İstanbul Meme Ameliyatı

Eos_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
19
6
Merhabalar, İstanbul'da önerebileceğiniz uygun ama güvenilir doktor arayışındayım.
Dikleştirme ve protez uygulamaları yapılacak bugüne kadar ikisi için,
8500 tl 11500 tl ve 14000 tl fiyat aldım bir de 25000 tl ama onu hiç karıştırmıyorum :KK70:
önerilerinizi bekliyorum, sevgiler :)

Bu fiyatların hepsine bi oooooo demek istiyorum ,şu en uygunu gibi görünen 11 500bile uçuk benim için, ben devlet hastanesinde olucam ve hastane +silikon için toplam 5339 TL ödiycez. Eşim 5000bütçe çıkarmıştı, ama evelsi gün gün aldım ve silikona 450TL zamgelmiş. 3200dü 3650olmuş yapıcak bişey yok üstünü ben tamamlıycam artık, eşim krş para yükseltmem dedi :KK70:
Ayrıca bide sütyen var onuda 300e buldum bi sitede onu alıcam tabi yine kendi harçlığımdan, 11.500olsaydı ameliyatım 7yıldır hayal kaldığı gibi yine hayal kalırdı neyse şükürki yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :)

Bu fiyatların hepsine bi oooooo demek istiyorum ,şu en uygunu gibi görünen 11 500bile uçuk benim için, ben devlet hastanesinde olucam ve hastane +silikon için toplam 5339 TL ödiycez. Eşim 5000bütçe çıkarmıştı, ama evelsi gün gün aldım ve silikona 450TL zamgelmiş. 3200dü 3650olmuş yapıcak bişey yok üstünü ben tamamlıycam artık, eşim krş para yükseltmem dedi :KK70:
Ayrıca bide sütyen var onuda 300e buldum bi sitede onu alıcam tabi yine kendi harçlığımdan, 11.500olsaydı ameliyatım 7yıldır hayal kaldığı gibi yine hayal kalırdı neyse şükürki yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :)
Merhaba hangi hastane ve hangi doktora olacaksınız acaba? :)

Merhaba ben 6 nisanda Ekrem Keskin e ameliyat oldum kas altı 275cc takıldı. Fiyatı 7500 tl

Merhabalar, İstanbul'da önerebileceğiniz uygun ama güvenilir doktor arayışındayım.
Dikleştirme ve protez uygulamaları yapılacak bugüne kadar ikisi için,
8500 tl 11500 tl ve 14000 tl fiyat aldım bir de 25000 tl ama onu hiç karıştırmıyorum :KK70:
önerilerinizi bekliyorum, sevgiler :)
Merhaba dikleştirme+protez:14,000 yaptırdım 375 cc takıldı çok ucuzunu tercih etmek mantıklı değil önemli kısım doktor bence ücret 2.plan işçilik önemli protez koymak değil işçiliği kötü olup beğenmeyen tanıdığım oldu o nedenle referanslı doktor seçiniz naçizane fikrim sevgiler

Özelde yaptırdım
Önceden yazmış olduğunuz herşeyi tekrar sormuşum :)) kusura bakmayın lütfen yeniyim ve yeni yeni çözüyorum siteyi. Biraz araştırdım Ekrem beyi olumlu yorumlar gördüm, randevusu ücretli mi peki bende gidip bi görüşmek istiyorum.

Önceden yazmış olduğunuz herşeyi tekrar sormuşum :)) kusura bakmayın lütfen yeniyim ve yeni yeni çözüyorum siteyi. Biraz araştırdım Ekrem beyi olumlu yorumlar gördüm, randevusu ücretli mi peki bende gidip bi görüşmek istiyorum.
:)) hayır ücretli değil, gidip bi tanışmanızda fayda var bence de

Devlet hastanesi sanırım dimi? Size silikonlarınızı dışardan mı aldırdılar acaba. Devlet genelde o şekilde yapıyormuş sanırım
Bezmialem vakıf üniversite hastanesi. Yani devlet gibi ama çok iyi bir hastane. Silionları ben gidip dışarıdan almadım. Ameliyat günü firma hastaneye geldi ödeme yaptım sadece. Devlet hastanelerinde olan arkadaşlar sanırım firmaya gidip ödedi birkaç kişide öyle okumuştum.

Bezmialem vakıf üniversite hastanesi. Yani devlet gibi ama çok iyi bir hastane. Silionları ben gidip dışarıdan almadım. Ameliyat günü firma hastaneye geldi ödeme yaptım sadece. Devlet hastanelerinde olan arkadaşlar sanırım firmaya gidip ödedi birkaç kişide öyle okumuştum.
Evet bende öyle okumuştum o yüzden sordum. Çok teşekkür ederim.. peki Osman beyin soyadı nedir acaba bir araştırsam. Siz çok memnun kalmışsınız sanırım. Bide Fotoğraf yükleniyormuş buraya görme şansım var mı? Nasıl bakıldığını çözemedim ama :)

Merhaba ben 6 nisanda Ekrem Keskin e ameliyat oldum kas altı 275cc takıldı. Fiyatı 7500 tl

Aslıhan merhaba, ben de Ekrem beye ameliyat düşünüyorum, nasıldı süreç, şimdi nasılsın bahsedebilir misin?

Heyecanlarım vardı tabiki kolay bi süreç olmayacağını biliyordum, geçirdiğim ilk ameliyattı ve Ekrem Keskin e denk gelmiş olmam tamamen büyük bir şans oldu benim için. İlk 4 günden sonra hersey hızla düzelmeye başladı. 5.günümde işimin başındaydım. Biraz kontrollü ve dikkatlice işe başladım ağrılarım bir hafta ağrı kesiciler ile kontrol edilebiliyordu. Sonrasonda gerek kalmadı zaten hersey yoluna girdi. Doktorumdan cok memnunum Pebuk Pebuk

X