bizden laf çıkmaz rahat ol :)))))))))))))))Hem tesettürlü hem bıyıklıİstanbul'da değilim iyiki her gören ihbar ederdi beni
2 çocukla çıkıp gidemiyorum kuaföre eşim bir yatmaya geliyor eve bıyıklar aldı başını gitti. Adam gündüz vakti çıka gelse bu adam kim diyecekbizden laf çıkmaz rahat ol :)))))))))))))))
2 çocukla çıkıp gidemiyorum kuaföre eşim bir yatmaya geliyor eve bıyıklar aldı başını gitti. Adam gündüz vakti çıka gelse bu adam kim diyecek
hepimizde aynı dert maalesef.2 çocukla çıkıp gidemiyorum kuaföre eşim bir yatmaya geliyor eve bıyıklar aldı başını gitti. Adam gündüz vakti çıka gelse bu adam kim diyecek
nasıl yani ağdayla mı?Ben biyik icin hic kuafore gitmedim, kendim aliveriyorum evde iki dakkada..
Zaten burda kuafore gitsem ne anlicaklar, tras oluveriyorlar biyikli sakallilar.. Fazla belli olmayanlar da aldirmiyorlar zaten.
Yoo.. iple.. agda ile bir kere almistim da bir ay biyik yerlerim simsiyah dolasmistim..nasıl yani ağdayla mı?
Amerika da kuaför çok pahalı dimi?
yeğenim New Jersey'de .Yoo.. iple.. agda ile bir kere almistim da bir ay biyik yerlerim simsiyah dolasmistim..Derilerimi yoldu, kabuk bagladiydi inceden..
Amerikada kuafor pahalli sanirim, gerci sacimi da kendim kesip kendim boyarim. Burda bir Turk kuafor gibi yeteneklisini bulmak zor. Turkiyeye geldigimde ilk isim kuafore gitmek oluyor zaten sac icin..
Indiana'da, Kentucky'e yakin.. Ip cok kolay yav.. 50 cm kadar ince iplik kopar, uclarini birbirine dugumle.. Bas ve isaret parmaklarina gecir, bir taraftan uc-dort defa cevirip ortada parmaklarini acip kapattikca ileri geri gidecek kil kiskaci (kuaforun yaptigi gibi) yarat.. Gec aynanin karsisina, istedigin yeri kiskacla bir ileri bir geri..yeğenim New Jersey'de .
ablam gitmeden saçlarını yaptırır,çok pahalıymış.,
iple almayı benim de öğrenmem lazım ,çok pratik cidden .
sen hangi eyalettesin?
Eki Görüntüle 1783032
Sakallı bıyıklı ama tesettürsüz eurovisiona çıkmıştı, böyle olsa daha kolay teşhis edilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?