• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul nikah sonrası yemek mekanları

confusing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
67
11
88
İstanbul
Merhaba herkese,

22.07.2017 de evleniyorum kısmetse. Aslında düğün istiyordum ama bütçemiz buna elvermeyecek sanırım. Nikahım Kadıköy Evlendirme dairesinde olacak. Nikah sonrasında da aile ile yemek yiyelim diyoruz. Nanna, Vokalist gibi bir çok yere fiyat sordum. Menüler 90 TL den başlıyor. Sizin önerebileceğiniz yerler varsa çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden

Merhaba herkese,

22.07.2017 de evleniyorum kısmetse. Aslında düğün istiyordum ama bütçemiz buna elvermeyecek sanırım. Nikahım Kadıköy Evlendirme dairesinde olacak. Nikah sonrasında da aile ile yemek yiyelim diyoruz. Nanna, Vokalist gibi bir çok yere fiyat sordum. Menüler 90 TL den başlıyor. Sizin önerebileceğiniz yerler varsa çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden

Merhaba, yakın zamanda kuzenimin burada yemeği olmuştu çok memnun kaldılar çok şık bir yer tavsiye ederim http://cakilkeyf.com.tr/

Merhaba herkese,

Teşekkürler şimdiden
Ben de şu an kadıköy yakınlarında mekan arayışı içerisindeyim. Keşke daha fazla paylaşım olsaymış.

Back