İstanbul polisi alarmda; 'tesettürlü ve bıyıklı' bir erkek şahıs aranıyor

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
İstanbul polisi alarmda; 'tesettürlü ve bıyıklı' bir erkek şahıs aranıyor
http://t24.com.tr/haber/istanbul-polisi-alarmda-tesetturlu-bir-erkek-sahis-araniyor,329563

Son zamanlarda bombalı araç ve şahıslar üzerinde teyakkuzda olan İstanbul Emniyeti, denetimleri sıklaştırdı

İstanbul'da iddiaya göre, sabah saatlerinde tesettürlü bir erkek şahıs ihbarı alan polis alarma geçti. Polisi arayan ihbarcı, erkek şahsı tesettürü düşünce gördüğünü ve bıyıklı olduğunu söyledi.

Cihan Haber Ajansı'nın (CİHAN) haberine göre; yaklaşık bir saat önce polisi arayan vatandaş, Bağcılar 100. Yıl Mahallesi’nde tesettürlü bir erkek şahıs ihbarında bulundu. Şahsın aynı zamanda bıyıklı ve sırt çantalı olduğu belirtildi. Terör polisleri, Bağcılar Barbaros Caddesi’ne doğru giden şüpheli şahsı arıyor.

Son zamanlarda bombalı araç ve şahıslar üzerinde teyakkuzda olan İstanbul Emniyeti, denetimleri sıklaştırdı.

Bugün Boğaziçi'nde de dersin ortasında sınıfa biri girip aşağıda bomba düzenekli araç olduğunu söyleyerek katları boşaltmış. Sonradan meselenin aslında hırsızlık olayı olduğu ortaya çıkmış.

Ortalığı karıştırmak isteyenlerin işi de olabilir bilemedim. Saklanmak isteyip kadın kılığına giren kişi önce o bıyığı kesmez miydi?

2 çocukla çıkıp gidemiyorum kuaföre eşim bir yatmaya geliyor eve bıyıklar aldı başını gitti. Adam gündüz vakti çıka gelse bu adam kim diyecek

Sorma ben de ayni durumdayim minik koalami birakip kuaföre gidemiyorum, az kaldı kız bana baba diyecek :)))

Ben biyik icin hic kuafore gitmedim, kendim aliveriyorum evde iki dakkada..
Zaten burda kuafore gitsem ne anlicaklar, tras oluveriyorlar biyikli sakallilar.. Fazla belli olmayanlar da aldirmiyorlar zaten.
nasıl yani ağdayla mı?
Amerika da kuaför çok pahalı dimi?

nasıl yani ağdayla mı?
Amerika da kuaför çok pahalı dimi?
Yoo.. iple.. agda ile bir kere almistim da bir ay biyik yerlerim simsiyah dolasmistim..Derilerimi yoldu, kabuk bagladiydi inceden..

Amerikada kuafor pahalli sanirim, gerci sacimi da kendim kesip kendim boyarim. Burda bir Turk kuafor gibi yeteneklisini bulmak zor. Turkiyeye geldigimde ilk isim kuafore gitmek oluyor zaten sac icin..

yeğenim New Jersey'de .
ablam gitmeden saçlarını yaptırır,çok pahalıymış.,
iple almayı benim de öğrenmem lazım ,çok pratik cidden .
sen hangi eyalettesin?

yeğenim New Jersey'de .
ablam gitmeden saçlarını yaptırır,çok pahalıymış.,
iple almayı benim de öğrenmem lazım ,çok pratik cidden .
sen hangi eyalettesin?
Indiana'da, Kentucky'e yakin.. Ip cok kolay yav.. 50 cm kadar ince iplik kopar, uclarini birbirine dugumle.. Bas ve isaret parmaklarina gecir, bir taraftan uc-dort defa cevirip ortada parmaklarini acip kapattikca ileri geri gidecek kil kiskaci (kuaforun yaptigi gibi) yarat.. Gec aynanin karsisina, istedigin yeri kiskacla bir ileri bir geri..

Eki Görüntüle 1783032
Sakallı bıyıklı ama tesettürsüz eurovisiona çıkmıştı, böyle olsa daha kolay teşhis edilirdi

Ya gecen gun abimlerle bunu konusuyoruz.
Bu normalde erkekmis.
Vucudu tam kadin vucudu, gogusler frlan.
Demek oluyorki cinsiyet degistirmis.
Ama cinsiyet degstirenlerin hormonlarida kadin hormonu ile degistiriliyor igneyle.
Tuyler daha az geliyor.
Ama bu adam full tuylu.
Acaba kadin hormonu istememismide hala cenede tuy cikiyor?
Eger oyleyse bu adam gunde 2 kere agda yapmasi lazim istenmeyen tuylere( vucuttaki tuylere yani, sakali problem olarak gormuyor cunku).
Buna nasil can dayanir ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…