psikolog ile psikolog fiyatları ve yöntemleri farklı olabiliyor. Fiyatlarda bir standart yok ama fahiş fiyatları ya reklama ya da kirası yüksek yerlere ödemiş olursunuz. Türkiye'deki Psikolog ücretleri hakkında ayrıntılı bilgilere

Back