Premature Bebekler Istanbul sultangazide 26+5 günlük doğan bebeğe prametüre giysi yardımına ihtiyacı var

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Reddyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
763
8
323
Slm prematüre bebeklerini büyüten ve büyütmüş melek anneler..maddi durumu iyi olmayan arkadaşım doğum yaptı.bebek yaklaşık bir aydır kuvözde.bebeğinin haziran 7 sinde doğması gerekirken 25 martta dünyaya geldi ailenin 3 tane daha küçük çocuğu var ve eşinin maaşı çok düşük.900 lira maaş alıyor evleri kira.birkaç hafta sonra kuvözden çıkacak.ama ailesi mama ve hastane masrafını zor karşılıyor.çevredeki komşular yenidoğan eski bebek giysileri verdiler ama pre. Bebekler daha küçük giysiler kullandığını öğrendik.anne sütünü veremiyor üzüntüden sütü kesilmiş.lütfen elinizde bulunan giysi ve 2. El bebek eşyalarını bu annemize vererek yardım ve destek bulunalım.bebek erkek ve ismini yasin koydular.inş bebeği saglıklı olarak yuvasına gelir.

Son düzenleme:
adresi özel mesajla yolladım.çok teşekkür ederim.Rabbim çocuklarınızı size bağışlasın.size çok duacı olacağız.

Ben ararım sizi bebişin cinsiyeti erkekti dini benimde erken doğdu 27 haftalık ama ıyı şimdi şükürler olsun ilk başta bizede büyük geldi ama çabuk toparlıyorlar ben hastaneden aldığımda 2 kg dı şimdi küçüldüler Allah yardımcısı olsun dua etsın bol bol

Ben ararım sizi bebişin cinsiyeti erkekti dini benimde erken doğdu 27 haftalık ama ıyı şimdi şükürler olsun ilk başta bizede büyük geldi ama çabuk toparlıyorlar ben hastaneden aldığımda 2 kg dı şimdi küçüldüler Allah yardımcısı olsun dua etsın bol bol

teşekkür ederim ilginize.evet bebek erkek.inş arkadaşımın bebegide kendini toparlar.

Back