• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doğum

missaltin

kucağımız seni bekler...
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
950
2
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Forumda çok arama yaptım ama son zamanlarda, Bakırköy Doğum Hastanesinin taşınmış olduğu yeni hastanede doğum yapanları bulamadım.
Eğer var ise başlık oraya taşınabilir.

Ben bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Doğum yapanlar, herhangi bir birimine muayeneye gidenler. Deneyimlerini bizimle paylaşırlarsa memnun oluruz.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bugün bu hastanede doğum yapmış biriyle tanıştım. Sezeryanla yapmış çok memnun kalmış ama burada kimse yok sanırım. :44:

bn kontrol için oraya gtmiştim..randevu aldm..gebeliğimin ilk zamanlarında kaç haftalık olduğunu öğrenmek için gebe polikiliniğinden randevu aldım..yani kim olsa gebeyken gebe polikliniğinden alır dimi randevuyu..neyse gittim kaydımı yaptrdm 10 saat bekledm sonra sıra geldi dr dedi tansiyonunu ölçtürdünmü..git bidaa tansiyon sırası bekle yarm saat..sonra tansiyon sırası geldi ne kdrlık hamilesin diye sordu ordaki..bilmiyorum bnde onu öğrenmeye geldm dedim..o zmn sn ölçmeye grk yok direk dr. yanına git dedi kadın..bnde gittim dr bu sefer sordu ne kadarlık hamilesin diye aynı şeyi onada söyledim..o zmn jinekolojiden alcaktın randevuyu dedi..bi kaat verdi gttm bide kayıt için onun sırasında bekledim..sonra ordaki kadın randevusuz olmaz ama dr.la görüşün dedi..dr.la görüştüm randevu biterse sni alırım dedi..randevular saat 3 te bitiyomuş bn saat 8 den 9 buçuğa kadar orda uğraştım kontrol olamadan geldim..daha doğrusu kaçtım ordan...kontrolde böyleyse doğumu düşünemiyorum..tabi memnun kalanlar vardır illaki..sadece ordaki deneyimimi paylaşmak istedim

Koskoca İstanbul'da bu hastaneye giden yok mu yaaa????:50:
bizde yeni taşındık istanbula bende 16 haftalık hamileyim bu hastaneye gitmeyi düşünüyordum doktor tavsiyesi isticektim ama bilen yok galiba???halkalı küçük çekmece civarı tavsiye ettiğiniz doktor varsa ögrenebilir miyim?başka hastaneler de olabilir..

slm ben gebeliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren bu hastaneye gidiyorum çünkü evime çok yakın tüm testlerimi ve kontrollerimi burada yaptırdım şimdilik memnunum büyük ihtimalle doğumumda burda olcak

slm ben gebeliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren bu hastaneye gidiyorum çünkü evime çok yakın tüm testlerimi ve kontrollerimi burada yaptırdım şimdilik memnunum büyük ihtimalle doğumumda burda olcak

bende bu hastanenin yakınında oturuyorum onun için tercih etmek istiyorum ama kararsız kaldım her kontrole gittiğinizde aynı doktora muayene olabildiniz mi peki ?

Geçen hafta özel bi hastaneye gittim kalp atışlarını duymak için ama cihazları eski modelmiş dinletemedi sinir oldum :20:

ben gitmedim ama akrabam vardı kadın 5 yada 6 aylık hamileyken hiç açıklama yapmadan çocuğu aldılar ama ameliyatmı doğum gibi birşey mi oldu bilmiyorum o abla çocuğunun ağlamalarını duymuş yani çocuk ölü değilmiş sonra onu bi kenara çocuğu bi kenara koymuşlar eşine falan haber vermemişler adam alt katta birşeyden haberi yok kadın 2-3 saat beklemiş yanında tel yok kimseyi arayamamış çocukta öldü.çok kötüydü ya bilmiyorum bizimkilerin anlamadığı bilemediği yerler oldu mu ama sonuçta yapılan muamele çok kötü ben de çocuk tedavisi gidicektim vazgeçtim ayrıca memnun olanda var komşumuzun kızı vardı onun karnında çocuk susuz kalıp öüyordu o hastanede doktor anlamış onlara yardımcı olmuş ya bilemiyorumkafam çok karıştı

Ben de Kanuni Hastanesine yakın oturuyorum,merak edenlerdenim yani..Bi fikri olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum..

arkadaşlar ben Mletem hastanesi'nde ilk doğumumu yapmıştım ve memnun kalmıştım. Kontrollere de oraya gitmeye devam ediyordum fakat evime çok uzak olduğundan bir de yeni açılan ve kadın doğumda iyi olduğu söylenen Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne gideyim dedim, ki demez olaydım !!!!!!

