istanbul lokumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
h.içi olduğu için çalışanlar gidemiyor
h.sonu olunca evli bayanların bazıları gelemiyor

çok yüksek bi rakam beklemeyin zaten ..

az oluyo ama sıcacık oluyor

essecim çok eğlencez o gün çok

süprizzzzz
taksi çok ciddi bir rakam tutar sabiha gökçen cidden uzak
bostancıda var biliyorum ama ido yapmıyor mu feribot seferlerini ben mi yanlış biliyorum
ido'nun sitesine girip ya da telefonla görüşüp bilgi alabilirsin.

Baktim biraz ama kafam iyice karisti,bir de acaba önceden yer ayirttirmak gereklimi?Yoksa gittigimiz vakit hemen bilet alabilirmiyiz.Kis tarifesi var,ve günde üc kezdi sanirim Bandirma ya

ya esse resimleri ne zaman yüklüyosunuz yaa
merak ettim nasıl çıktığımızı

slmlar, size şöyle söylim...İDO nun web sitesine bi bakın...Bostancıdan Bakırköye var ama Yenikapıya var mı tam emin değilim...Sabiha Gökçenden Yenikapıya taksiyle gelmeye kalkarsanız çok yazar...en iyisi taksiyle Bostancıya gelin...oradan deniz otobüsüyle karşıya geçin...sizin tam olarak gideceğiniz yer Yenikapı mı?:uhm:

idonun telefonu
en sağlıklı bilgi orda
MÜŞTERı HıZMETLERı MERKEZı (0212) 444 44 36

şş fıstıklar ben ıyıce relaxxx desıbelım gorusmen nasıl gectı bakım

kızlar resımler eklendıkten sonra kım kım oldugunu soylesın soran oluyo kar ın ısını kolaylastırak:)

selamm kızlarr, ya ben de istanbul lokumuyum hem de anadolu yakası lokumuyum kaydirigubbakcemile3 ama bugün gördüm buluşmanızııı, daha evvel görseydim belki gelirdim beee, ya aslında gelmezdim galibaa, hicbirinizi tanımıyorum çünkü kaydirigubbakcemile3
Allah muhabbetinizi artırsın, resimlerinizi bekliyorm buluşma bölümündee a.s.

cnm cok sgl ıyı dıleklerın ıcn ama nedemk gelmezdım askolsun orda bırıbırnı hıc tanımayanlarda vardı bıdahakı gorusmeye muhakkak beklerız

slm kızlar ben geldımmm sımdı eve gırdım resımlerıde benım pc sorunlu ıdye arkadasımdan atıyoım az sabır ve nıckelr konusunda az yardım lütfen :)..

guzel bıguyndu coks agolun kızlar gedınız ıcın canım lokumlarıom benumm:)..

cnm vala herkes sabırıszca beklıyoo ve yenı bulusma ıstıyoo anam alısıtk haftada bıkezz :)):):)::)

cnm vala herkes sabırıszca beklıyoo ve yenı bulusma ıstıyoo anam alısıtk haftada bıkezz :)):):)::)

acılmıs yaw gene topıc bulusma ıcın baksana seker gorusuzr gene işde:)..hehe vur patlasın cal oynasınnn

slm istbulun lokumları...kar tşk canım gzl bir organizeydi...ilgin ve alakan için ayrı tşk canım..katılan bütün arkadaşlar ;çok güzel birgündü hepinizde çok güzeldiniz..elif ablayı tanımak ayrı güzeldi yüreği çok güzel bir insan...tanıdığıma çom menun oldum..Şeniz

kar yükledim fotoları ama sen gittikten sonra arkadaşın kapadı sanırım meseneyi alamadım senden sonrakileri elimdekileri koydum gerisini naıl hallederiz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…