• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul-Pendik Kaynarca Özel Yüzyıl Hastanesinde doğum yapanlar.

firuze89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
1.899
3.058
158
35
Özel yüzyıl hastanesinde doğum yapan varmı kızlar ? ve doktorunuz kimdi ?

Evet canim bende yuzyila gidiyorum ama merak ediyorum dogumhanesi ebeleri hemsireleri filan nasil diye

Hangi doktora gidiyorsun kac aylıksın :) ben Neslihan Alan a gidiyordum harika bie doktor yaa çok cici :KK200: hemsiresinden ebesinden en alt kademe hademesine kadar hepsi cok guzel ilgilendi cok memnun kaldım ya:KK200:

Doc dr serap simavliya gidiorum 6. Ayimiza girdik dr umu cok begeniorum ama dogum ekibi nasil onu merak ediyorum bide normal dogum istiorum bi sorun cikmazsa senin normalmiydi canim

Doc dr serap simavliya gidiorum 6. Ayimiza girdik dr umu cok begeniorum ama dogum ekibi nasil onu merak ediyorum bide normal dogum istiorum bi sorun cikmazsa senin normalmiydi canim

Yeni mi gelmiş o doktor ilk defa duydum, maşallah, Allah kucağına almayı nasip etsin. Doktorum normal doğum olsun diye 40. Haftaya kadar bekletti, kontrole diye gittim doğuma girdim, genel sezeryan oldum canım, çatım dar ve kemik varmış başı takılabilir dedi, suyumda azdı ona rağmen normal yap dedi riske atamadım

Kasim ayinda geldi canimm yeni dr yanii saglikla buyusun ins bebegin peki cati muayenesi yapmadimi dogumdan once seni 40 haftaya kadar bekletti

Kasim ayinda geldi canimm yeni dr yanii saglikla buyusun ins bebegin peki cati muayenesi yapmadimi dogumdan once seni 40 haftaya kadar bekletti

Sağol canım inşallah..
37. Haftada yaptı çatı muayenesi, kemik var ama kilolu olmazsa sorun olmaz normal yaparsın dedi ama kilosu 3500 geçmemesi lazım dedi, son kontrolde kilosu 3400 demişti riske atamadım ama 3 kilo 60 gr doğdu :) 16 saat suni sancı veririm sonu sezeryan da olabilir dedi ki kızım kanala girmemisti zaten sezeryan istedim.

Bende Yüzyıla gidiyorum doktorum Neslihan Şeker aşırı yoğun bu yüzden gispire ferda hanıma devam edicem sanırım. Neslihan aşan nasıl çok yoğun mu? Neslihan şekere bi aydan önce randevu bulamıyorum

Ben serap simavliya gidiyorum neslihan alan mi onu diosunuz oda yogun bildigim kadariyla gispiride hic tavsiye etmediler bana

Ben serap simavliya gidiyorum neslihan alan mi onu diosunuz oda yogun bildigim kadariyla gispiride hic tavsiye etmediler bana
Neslihan alan a gittim, deli gibi herkese tavsiye ediyorum neyini begenmemisler kadının o kadar ilgili ki, diğer doktorlardan ona gecen var ya, sana onu diyenler saçmalamış, Neslihan Alan a da bir ay önceden randevu alıyorsun çok dolu

Bende tüp bebek için serap hanımla görüşme yaptım çok begendim kendisini çok ilgili, daha öncede handan hanıma tüp bebek yaptırdım malesef 9. Hafta kalbi durdu kürtaj oldum. Yanlız sadece doktor yeterli olmuyo hemşire labaratuar embiriyolog benim için bakalım artık hayırlısı hakkımızda canlar

Bende tüp bebek için serap hanımla görüşme yaptım çok begendim kendisini çok ilgili, daha öncede handan hanıma tüp bebek yaptırdım malesef 9. Hafta kalbi durdu kürtaj oldum. Yanlız sadece doktor yeterli olmuyo hemşire labaratuar embiriyolog benim için bakalım artık hayırlısı hakkımızda canlar

Geçmiş olsun canım, tez zamanda tekrar kucağın dolsun inşallah, sezeryan oldum a dan z ye bütün personelleri çok güzel ilgilendi ya

Geçmiş olsun canım, tez zamanda tekrar kucağın dolsun inşallah, sezeryan oldum a dan z ye bütün personelleri çok güzel ilgilendi ya
Evet kürtaj sırasındada iyiydi ama ne bileyim hala karar veremedim biliyorsun tüp bebek biraz daha sancılı zor geçiyor hayırlısı hepimizin hakkında canım

Back