Hastaneyi karalamak istemem, gayet büyük, son teknoloji aletler, randevu sistemi güzel işliyor fakatttt oradaki (özellikle isim veriyorum ki aynı şey bir başkasının başına gelmesin) ALEV AYDIN isimli doktor olduğu söylenen bayana aman bu niyetle gitmeyin.

Saat 15.15 de randevum var, ben ortalama 15.35 gibi girdim ve bu iyi bir şey. İçeriye üç hasta alınıyor, sırası gelen arka kısıma geçiyor. Ön kısımda beklerken, hamileliğini yeni öğrenmiş, ilk kez muayene olmuş bayan heyecanla soruyor: "Doktor hanım üzerine giy git dediniz ama bir şey söylemediniz, bebeği gördünüz mü..." demeye kalmadan azarla "bu hafta da ne söyleyeyim sana bebek var işte, kalp atışı da var, oraya yazdım git tahlil falan ver!!!" dedi! Sonuç göstermeye gelen başka bir bayan; "içtiğim vitamin mide bulantısı yapıyor, dünkü doktor başka bir vitamin yazacaktı" diyor. Artık ilaç yazmak için yerinden kalkması lazım ondan mıdır bilinmez. "Miden bulanıyorsa vitamin içme, çıkabilirsin" diyor. Bundan ders çıkarmayan ben, kontrol olmak için sıram gelince içeri kısma geçtim. Tam karnıma jeli sıktı ve ultrasonda bakarken birden telefonu çaldı ve bir elinde ultrason cihazı bir elinde telefon konuşmaya başladı. 5 dk. geçti, 10 dk. geçti, 20 dk. geçti, evet yarım saat konuştu. Ne konuştuğunu da söyleyeceğim bekleyin! bu arada ben yanında, üç kişi içeri kısımda, onlarcası da dışarı da bekliyor. Yarım saatlik mesai böyle harcanıyor!! Telefon konuşması bitince ne yaptığının farkında olmadan bir daha jel sıktı, sonra vazgeçti ve "kalkabilirsin bitti" dedi!! NE??!! O anlık şoktan mı, edepten mi, saflıktan mı bilmem patlamadım!! Ama keşke insanlık adına bir kaç laf söyleseydim!

Oradaki hiç bir insan onca saat orada sebepsiz beklemeye, bebeğini o doktora göstermeye gelmiyor. İnsanlar bebeklerinin durumunu merak ediyor.

Artık yeni mezun olduğundan beklediğini mi bulamadı, telefon konuşmalarındaki gibi herkesi aşağılayabileceğini mi düşünüyor, kendi ve diğer insanlar diye bir ayrım mı yapıyor bilinmez!!

Oradaki hastaların duasını da alabilir bedduasını da, bir düşünelim kaçının duasını almıştır acaba?! Benim diyeceğim; Allah da böyle insanların her işini zorlaştırsın!

