• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul-Pendik Kaynarca Özel Yüzyıl Hastanesinde doğum yapanlar.

Anladım canım ben sezeryan diye sorunca isteğe bağlı sandı galiba fiyatı öyle söyledii.. neyse artık bi karar vericem neslihan şekeri bırakırsam denerim Serap hanımı :) randevu bulmak kolay oluyor mu?

Anladım canım ben sezeryan diye sorunca isteğe bağlı sandı galiba fiyatı öyle söyledii.. neyse artık bi karar vericem neslihan şekeri bırakırsam denerim Serap hanımı :) randevu bulmak kolay oluyor mu?
Evet ben bir gün sonraya randevuyu alabildim :)
Bence bir dene... denemekten bişey olmaz.

kesinlikle ferda hanıma gitme piskopatın teki 6 ay gebeliğimi takip etti geçen hafta yüzünü gösterdi şikayet ettim hastaneye.. aman diyeyim sakın onu seçme. mesleğini zaten bırakacak yakında dikkatli ol. ben hastanemi değiştim yüzyıl hastanesini seçtim
canım merhaba bende ferda hanıma gidiyorum. cok ilgili davranıyor ama kafam karıştı seni şikayetim var da görmüştüm yorumunu ben özellikle bayan diye seçmiştim şimdi gece ya da haftasonuna gelir de doğuma gelmez diye korkuyrum cünkü orada baska kadın dr yok erkek dr da kesınlıkle ıstemıyorum.

canım merhaba bende ferda hanıma gidiyorum. cok ilgili davranıyor ama kafam karıştı seni şikayetim var da görmüştüm yorumunu ben özellikle bayan diye seçmiştim şimdi gece ya da haftasonuna gelir de doğuma gelmez diye korkuyrum cünkü orada baska kadın dr yok erkek dr da kesınlıkle ıstemıyorum.
canım ben doktorumu değiştim ve daha önceden niye bunu yapmadığım için bin pişman oldum. o yoğunluktan, o çabucak göndermeye çalışmaklardan kurtuldum. sakin ve huzurlu doktorumla hamileliğime devam ediyorum.
Ferda hanım iyi bir doktor olsaydı ASLA ben yanlış meslek seçmişim- demezdi.. diyemezdi...
bi gün kafası eserle çıkıp giderse ve o gittiği an benim doğumuma denk gelirse diye hep içimde şüphe kalacaktı onda devam etseydim.

Sen bunları bence bir düşün. o doktor kesinlikle psikolojisi sağlam bidoktor değil.

canım ben doktorumu değiştim ve daha önceden niye bunu yapmadığım için bin pişman oldum. o yoğunluktan, o çabucak göndermeye çalışmaklardan kurtuldum. sakin ve huzurlu doktorumla hamileliğime devam ediyorum.
Ferda hanım iyi bir doktor olsaydı ASLA ben yanlış meslek seçmişim- demezdi.. diyemezdi...
bi gün kafası eserle çıkıp giderse ve o gittiği an benim doğumuma denk gelirse diye hep içimde şüphe kalacaktı onda devam etseydim.

Sen bunları bence bir düşün. o doktor kesinlikle psikolojisi sağlam bidoktor değil.
şu an nereye gidiyorsun ben de pendik yüzyıldan randevu aldım. neslihan şekerden

şu an nereye gidiyorsun ben de pendik yüzyıldan randevu aldım. neslihan şekerden
yüzyıla gidiyorum ama neslihan hanım çok yoğun olduğu için aynı hatayı tekrarlamak istemedim. yoğun doktorları tercih etmiyorum artık.aynı hastanede Doç. Dr Serap hanım var ona gidiyorum çok da memnun kaldım.
Serap hanım kasım ayında başladığı için çok yoğun değil ve tam istediğim de buydu hem güçlü özgeçmişi var hem de çok yoğun değil.

bilmiyorum ki birazda kısmet işi doktor olayı mesela ben ferda hnma her gittiğimde boş oluyordu ve sıcak davranıyordu. sırf cinsiyeti merak ediyorum diye 1 hafta sonrasına tekrar kontrol yazdı anlamak için uzun uzun muayene etti ben sırf baska kadın doktor yok doğum anında gelmezse sıkıntı yaşarım diye değiştiriyorum. neslihan şekere de çok iyi diyorlar. bakalım memnun kalırız inş önemli olan doğum anı.

Mrb arkadaşlar, 4 buçuk aylık hamileyim pendik yüzyılda hale hanıma gidiyorum onunla başladım onunla devam ediyorum doktor çok güler yüzlü herseyi sorabiliyorsun ilgili ama hastane genelde sezaryan a yönlendiriyormus korkutup normal dogum yapabilecek olanı dahi sezaryan a alıyorlarmis. Hastane personeli çok ilgili ama bu benim kafamı karıştırıyor. Normal dogum yapan var mı pendik yuzyil da ??

Mrb arkadaşlar, 4 buçuk aylık hamileyim pendik yüzyılda hale hanıma gidiyorum onunla başladım onunla devam ediyorum doktor çok güler yüzlü herseyi sorabiliyorsun ilgili ama hastane genelde sezaryan a yönlendiriyormus korkutup normal dogum yapabilecek olanı dahi sezaryan a alıyorlarmis. Hastane personeli çok ilgili ama bu benim kafamı karıştırıyor. Normal dogum yapan var mı pendik yuzyil da ??
öyle bişey yok... be doğum kurslarına gidiyorum her hafta aynı hastanede.. ebelerle konuşuyoruz dersde. sezeryan diye getirdikleri hamileleri bile bazen normal doğurtup gönderiyoruz bazen de tam tersi.. bu o anki durumla ilgili... kimse zorla seni sezeryana almaz duruma göre değişir..

Bende o hastaneye gitiyordum banu yildiri ma simdi hala orda mi bilmiyorum cunki tayinimiz cikti baska sehirdeyim artik ilk gebeligimde ona gittim cok iyi ilgilendi sagolsun ve dusuk tehlikem oldugu icinde devamli hastanedeydim hemsireler falan cok guzel ilgileniyordu simdi nasil bilemem ve o doktor gitti mi onudabilmiyorum eger duruyorsa tavsiye ederim her ultrasyonda bebegi en ince ayrintisina kadar gosteriyordu konusuyordu

Back