- Konu Sahibi EU2
-
Arkadaslar merhaba
Konunuza dalmis olacagim ama yardimlariniza ihtiyacim var.Ilk kez bu yil istanbul Sabiha Gökcen havalimanina inecegiz.Istanbul u hic bilmiyoruz.Istanbul a indikten sonra Yenikapi dan feribotla Bandirma ya gececegiz.Aslin da Atatürk havalimani daha yakinmis Yenikapi ya,ama bilmedigimiz icin hata yaptik orda.Simdi size sorum,taksiyle Sabiha Gökcen den Yenikapi ya gecsek taksi fiyati asagi yukari ne kadar tutar?Kimi 80 diyor kimi daha fazla diyor.Ikincisi ise Yenikapiya gitmek icin Pendik feribotlarina baktim,netten ama yokmus.Bostanci dan varmis galiba,kesin emin olamiyorum.Bana bir yol gösterseniz en kolay nasil Yenikapi ya ulasiriz.
Arkadaslar merhaba
Konunuza dalmis olacagim ama yardimlariniza ihtiyacim var.Ilk kez bu yil istanbul Sabiha Gökcen havalimanina inecegiz.Istanbul u hic bilmiyoruz.Istanbul a indikten sonra Yenikapi dan feribotla Bandirma ya gececegiz.Aslin da Atatürk havalimani daha yakinmis Yenikapi ya,ama bilmedigimiz icin hata yaptik orda.Simdi size sorum,taksiyle Sabiha Gökcen den Yenikapi ya gecsek taksi fiyati asagi yukari ne kadar tutar?Kimi 80 diyor kimi daha fazla diyor.Ikincisi ise Yenikapiya gitmek icin Pendik feribotlarina baktim,netten ama yokmus.Bostanci dan varmis galiba,kesin emin olamiyorum.Bana bir yol gösterseniz en kolay nasil Yenikapi ya ulasiriz.
selamm kızlarr, ya ben de istanbul lokumuyum hem de anadolu yakası lokumuyum kaydirigubbakcemile3 ama bugün gördüm buluşmanızııı, daha evvel görseydim belki gelirdim beee, ya aslında gelmezdim galibaa, hicbirinizi tanımıyorum çünkü kaydirigubbakcemile3
Allah muhabbetinizi artırsın, resimlerinizi bekliyorm buluşma bölümündee a.s.
cnm vala herkes sabırıszca beklıyoo ve yenı bulusma ıstıyoo anam alısıtk haftada bıkezz :)):):)::)
acılmıs yaw gene topıc bulusma ıcın baksana seker gorusuzr gene işde:)..hehe vur patlasın cal oynasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?