istanbul sultangazide oturan yokmu!!!

slm bana dedin galiba oğlum biraz daha iyi ama tam geçmedi gribi benim oğlum çk yaramaz her zaman giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum yazamıyorum sen nasılsın bebiş nasıl

pişşt kimse uğramamış buraya ben geceleri ancak rahat ediyorm gündüz oğlumdan fırsat bulupta yazamıyorumboshayallersmile

kızlar nerdesiniz niye kimse uğramıyo
hele mirac hemşerim nerelerdesin

mrb ceyda sultangazinin neresindesin
ayy buraya niye kimse uğramıyo

hg canım buraya pek fazla uğrayan olmuyo dur bakalım ne zamana kadar ayakta tutacam topiği:umursamaz:

slm cnm iyi olmaya çalışıyorummm poyraz hiçbişey yemiyo uyumuyo napıcamı bilmiyorumm sen nasılsın canım çoktandır uğramıyodun kız nerdeydinn

slm cnm iyi olmaya çalışıyorummm poyraz hiçbişey yemiyo uyumuyo napıcamı bilmiyorumm sen nasılsın canım çoktandır uğramıyodun kız nerdeydinn

sıcaklardandır anacım çok zorlama yee yee diye
ben ben mafoldumben kötüyüm biraz hemorogit var bende feci ilerledi bu günlerde ameliyat diyo doktor napıcam bilmiyorum popomun üstüne oturamıyorum günlerdir öldüm öldüm dirildim bitkisel bi ilaç yaptırdım düzelmesse olucam artık napimm tırsıyorum ama böylede olmuyo mafoldumben
hadi öptüm ugrarım yine k.i.b

geçmiş olsun canım bendede var aynı sorun ama çok fazla deil benimki
poyraz hala aynı yemiyo bende kendi haline bıraktım artık öptüm tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…