şş şekerler bir buluşma daha sonuçlandıı
ne güzel çok sevindim buluşmanızın güzel geçmesine. arkadaşlar istanbulun nerelerinde oturuyorsunuz. yakınlardaki arkadaşlarla görüşmek isterim.
ne güzel çok sevindim buluşmanızın güzel geçmesine. arkadaşlar istanbulun nerelerinde oturuyorsunuz. yakınlardaki arkadaşlarla görüşmek isterim.
resimleri varmı şekerim üsküdardaydı dimi ben uzakım yafffşakkıdı
anladım canım. ben de leventteyim. piknik işni çok iyi düşünmüşsünüz peki nerde olacağı hakkında bir fikir var mı. bu arada piknikten önce bi buluşma daha yapsak yani ben de katılmak istiyorum ama haziran sonunu bekleyemem :)
Haziran sonralarında iş+staja başlayacağım ama muhtemelen gelirim. Evet,evet...arkadalsar hazıran sonu pıknık dusunuyoruz ıns ona katılırısnız
ben 25 .26 .27 haziranda nöbet tutmuyorum lütfennn pikniği o tarihlere getirmeye çalışın. tabi çoğunluğa uyulmalı ama ilk etapta değerlendirirseniz sevinirim. ne de olsa haziran sonu işte:)))
bu arada 8 haziranda küçük bir buluşma yapmaya ne dersiniz
sen nerde olduğunu söyle de yakın olan sana cvp yazsın :sm_confused:
Haziran sonralarında iş+staja başlayacağım ama muhtemelen gelirim. Evet,evet...
8 Haziran çok çok uygun bana :)
ardayasbu gelım kız sana ev adrtesını ver yevrım gazoz getırcem :)
anladım canım. ben de leventteyim. piknik işni çok iyi düşünmüşsünüz peki nerde olacağı hakkında bir fikir var mı. bu arada piknikten önce bi buluşma daha yapsak yani ben de katılmak istiyorum ama haziran sonunu bekleyemem :)
inşallah canım yawss resimler yüklenince bakalım eylendinismi kaç kişi vardı hihoyyyt
ben 25 .26 .27 haziranda nöbet tutmuyorum lütfennn pikniği o tarihlere getirmeye çalışın. tabi çoğunluğa uyulmalı ama ilk etapta değerlendirirseniz sevinirim. ne de olsa haziran sonu işte:)))
bu arada 8 haziranda küçük bir buluşma yapmaya ne dersiniz
ardayasbu gelım kız sana ev adrtesını ver yevrım gazoz getırcem :)
haziran sonu temmuz başı
o pikniği bensiz yaparsanız
vururum sizi
essenin yaptığı pasta ve burcumsun yaptığı dolmalar benim kimseye vermem.
Haziran sonralarında iş+staja başlayacağım ama muhtemelen gelirim. Evet,evet...
8 Haziran çok çok uygun bana :)
ayy nasıl sevindim ben de o gün nöbet ertesiyim en kötü ihtimal biraz uykulu olurum ama çok yoğunum o hafta ertesi gün de nöbet var o yüzden 8 haziran çok uygun nerde bululaşım sen nerdesin arkadaşım bana her yer uygun geliriz oğlumla çok uzak olmadığı sürece yani slivri hadımköy kartal falan:)))
ben cengelkoydeyım sen nerdeısn yevrımmmsen nerdesin canım yakınmıyız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?