İstanbul labioplasti ameliyatı konusunda yardıma ihtiyacım var.

Ezgi Ezgi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
27
9
31
Arkadaşlar bu yaz labioplasti olma planım var.İstanbul da yapma konusunda karar kıldım.İstanbul da Ebru Ünal Özgür Kartal ve Süleyman Eserdağ olumlu yorumları olan doktorlar bu platformdan takip ettiğim kadarıyla.Bu doktorlar dışında İstanbulda başka doktora ameliyat olup memnun kalan arkadaşlar varsa doktor isimlerini ve ameliyat süreçlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Arkadaşlar bu yaz labioplasti olma planım var.İstanbul da yapma konusunda karar kıldım.İstanbul da Ebru Ünal Özgür Kartal ve Süleyman Eserdağ olumlu yorumları olan doktorlar bu platformdan takip ettiğim kadarıyla.Bu doktorlar dışında İstanbulda başka doktora ameliyat olup memnun kalan arkadaşlar varsa doktor isimlerini ve ameliyat süreçlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Çok geçmiş olsun inşallah sonucundan memnun kalacağınız çok güzel bir operasyon geçirirsiniz🙏 Bende Bursada labioplasti yaptırdım Bursaya gelme imkanınız olursa kendi yaptırdığım doktorum Dr Barış Korkmaz'ı ıgönül rahatlığıyla tavsiye edebilirdim.

Çok geçmiş olsun inşallah sonucundan memnun kalacağınız çok güzel bir operasyon geçirirsiniz🙏 Bende Bursada labioplasti yaptırdım Bursaya gelme imkanınız olursa kendi yaptırdığım doktorum Dr Barış Korkmaz'ı ıgönül rahatlığıyla tavsiye edebilirdim.
Ben yüz yüze konuşmaya gidecektim ama görüşme dahi ücretli nasıl karar kılacağımı bilemiyorum😏

Ben Ebru Ünal’a oldum memnunum sorularınız olursa özelden yanıtlayabilirim

Merhaba ben de tam bir hafta önce bu ameliyatı oldum. Acım gerçekten ama gerçekten neredeyse yok denecek kadar azdı. Hafif bir sizlama oldu ilk gün asla dayanılmayacak gibi değildi. Acı eşiğim de düşüktür. Genel anestezi oldum ondan mı bilmiyorum. Şeklini ilk gün çok beğendim ama şuan ödem mi oldu bilmiyorum. Bu arada ilk üç gün durmadan buz koydum. Ve çişimi yaparken düz gitmiyor popoma doğru yanlara akıyor. Bu yüzden moralım çok bozuk ama doktora sorduğumda ödemdendir dedi. Umarım öyledir çünkü baya strese girdim.

Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.

Ben Özgür hocaya oldum. Hiç ağrı sızı olmadı. Görüntüden memnunum. Süreç de çok iyi geçti ve Özgür hoca çok ilgili. Tavsiye ederim 🙂

Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.
Siz kime oldunuz merak ettim. Dikişleri neden aldirmiyorsunuz batması normal

Ben Ebru Ünal’a oldum memnunum sorularınız olursa özelden yanıtlayabilirim
İyi ki çıktınız karışmaa😊 Şehir dışından gelip olmak istiyorum Ebru Ünal'a, süreç nasıl işliyor biraz bahseder misiniz operasyonu olup evime dönebilir miyim ertesi gün? Açıkçası ailemden sadece annemin haberi olacak diğerleri öğrenmeden halledebileceğim birşey mi bunu merak ediyorum ben

X