Kızlar ben normalde özel hastanede tedavi görüyodum bebek için.Doktorum aşılama deyince bende başka yerlerden fikir alma amaçlı başka bi özel hastaneye gittim o da aynısını söledi hatta uzun uzun anlattı bana akıl verdi.Hatta paramı da eri iade ettirdi.Allah razı olsun ondan.eşimin ısrarıyla bi de devlet hastanesine gidiyim dedim ve kanuni sultan süleyman hastanesinden infertilite bölümünde randevu aldım.Sabah 8,45 de randevum.Ben yaklaşık yarım saat sonra girdim.Ama nasıl girmek içeride temizlikçisinden hemşiresine doluşmuşlar kakara kukara yapıyolar.Bnmle beraber 3 -4 kişi daha aldı.Bi surat bi surat anlatamam sanki babasının hayrına orda.Ben sorunlarımı gerçidiğim yaptırdığım tedavileri ilaçları anlatıyorum kadının umrunda bile değil habire önündeki kağıttan testleri işaretliyo sonra elime tutuşturdu al bunları yaptır diye.Bende dedim ki daha önce ztn yaptırdım sonuölarda burda dedim.Bizi dışarda yapılan hçbşy ilgilendrmez deyip suratıma çemkirdi.Yanında başka bi erkek doktor vardı geçnten bşy ona uzattım sonuçlarıma bakın isterseniz dedim.Baktı temiz bunlar dedi kadın tekrar geçersiz baştan yaptırcaksn dedi.Bende ded ki bana aşılama dedi diye tedavimi bıraktım dedim.Hani onlarda önercekmi diye soruyorum kadın hiç cvp verme tenezülünde bile bulunmadı.Erkek doktor geç içeri smer testi için örnek alca dedi.Bende geçtim düşünün orda doktora yardımcı olan hostes değil temizlik görevlisi bi kadın.Geçtim arkaya altını komple soyun çatala yat dedi.bende öle yaptım erkek doktor geldi hiç konuşmadan elindeki aleti birden bire alttan sokuverdi.Ben bi irkildim ama sanki dilim bağlanmış sinirden hiçbşy diyemedm.SOnra tamam mı kalkayım mı dedim.Suratı beş karış ben sölerim ne zaman kalkıcağını.Kalk şimdi diye emir verir gibi konuştu.Bende çıktım geldim.Hee şimdi derseniz gidip testlerini yaptırcakmsn devam etcekmisin diye.Artık o hastanenin önünden bile geçmem.:19:

telefon da ne konuştuğu ise şöyle;
Bunlar 20 kişilik bir grupla GİRİTLİ adında bir restorana gitmişler. Orada adam başı 90 tl tutmuş. Adamlarda 85 tl olsun demişler. "biz 90 tl topladık ve 5 kuruşun lafını etmem bahşiş bıraktık size" diyor. Sonra iş fatura kesmeye gelince 85 tl üzerinden mi kesmişler ne bunlar 90 dan istemiş sanırım. Adamın yani restoran sahibinin arama sebebi şu; ALEV AYDIN'ın Çapa da genel cerrahi bölümünde doktor olan Fatih isimli kocasının, lokantada insanları aşağılayacak biçimde tavırlar ve sözler söylemesinden dolayı, buraya gelip ÖZÜR DİLEMENİZ gerekiyor diye arıyor. Alev Aydın'da yaptıklarının farkında olacak ki, "gelir özür diler!" diyor. Herkese hastalarına davrandıkları gibi davranıyorlar besbelli! Telefonu kapattıktan sonra da "amma kafamı yedin be adam" diyor! Sonra ben çıkarken de yine mesai de olan kocasını arıyor ve bir de ona anlatıyor olanları, artık o konuşma ne kadar sürdü bilemem...

Ben ne kazandım; insanlık adına çok şey öğrendim. İnsanların farklarının nereden kaynaklandığını anladım! Kendi hayatım için önemli bir deneyim oldu. O doktor(!)a gelince keşke bu kadar beddua değil de dua alacak iş yapsaydı. Allah ıslah etsin. Bu öyle bir meslek ki, insanlar ön bir hazır oluşla, minnet duygusuyla, saygıyla yaklaşıyor. O hastayı ister incit, ister memnun et... Kazanan da sensin kaybeden de...

avare34 adlı arkadaş da yapılan muameleyi ne güzel yazmış...

Yazık o kadar masrafla öyle bir hastane yaptırıyorsun, şu içindekilere bak!
Nedense özele geçince sevgi yumağı olan bu insanlar, devlet hastanesinde çalışrken sanki hayrına çalışıyormuş, sanki tüm sinirlerini hastalardan çıkarma hakları varmış gibi davranıyorlar!! Yazık!

Ha bunu yapanların sayısı çok olsa da şunu da ekleyeyim ilk gebeliğimde kontrollere Başakşehir Devlet Hastanesi'ndeki Selvi Tenheldere'ye gidiyordum ve oda devlet hastanesinde çalışıyordu değil mi, ne kadar insancıldı... Duamızı aldı...

Şunu biliyorum ki kaybeden biz değiliz...

