- 21 Ağustos 2013
- 19
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hangi hastane ve hangi doktora olacaksınız acaba? :)Bu fiyatların hepsine bi oooooo demek istiyorum ,şu en uygunu gibi görünen 11 500bile uçuk benim için, ben devlet hastanesinde olucam ve hastane +silikon için toplam 5339 TL ödiycez. Eşim 5000bütçe çıkarmıştı, ama evelsi gün gün aldım ve silikona 450TL zamgelmiş. 3200dü 3650olmuş yapıcak bişey yok üstünü ben tamamlıycam artık, eşim krş para yükseltmem dedi
Ayrıca bide sütyen var onuda 300e buldum bi sitede onu alıcam tabi yine kendi harçlığımdan, 11.500olsaydı ameliyatım 7yıldır hayal kaldığı gibi yine hayal kalırdı neyse şükürki yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :)
Özelden yazdım cnm .Merhaba hangi hastane ve hangi doktora olacaksınız acaba? :)
Merhaba dikleştirme+protez:14,000 yaptırdım 375 cc takıldı çok ucuzunu tercih etmek mantıklı değil önemli kısım doktor bence ücret 2.plan işçilik önemli protez koymak değil işçiliği kötü olup beğenmeyen tanıdığım oldu o nedenle referanslı doktor seçiniz naçizane fikrim sevgilerMerhabalar, İstanbul'da önerebileceğiniz uygun ama güvenilir doktor arayışındayım.
Dikleştirme ve protez uygulamaları yapılacak bugüne kadar ikisi için,
8500 tl 11500 tl ve 14000 tl fiyat aldım bir de 25000 tl ama onu hiç karıştırmıyorum
önerilerinizi bekliyorum, sevgiler :)
Merhaba hangi doktor acabaMerhaba ben 6 nisanda Ekrem Keskin e ameliyat oldum kas altı 275cc takıldı. Fiyatı 7500 tl
Ekrem KeskinMerhaba hangi doktor acaba
Siz hangi doktor ve hastanede oldunuz acaba, önerileriniz önemli benim için, Kısıtlı vaktim var seneye kalsın istemiyorumBende yeni oldum. 10 gün oldu. 6500 tl. Çokda memnunum.
İstanbulda bezmialemde osman beye oldum.Siz hangi doktor ve hastanede oldunuz acaba, önerileriniz önemli benim için, Kısıtlı vaktim var seneye kalsın istemiyorum
Devlet hastanesi sanırım dimi? Size silikonlarınızı dışardan mı aldırdılar acaba. Devlet genelde o şekilde yapıyormuş sanırımİstanbulda bezmialemde osman beye oldum.
Özelde yaptırdımDevlet hastanesi mi Özel mi acaba ?
Önceden yazmış olduğunuz herşeyi tekrar sormuşum :)) kusura bakmayın lütfen yeniyim ve yeni yeni çözüyorum siteyi. Biraz araştırdım Ekrem beyi olumlu yorumlar gördüm, randevusu ücretli mi peki bende gidip bi görüşmek istiyorum.Özelde yaptırdım
:)) hayır ücretli değil, gidip bi tanışmanızda fayda var bence deÖnceden yazmış olduğunuz herşeyi tekrar sormuşum :)) kusura bakmayın lütfen yeniyim ve yeni yeni çözüyorum siteyi. Biraz araştırdım Ekrem beyi olumlu yorumlar gördüm, randevusu ücretli mi peki bende gidip bi görüşmek istiyorum.
Bezmialem vakıf üniversite hastanesi. Yani devlet gibi ama çok iyi bir hastane. Silionları ben gidip dışarıdan almadım. Ameliyat günü firma hastaneye geldi ödeme yaptım sadece. Devlet hastanelerinde olan arkadaşlar sanırım firmaya gidip ödedi birkaç kişide öyle okumuştum.Devlet hastanesi sanırım dimi? Size silikonlarınızı dışardan mı aldırdılar acaba. Devlet genelde o şekilde yapıyormuş sanırım
Evet bende öyle okumuştum o yüzden sordum. Çok teşekkür ederim.. peki Osman beyin soyadı nedir acaba bir araştırsam. Siz çok memnun kalmışsınız sanırım. Bide Fotoğraf yükleniyormuş buraya görme şansım var mı? Nasıl bakıldığını çözemedim ama :)Bezmialem vakıf üniversite hastanesi. Yani devlet gibi ama çok iyi bir hastane. Silionları ben gidip dışarıdan almadım. Ameliyat günü firma hastaneye geldi ödeme yaptım sadece. Devlet hastanelerinde olan arkadaşlar sanırım firmaya gidip ödedi birkaç kişide öyle okumuştum.
Merhaba ben 6 nisanda Ekrem Keskin e ameliyat oldum kas altı 275cc takıldı. Fiyatı 7500 tl