Istanbul Tup Bebek Merkezi mi? Yesilkoy International Hospital Tup Bebek Merkezi mi?

lina88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
95
5
86
Merhaba arkadaslar. Kanada da yasiyorum ve burda tub bebek yaptik ama sperm kalitesinden dolayi embriyo buyumeyi durdurdu. Esimde ileri derecede varikosel var, bende hicbir sorun yok. Istanbul'a gelip denemek istiyorum ama istanbul tup bebek merkezi (Dr. Aret Kamar) ve yesilkoy international hospital tub bebek merkezi (Dr. Engin Oral) arasinda kalmis durumdayiz. Benzer sorunu yasayan arkadaslar luten yardim edermisiniz. Iyi yada kotu tecrubelerinizi paylasir misiniz? Bu kadar uzak yerden sirf bunun icin gidicez ve umarim mutlu doneriz.
Ayrica esim varikosel ameliyati olmak istiyor ama hastane yada doktor konusunda hicbir fikrimiz yok...
Birde ogretmen evlerinde kalabilirmiyiz ogretmen olmasakta? Fiyati uygun ve guvenli oluyormus. Nasil tel ve adress ulasabilirim... Yardim lutfennn...

Canım merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle.
Ben İstanbul tüp bebek hastasıyım daha dogrusu hastasıydım.
Ben de bir problem yoktu ancak eşimin sperm sayısı düşüktü.
Doktorumuz da aret Kamar'dı orada tedaviye başladık ve ilk denemede hamile kaldım.
Ben hem merkezden hem de aret Bey'den cok memnun kaldım.
Sonucta merkezin başarı oranı % 60larda.
2.kez anne olmaya karar verdigimde yine orası olacak.

Lina merhaba,

Ben de sana bilekhulya gibi Aret Kamar'ı yani İstanbul Tüp bebek merkezini öneririm.
Ben de orada tüp bebek tedavisi oldum. Üstelik ilk denemede hamile kaldım.
Problem ben de de bilkehulyanınki gibi eşimdeydi. Ama ilk denemede hamile kaldım, bebegimiz var şu an ve cook mutluyuz.
Sana da orasını öneririm.
Sonucta ben hem merkezden hem de Aret Bey'den cok memnundum.

merhaba lina sadece seçeneğin bu ikisiyse bir şey diyemem. başka hastane tavsiyesi istersen memorial ataşehir iyi ve komplike bir hastane varikoseli micro olarak yapıyorlar. tüp bebek merkezleride bilinen çok iyi merkezlerden biridir. çok yakınındada zübeydehanım öğretmen evi bulunuyor. web siteleri var zubeydehanimogretmenevi.com diye ordan bakabilirsin.
benimki sadece bir tavsiyeydi sen kendi içine sinen yere gitmelisin bence. sevgiler...

Hepinize cook teşekkür ederim.. Hakkımızda hayırlısı inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…