• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul Jinekolog öneri

lostonyou_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
51
7
86
31
Arkadaşlar merhaba Istanbulda özellik Anadolu yakası ama Avrupada olur çok uzak olmadığı müddetçe Kadın Jinekolog önerisi olan var mı? Genital siğilden şüpheleniyorum bunun için gideceğim. Evli değilim bu yüzden maalesef bazı doktorlar anlayışlı olamıyor, güvendiğiniz önerebileceğiz bir kadın doktor var ise bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba Istanbulda özellik Anadolu yakası ama Avrupada olur çok uzak olmadığı müddetçe Kadın Jinekolog önerisi olan var mı? Genital siğilden şüpheleniyorum bunun için gideceğim. Evli değilim bu yüzden maalesef bazı doktorlar anlayışlı olamıyor, güvendiğiniz önerebileceğiz bir kadın doktor var ise bekliyorum.

Merhaba arkadasim bugun bir konu paylastim, hpv den kurtulusum diye, okumani tavsiye ederim. Benim istanbulda gezdigim onca yanlis tani koyan doktortan sonra, umidimi kaybettigim yerde karsima prof. Dr. Tugan bese cikti. Duacisiyim.. mecidiyekoyde muayenehane si var siddetle oneririm.

Back