İstanbul Küçükçekmece de dr önerebilirmisiniz

zeytohnm

saglıkla gellll erkegimmm
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
668
3
40
merhaba ben istanbul küçükçekmecede oturyorum bu ikinci gebeligim ilki 5 haftalık düşükle sonuçlandı evde idrar testi yaptım pozitif çıktı şimdi doktor arıyorum daha önce düşüük yaşadıgım için hangi doktoru ööneririsiniz bakırköy bahçeli evler olur yada beylikdüzü tarafı

slm canım...bende küçükçekmecede oturuyorum.
bende hastane ve dr. sana önerim doğan hastanesi serdar bey çok iyi bi dr.
beylik düzü kolan hastanesi var eltim 2 ay önce o hastanede doğum yaptı. temiz güzel bi hastane kalabalıkta deyil. bide avcılar da bi hastane var medikana orasıda iyi diyolar bende oraya gitmeyi düşünüyorum evime yakın.

Bende ilk basta Medicana International'a gidiyordum ama acikcasi cok sorun yasadim. Surekli doktor degisimi var . O hastanede 4 doktor degistirdim . Gidiyor surekli doktorlar . Sonra Kucukcekmece Dogan Hastanesine gectim Serdar Beyin hastasiyim 4 ay oldu . Ve acikcasi hamileligin bu kadar zevkli oldugunu anladim. Kesinlikle tavsiye ederim.

slm canım...serdar bey ilgili bi dr.mu?
bende avcılar madicanaya gittim ama bidaha gitmicem pek hoşuma gitmedi.
galiba bende sonunda sedar beye gidicem gibi gözüküyo...

eğer sağlık sigortanız varsa yada ücreti yüksek gelmezse bdüzü acıbademde doktorum Aylin Tatlıadımı tavsiye ederim süper bi doktordur.

bende küçükçekmecede oturuyorum kadın dr ÖNDER KOLDAŞ doğuş polikliniğinde çalışıyo özelide var ben çok memnundum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…