• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul Tup Bebek Merkezi mi? Yesilkoy International Hospital Tup Bebek Merkezi mi?

lina88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
95
5
86
Merhaba arkadaslar. Kanada da yasiyorum ve burda tub bebek yaptik ama sperm kalitesinden dolayi embriyo buyumeyi durdurdu. Esimde ileri derecede varikosel var, bende hicbir sorun yok. Istanbul'a gelip denemek istiyorum ama istanbul tup bebek merkezi (Dr. Aret Kamar) ve yesilkoy international hospital tub bebek merkezi (Dr. Engin Oral) arasinda kalmis durumdayiz. Benzer sorunu yasayan arkadaslar luten yardim edermisiniz. Iyi yada kotu tecrubelerinizi paylasir misiniz? Bu kadar uzak yerden sirf bunun icin gidicez ve umarim mutlu doneriz.
Ayrica esim varikosel ameliyati olmak istiyor ama hastane yada doktor konusunda hicbir fikrimiz yok.
Birde ogretmen evlerinde kalabilirmiyiz ogretmen olmasakta? Fiyati uygun ve guvenli oluyormus. Nasil tel ve adress ulasabilirim... Yardim lutfennn...

Son düzenleme:
bende sizin gibi karasızlardanım.ama bugün istanbul tüp bebek merkezini karar vedim.merkezin sitesinde konaklama ile ilgili bilgiler var.öğretmen evlerinde kalabilirsini yogunluk yoksa.umurım hakkımızda hayırlı olur:17:

Umarim hakkimizda hayirlisi olur konuyu actim ama ulasmadimi bilmiyorum.. pek yazan olmadi.. Ayni sorunuyasayanlarin basari oykusu yada basarisiz sonuclarida cok onemli..

kesinlikle istanbul tüp bebek merkezi,internatıonal tüp bebekte çok başarısız

tsk ederim cnm yaa...
peki ogretmen evlerine nasil ulasabilirim arkadaslar bi bilginiz var mi? Hemen kiralamak istiyorum Istanbula gitmeden once..

arkaslar yorumlarinizi bekliyorum lutfen....

Merhaba Lina,

İnternational hakkında hiç bilgim yok.Malesef Öğretmen evleri ile ilgilide :(

İstanbul Tüp bebek için söyleyecek çook seyim var.Benim yakın arkadaşım Ozan Beye gitti.İlk transferde tuttu.Simdi Kızımız var :D

Bende Ozana gittim.Polip vardı onu aldık.Sonra basladık.Benim Yumurta rezervede azalma var.6 yumurtadan 3 olgun dendi ve ondanda bir tanesi fena değilmiş.Transfer gunu beni muane etti,annem içerdeydi.

Anneme gidip,ben ümitsizim ama morali kötü demeyelim demiş.Ben o an gelince, annemde ozaman koymayalım diyememiş.Bana transfer ettiler.Sonuç Negatif.

Ben değistirdim Doktorumu bende guvensizlik oluşturdu.Bu sürede ordaki bayanlarla konusmam neticesinde Aret beyin çok iyi olduğunu duydum.

Merkez çok guzel temiz,hemsireler ve hasta danısmanları çok kibar ve moral yukseltici kızlar.Aret beyi düsünebilirsin.Ben olumsuz sonuç aldım ama bu orası kötü olduğu oldunu söylemez.

arkaslar yorumlarinizi bekliyorum lutfen....

merhaba canım,
kesinlikle İstanbul Tüp bebek Merkezi'ni öneririm sana.
ben orada tedavi oldum. Doktorum Aret Kamar'dı. İlk denemede hamile kaldım ben canım. Bir bebegim var simdi çok şükür.
Sana da orayı tavsiye ederim. Hem Aret Bey cok bilgili ve işine hakim hem merkez çok temiz,çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü.

hepınıze tesekkur ederım arkadaslar... Insallah hayırlı sağlıklı evlatlar kucagımıza almak dileğiyle...

Back