İğneli Epilasyon istanbul kaş uzmanı lazım

angelina34

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
140
3
296
İstanbul
kızlar ergenlikten itibaren yanlış yönledirmeler sonucu en olmicak yere kaş ve arasına üstüne lazer yaptırdım ve sonuçlarını yıllardır düzeltmeye çalışıyourum.iğneli epilasyonla kurtulmak istiyorum bu dertten ama gerçekten uzman biri lazım çünkü kaş biraz şekilsizleşti bazıyerleri seyrekleşti kıl çıkmıyo

doruka gittim bi ara ama hem çok iz kalıyo hem dakika 2 lira hem de fazla azalmadı tüyler.

gül abbasoğlu dediniz o bu konuda uzman mı?çünkü kaş konusu ayrı bi olay.estetik cerrahlarla bile konuştum bayağı istanbulda çoğu uzmanlık alanım kaş değil dedi.epilasyon önerdiler.

istanbulda iz bırakmayan kaş konusunda uzman ve fiyatı da pek pahalı olmasa iyi olan önerdiğiniz bi yer var mı?konularda bu tür bi konu yok diye açtım bunu.çoğunuzun böyle bi derdi yoktur.bitsin de kurtilim istiyorum artık kızlar: (
lütfen paylaşın bildiklerinizi

kartala yakınsan süper bi yer önerebilirim. hatun kişi güzellik uzmanı öle sırf kaşçı değil ama işini çok iyi yapar kefilim.

bu kişi güzellik uzmanı. 10 küsür sene önce annem bıyık için ona iğneli epilasyona gitmişti ve hiç iz kalmadan halletmişti diyim o zaman sana. ben de 7-8 senedir kaş için gidiyorum çok memnunum. özelden telefonunu veriyim ara konuş istersen. yeri minibüs yolu üstünde, nerde oturuyosun bilmiyorum ama anadolu yakasında ulaşılması kolay bi yer aslında. henüz 50 mesajın yok inşallah özel mesajım ulaşır sana. özelden telefonunu veriyorum.

evet gönderirsen iyi olur daha gelmedi mesaj.bn avrupa yakasındayım
ama 7-8 sene kaş sürer mi ki?kaş bölgesi diğer bölgelere göre hassas ya iz kalıyomu çok?dakikası ne kadar

evet gönderirsen iyi olur daha gelmedi mesaj.bn avrupa yakasındayım
ama 7-8 sene kaş sürer mi ki?kaş bölgesi diğer bölgelere göre hassas ya iz kalıyomu çok?dakikası ne kadar

yok ben cımbızla aldırıyorum iğneliyle değil. ama iğneli için de annem gitmişti. o zaman sana rep verip öyle yazıyım gitmediyse. replerine bak

açıktan yazmayayım reklam olabilir çünkü kartalda pek meşhur kendisi. IsIs replerine bak oraya yazdım.

ben funda mı diye merak etmiştim, replere bakmak ne demek onu çözemedim?

ben funda mı diye merak etmiştim, replere bakmak ne demek onu çözemedim?

kontrol paneli kısmına tıkla sitede, aşağıya doğru gel. aşağısında en son alınan itibar puanları kısmında benim mesajımı görceksin nikimle beraber. adı funda değil bu arada.

gördüm teşekkür ederim. kullanıcı panelindenmiş

Son düzenleme:
ay doğru, kontrol değil kullanıcı olcak :)

mesaj geldi teşekkür ederim
ben daha arayamadım da.oarası güzellik merkeziymiş o biraz beni düşündürdü.güzellik merkezinda iğneli epilasyon olayı yani.
fiyatı nee kadardır aramadan söylerseniz

güzellik merkezi değil de ne olacaktı ki? bu bahsettiğim kadının sayısız sertfikası var bu işleri yapabilmek için. tam bir uzman. daha ne olcaktı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…