Son düzenleme:
Çok doğru dedin arkadaşım.Bende başakşehire bikaç defa gittim orası gayet iyi.Ama bu hastaneye ilk defa gidiyorum ve artık önünden bile geçmem ordan çıktıktan sonra o sinirle beddua da ettim küfürde.O insanlara değmez ama başka türlü de hıncımızı alamıyoruz.Allah ıslah etsin.Sonuçta kimse oraya keyfinden gitmiyo.Ki ben tedavi görüyorum en büyük etken stres.Onlar daha da strese soktu.Orda tedaviye başlasam bebeğimin olucağı varsa bile olmaz.O güzelim hastaneye böle doktorlar kesinlikle yakışmıyo.Ben adıma konuşim kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.İnsan görünümlü yaratıklar.:41:

hanımlar ben erken suyumun gelmesinden dolayı peritonoloji servisinde 20 kaldım.doğumumuda orda yaptım.kendi adıma çok memnunkaldım.doğumumuda doç.dr.halilbey yaptı.hamilelliğim boyunca hep özele gittim.suyum geldiğinde dr.beni onlar uzman oraya git dedi.kızım permatüre olduğundan hala takiplerimizi orada yaptırıyoruz...

Merhaba arkadaşlar;

Bende normalde özel bir hastaneye gidiyorum ancak tahlilleri devlette yaptırayım dedim..Başakşehir dh'ne gittim.Orada Turgay Nergiz isminde bir doktor var kesinlikle tavsiye etmiyorum..Sizin anlattığınız kadının erkek versiyonu..Sanki size pisliğe yaklasır gibi yaklaşıyor..O kadar nefret ettim ki bir daha o hastaneye adım atmamaya yemin ettim..Tahlilleri resmen zorla alabildim ağzından..Ultrasonda bebeğimi bana gösterme zahmetine girmedi bile.Ne bir bilgi ne bir yorum..İkili test ve bir kaç tahlil için gitmiştim..İkili test yapılmıyormuş..Ben de onu Kanuni S.S. hastanesinde yaptırmayı düşünmüştüm..Anladığım kadarıyla Alev Aydın a gitmemem gerekiyor peki o hastanede önerdiğiniz memnun kaldığınız bir doktor var mı??

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;

Bende normalde özel bir hastaneye gidiyorum ancak tahlilleri devlette yaptırayım dedim..Başakşehir dh'ne gittim.Orada Turgay Nergiz isminde bir doktor var kesinlikle tavsiye etmiyorum..Sizin anlattığınız kadının erkek versiyonu..Sanki size pisliğe yaklasır gibi yaklaşıyor..O kadar nefret ettim ki bir daha o hastaneye adım atmamaya yemin ettim..Tahlilleri resmen zorla alabildim ağzından..Ultrasonda bebeğimi bana gösterme zahmetine girmedi bile.Ne bir bilgi ne bir yorum..İkili test ve bir kaç tahlil için gitmiştim..İkili test yapılmıyormuş..Ben de onu Kanuni S.S. hastanesinde yaptırmayı düşünmüştüm..Anladığım kadarıyla Alev Aydın a gitmemem gerekiyor peki o hastanede önerdiğiniz memnun kaldığınız bir doktor var mı??

i.kanuni sultan süleyman h.hanesine bugün gittim, doktoru görmek nasip olmadı :) tavırları konuşmaları ve rahatlıkları tam bir devlet hastahanesine uygundu, ben derdimi anlatıyorum asistan karşımda elinde sandviçi yiyerek beni dinliyor. ve bana çok komik geldi. kistlerime asistan bakarken ölçüleri söylüyor sekreter de not alıyor. benim bildiğim filme benzer küçük kağıtlar çıkarılır. bunlar söyleyip yazıyorlar. nasıl güvenilir ki buradan gelen bilgiye? saat 08,30 randevusuna girdim, muayeneyi asistan yaptı tahlil isteyip yolladı. bir daha gitmeyi düşünmüyorum. aslında kocaman temiz bir hastahane her şey yepyeni. ama çalışanlar kötü. doktorları belki iyidir ama yardımcılar ttırtttt...

bizde yeni taşındık istanbula bende 16 haftalık hamileyim bu hastaneye gitmeyi düşünüyordum doktor tavsiyesi isticektim ama bilen yok galiba???halkalı küçük çekmece civarı tavsiye ettiğiniz doktor varsa ögrenebilir miyim?başka hastaneler de olabilir..

tem hospital yeker nüri çokk iyi bir doktor

Back
X