• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul-Pendik Kaynarca Özel Yüzyıl Hastanesinde doğum yapanlar.

Kararsız olcak bir durum yok canım çok güzel hastane personeller :KK54:
Canım laboratuvarlar önemli gelişmiş olması lazım yıllardır gidiyorum yüzyıla ben biliyorum nasıl ama araştırma içindeyim, ilk hüsran yaşadım, birsürü işlem var birdaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum serap hanımı çok begendim yanlız onun için tekrar deneyebilirim :KK15:

Canım laboratuvarlar önemli gelişmiş olması lazım yıllardır gidiyorum yüzyıla ben biliyorum nasıl ama araştırma içindeyim, ilk hüsran yaşadım, birsürü işlem var birdaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum serap hanımı çok begendim yanlız onun için tekrar deneyebilirim :KK15:

Anladım canım ozaman ayrı tabi, araştır bakalım, peki memnun kalmadin mi ilk denemeden de araştırıyorsun merak ettim

Doc dr serap simavliya gidiorum 6. Ayimiza girdik dr umu cok begeniorum ama dogum ekibi nasil onu merak ediyorum bide normal dogum istiorum bi sorun cikmazsa senin normalmiydi canim
oh nihayet serap hanım hakkında bir yorum buldum.
canım yorumlarına çok ihtiyacım var.. 6 aylık gebeliğimi takip eden doktor tam bir piskopat çıktı ( gispir hastanesi dr. ferda erbay ) ben de hastanemi değişerek yüzyıl hastanesi yaptım serap simavlıyı seçtim hiç tanımıyorum.
Nasıl ? ilgili mi? güleryüzlü mü? detaylı anlatıyor mu herşeyi ? bilgi lütfennnnnnn

Bende Yüzyıla gidiyorum doktorum Neslihan Şeker aşırı yoğun bu yüzden gispire ferda hanıma devam edicem sanırım. Neslihan aşan nasıl çok yoğun mu? Neslihan şekere bi aydan önce randevu bulamıyorum
kesinlikle ferda hanıma gitme piskopatın teki 6 ay gebeliğimi takip etti geçen hafta yüzünü gösterdi şikayet ettim hastaneye.. aman diyeyim sakın onu seçme. mesleğini zaten bırakacak yakında dikkatli ol. ben hastanemi değiştim yüzyıl hastanesini seçtim

kesinlikle ferda hanıma gitme piskopatın teki 6 ay gebeliğimi takip etti geçen hafta yüzünü gösterdi şikayet ettim hastaneye.. aman diyeyim sakın onu seçme. mesleğini zaten bırakacak yakında dikkatli ol. ben hastanemi değiştim yüzyıl hastanesini seçtim
Ne yaşadın canım çok merak ettim.... ne biliyim çok iyi çok ilgili davrandı bana

canım yorumlarına çok ihtiyacım var.. 6 aylık gebeliğimi takip eden doktor tam bir piskopat çıktı ( gispir hastanesi dr. ferda erbay ) ben de hastanemi değişerek yüzyıl hastanesi yaptım serap simavlıyı seçtim hiç tanımıyorum.
Nasıl ? ilgili mi? güleryüzlü mü? detaylı anlatıyor mu herşeyi ? bilgi lütfennnnnnn
Canim

anim mrb gebelik haftamiz hemen hemen ayni ben mayis 20 den sonra dogumu bekliyorum normalde 40 haftamiz haziran 6 da doluyor serap hanima gelince mukemmel bir dr biz cok memnunuz ve tecrubelerine guveniyorum gereksiz luzumsuz hicbir sey soylemiyor kafa karistirmiyor cok pozitif

anim mrb gebelik haftamiz hemen hemen ayni ben mayis 20 den sonra dogumu bekliyorum normalde 40 haftamiz haziran 6 da doluyor serap hanima gelince mukemmel bir dr biz cok memnunuz ve tecrubelerine guveniyorum gereksiz luzumsuz hicbir sey soylemiyor kafa karistirmiyor cok pozitif
bugün gittim <Serap hanım ne kadar huzurlu sakin güleryüzlü bi kadın. Bayıldım valla. benim de 10 haziran doğum tarihim. günlerimiz çok yakın.

