• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul polisi alarmda; 'tesettürlü ve bıyıklı' bir erkek şahıs aranıyor

Ya gecen gun abimlerle bunu konusuyoruz.
Bu normalde erkekmis.
Vucudu tam kadin vucudu, gogusler frlan.
Demek oluyorki cinsiyet degistirmis.
Ama cinsiyet degstirenlerin hormonlarida kadin hormonu ile degistiriliyor igneyle.
Tuyler daha az geliyor.
Ama bu adam full tuylu.
Acaba kadin hormonu istememismide hala cenede tuy cikiyor?
Eger oyleyse bu adam gunde 2 kere agda yapmasi lazim istenmeyen tuylere( vucuttaki tuylere yani, sakali problem olarak gormuyor cunku).
Buna nasil can dayanir ya?
Bu adam cinsiyet değiştirmemiş.. Kadın kıyafetleri giymeyi seven cinsinden miş..
Sanırım mesleki olarakta dikkat çekmeyi seviyor:KK48:
Yani görünürde androjen yada testeteronundan memnun gibi :KK53:

Bu adam cinsiyet değiştirmemiş.. Kadın kıyafetleri giymeyi seven cinsinden miş..
Sanırım mesleki olarakta dikkat çekmeyi seviyor:KK48:
Yani görünürde androjen yada testeteronundan memnun gibi :KK53:

Hmm, oyle diyosun:KK76:.
Bende ona kafa yordum gecen gun, teori yuruttum:KK49:

Cok garip tipler var ya.
Cocuklarimizn kafasini allak bullak ediyorlar. Benim bile kafam karisiyor.

Gecen gun bi kadin geldi calistigim magazaya. " sutyenleri nerde degistiryorz?" Diye bi soru sordu. Yukarda hanfendi dedim, dedim ama 2 dk snra kendi kendime " ya bisey garipti bu kadinda, ama neki?" Diye dusunuyorum kasada.
Megersem kadin bildigimiz kadin, ama sakal buyutmus. Zenci kadinin beyaz beyaz uzunca sakallari var ( bide toka takmis ucune).
Dedim " haaaaaaa kadinlarin sakali olmazdikii, yoksa olurmuydu??".
Etrafima baktim, kimsenin sakali yok kadinlardan.. kafa allak bullak oldu.

Indiana'da, Kentucky'e yakin.. Ip cok kolay yav.. 50 cm kadar ince iplik kopar, uclarini birbirine dugumle.. Bas ve isaret parmaklarina gecir, bir taraftan uc-dort defa cevirip ortada parmaklarini acip kapattikca ileri geri gidecek kil kiskaci (kuaforun yaptigi gibi) yarat.. Gec aynanin karsisina, istedigin yeri kiskacla bir ileri bir geri..
Tam da bunu anlatmaya gelmiştim. Kocalarınızla bıyık yarıştırmanıza gerek yok evde kendiniz de alabilirsiniz :KK45:

Back