istanbul sultangazide oturan yokmu!!!

slm canım kimse uğramıyo buraya heralde hadi kızlar başka kimse yokmukaydirigubbakcemile4

filizzzz kızzzz yunusemrenin neresindesin bende oradanım gazi hastanesine yakınım

semra naber

iyi olmaya çalışıyorum canım oğlum hasta grip oldu onunla uğraşıyorum sen nasılsın
bende gazi hastanesinde yaptım doğumumu:)

saol canım bugün biraz daha iyi oğlum ALLAHIM bütün bebişleri korusun:Saruboceq:

Anaa bende Gazi Hastanesinin karşı caddesindeyim meğer ne yakınmışızzz kıslarr kaydirigubbakcemile5

slm mirac kızz hemşeriyiz seninle bende boyabatlıyımolumunekankayizsmile

iyi olmaya çalışıyorum canım oğlum hasta grip oldu onunla uğraşıyorum sen nasılsın
bende gazi hastanesinde yaptım doğumumu:)

geçmiş olsun cnmm
iyim bende nasıl olıyım oğlumun peşinde koşturuyorum 9 yaşında okulu kursu tiyatrosu sineması valla hiç bitmiyo derdi . :hulya: rahatsınız kızzzlar rahat bi büyüsün derdim bi büyüsünde sorunları bitsin aksine sorunlar çogalıyo boyuna posuna bakmadan aşık bile oluyo bir dokunun bin ahhh işitin benden kaydirigubbakcemile3

son duraktayım cem dügün salonun orada yakınız

evet cnm yakınız mehmetçik ilk ögretime geliyorum her gün oğlum orda okuyo cem düğün salonun binasındaki dersanenin kantinini bizim bi arkadaş işletiyo
tanışıyozmu kızz biz acaba kaydirigubbakcemile3 ben gazinin eskilerindenim :kahve:

Back