anlaştığım bir çift düğüne bir gün kala mekan konusunda karar değiştirdi, kız kulesinde çekim yapalım diye tutturdular, imkansız izin vermezler, orası bir işletme aynı zamanda, para isterler 50-100 milyonla kurtarabileceğinizi düşünmeyin dedim, vazgeçirmek için elimden geleni yaptım, ki daha önceden söyleseler arayıp en azından konuşabilirdim... ne oldu, ayrı bir vapurla gidelim dedikleri için bir saat vapur bekledik, gelmeyince diğerine atladık, mekana ayağımızı basar basmaz çekemezsiniz 400 euro artı kdv dediler:S hiçbirşey çekemeden geri döndük, vapur beklerken kıyıda köşede çektiğimiz bir miktar kare ile çekimi bitirmek zorunda kaldık, o gün daha vasat geçemezdi.. Tavsiye etmem ancak şöyle birşey olabilir, bir mekanda çekim yaparsınız, bi 15-20 dakikanızı da oraya ayırırsınız sahilde kız kulesi manzaralı birkaç kareniz de olur.. Ya da şöyle bir şey yapılabilir, kız kulesine gidersiniz, fotoğrafçıyla alakasız olursunuz birbirinizi hiç tanımıyormuşsunuz gibi ayrı ayrı mekana girersiniz, bekçilerden sıyrıldığınız an arada derede çekim yaparsınız, fotoğrafçı çok profesyonel gibi davranmaz, yönlendirmez ki dikkat çekmesin...