Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz pendik yuzyildami yaptiniz dogumunuzuÖzel yüzyıl hastanesinde doğum yapan varmı kızlar ? ve doktorunuz kimdi ?
Siz pendik yuzyildami yaptiniz dogumunuzu
Evet canim bende yuzyila gidiyorum ama merak ediyorum dogumhanesi ebeleri hemsireleri filan nasil diye
Doc dr serap simavliya gidiorum 6. Ayimiza girdik dr umu cok begeniorum ama dogum ekibi nasil onu merak ediyorum bide normal dogum istiorum bi sorun cikmazsa senin normalmiydi canim
Kasim ayinda geldi canimm yeni dr yanii saglikla buyusun ins bebegin peki cati muayenesi yapmadimi dogumdan once seni 40 haftaya kadar bekletti
Neden etmediler acaba?Ben serap simavliya gidiyorum neslihan alan mi onu diosunuz oda yogun bildigim kadariyla gispiride hic tavsiye etmediler bana
Neslihan alan a gittim, deli gibi herkese tavsiye ediyorum neyini begenmemisler kadının o kadar ilgili ki, diğer doktorlardan ona gecen var ya, sana onu diyenler saçmalamış, Neslihan Alan a da bir ay önceden randevu alıyorsun çok doluBen serap simavliya gidiyorum neslihan alan mi onu diosunuz oda yogun bildigim kadariyla gispiride hic tavsiye etmediler bana
Bende tüp bebek için serap hanımla görüşme yaptım çok begendim kendisini çok ilgili, daha öncede handan hanıma tüp bebek yaptırdım malesef 9. Hafta kalbi durdu kürtaj oldum. Yanlız sadece doktor yeterli olmuyo hemşire labaratuar embiriyolog benim için bakalım artık hayırlısı hakkımızda canlarBen serap simavliya gidiyorum neslihan alan mi onu diosunuz oda yogun bildigim kadariyla gispiride hic tavsiye etmediler bana
Bende tüp bebek için serap hanımla görüşme yaptım çok begendim kendisini çok ilgili, daha öncede handan hanıma tüp bebek yaptırdım malesef 9. Hafta kalbi durdu kürtaj oldum. Yanlız sadece doktor yeterli olmuyo hemşire labaratuar embiriyolog benim için bakalım artık hayırlısı hakkımızda canlar
Evet kürtaj sırasındada iyiydi ama ne bileyim hala karar veremedim biliyorsun tüp bebek biraz daha sancılı zor geçiyor hayırlısı hepimizin hakkında canımGeçmiş olsun canım, tez zamanda tekrar kucağın dolsun inşallah, sezeryan oldum a dan z ye bütün personelleri çok güzel ilgilendi ya
Evet kürtaj sırasındada iyiydi ama ne bileyim hala karar veremedim biliyorsun tüp bebek biraz daha sancılı zor geçiyor hayırlısı hepimizin hakkında canım