Hastane doğum fiyatları da uygunmuş.. oda süslemesini sordum yakın zamanda oda süsü yapan birisini işe alacaklarını söylediler. Ynai hazirana kadar bence o da olur. Sen düşünüyormusun oda süsletmeyi ?

Ne yaşadın canım çok merak ettim.... ne biliyim çok iyi çok ilgili davrandı bana
o kadar kalabalık ki kafayı yemiş durumda. en son gittiğimde bana bağırarak her kesin içinde başka doktor mu yok bir tek ben mi varım ? başka hastaneye niye gitmiyorsunuz dedi. sonra bebeğimi müayeneye kendisinin çağırdığını hatırlatdığımda - ben zaten yanlış bir meslek seçmişim.. kesinlikle yanlış bi meslekteyim - dedi.
bu da oraya son gidişim oldu. ne bebeğimi ne de kendimi yanlış meslek seçmiş bir kadın doktoruna emanet edemem malesef..

bugün gittim <Serap hanım ne kadar huzurlu sakin güleryüzlü bi kadın. Bayıldım valla. benim de 10 haziran doğum tarihim. günlerimiz çok yakın.

Hastane doğum fiyatları da uygunmuş.. oda süslemesini sordum yakın zamanda oda süsü yapan birisini işe alacaklarını söylediler. Ynai hazirana kadar bence o da olur. Sen düşünüyormusun oda süsletmeyi ?
Yilbasindan once dogum fiyati normal dogum 1000 sezaryen 1500 du suan nasil bilmiyorum ne kadarmis suanki dogum ucretleri oda susletmeyi sormamistim daha benimde yarin kontrolum yarin gidicez ins kizimizi gormeye

Üç ay önce sezeryan doğum yaptım 1500 tl canım :KK49:

Merhaba bebeginizi Allah bagislasin.
Bebeginiz tup bebek yontemiyle mi oldu acaba.Pendik yuzyil hastn.tup bebek ile ilgili mesajinizi gordum orada mi yaptirdiniz acaba.Vende tedavi konusunda orayi dusunuyorum.Cevaplarsaniz cok sevinirim.

Merhaba bebeginizi Allah bagislasin.
Bebeginiz tup bebek yontemiyle mi oldu acaba.Pendik yuzyil hastn.tup bebek ile ilgili mesajinizi gordum orada mi yaptirdiniz acaba.Vende tedavi konusunda orayi dusunuyorum.Cevaplarsaniz cok sevinirim.

Merhaba teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin :) doğal yolla oldu canım aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım :)

Ya bende gispirde gecede olsa doğuma doktprlar geliyor diye gidiyordum çünkü yüzyıldakiler gelmiyor :KK43: gece doğum olsa doktorunun haberi yok.. çok kararsızım yaaa neslihan şekerde çok yoğun acaba yüzyılda kalıp başka bi doktora mı geçsem o zaman

Ya bende gispirde gecede olsa doğuma doktprlar geliyor diye gidiyordum çünkü yüzyıldakiler gelmiyor :KK43: gece doğum olsa doktorunun haberi yok.. çok kararsızım yaaa neslihan şekerde çok yoğun acaba yüzyılda kalıp başka bi doktora mı geçsem o zaman
şimdi canım gece bile olsa 24 saat nöbetçi doktorlar var,, bir de doğumda doktor sana ne yapacak ? asıl iş ebelerde. ebeler doğurtuyor doktorun hiçbişey yapmıyor ki.. o da ıkın diyecek başka birisi de ıkın diyecek ne farkeder.. bence serap hanımı bir dene derim.. ben memnun kaldım

Ben geçen ay sordum ocakta sezeryan 1800 dediler yüzyılda

ben daha bugün konuştuğum için kesinlikle bu fiyatların doğru olduğunu diyebilirm..

Back