İstanbul içi vajinismus kesin çözüm doktor tavsiyesi olan var mi?

cicekkkbocekkk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
46
22
27
Merhabalar, 1 senedir evliyim fakat malesef ki birleşme olmuyor. Daha önce kadin doğuma gittim ve vajinismus teşhisi konuldu. Doktorum krem verdi fakat bir yarari olmadi. İstanbul içinde doktor tavsiyesi verebilecek olan var mi? Malesef ki bütçem kısıtlı, kesin çözüm olabilecek bir doktora ihtiyacim var. Seans ücreti ve tamamen vajinismusu yenmek kaç seans sürüyor, bu bilgilere ihtiyacım var. Yardimci olursaniz çok buyuk iyilik yapmiş olursunuz :) Şimdiden teşekkurler...

merhaba canım ben kadıköyde nazife ergene gittim yorumlarını hasta mektuplarını okudum ön görüşmemi yaptım senin derecene göre 4 ila 8 seans diyor ileri derece olsaydın 7-8 seans yapardık dedi bana.
benim hafif derece olduğunu 4-5 seansla halledeceğimizi söyledi, çok narin çok tatlı bir doktor kendimi hiç gergin hissetmedim özellikle muayene yaptığında o kadar rahattım ki o rahatlığı veriyor. ben daha tedaviye başlamadım ücret olarak pahalı buluyorum ama total bi rakam veriyor hafif veye ileri derece olman farketmiyormuş

Merhabalar, 1 senedir evliyim fakat malesef ki birleşme olmuyor. Daha önce kadin doğuma gittim ve vajinismus teşhisi konuldu. Doktorum krem verdi fakat bir yarari olmadi. İstanbul içinde doktor tavsiyesi verebilecek olan var mi? Malesef ki bütçem kısıtlı, kesin çözüm olabilecek bir doktora ihtiyacim var. Seans ücreti ve tamamen vajinismusu yenmek kaç seans sürüyor, bu bilgilere ihtiyacım var. Yardimci olursaniz çok buyuk iyilik yapmiş olursunuz :) Şimdiden teşekkurler...
Merhaba canım bende bir yıllık evliyim benimde ilk gece ve evliliğimin 4ncu günü tek ilişkim oldu sonradan yapamadım bugün denedik eşimle ben aparat denemesi yapıyordum canım 4 5 gündür kayganlastirici jel ile 2dk git gel yaptım demin sonra aparata 1 kere vemcaine sprey sıktım yine git gel yaptım bunu 3 dört defa tekrarladım 4 defa sıktım yani sadece ağrıyan yeride uyustursun diye ben direk sıkmak yerine aparata sıkıp git gel yaptım sonra eşimle denedim çok az bı ağrı oldu baskı gibi böyle ama baskı olunca eşime dur dedim nefes egzersizi yaptım nefes verirken derine eşime ittir dedim ve oldu zaten tamamıyla girdikten sonra acımıyor hata zevk alıyorsun bende bugün için kadın doğuma randevu almıştım ama bu spreyi araştırıp bulunca önce bunuda bı denim yapamazsam doktora gidecem dedim ve oldu eşim ilk defa ilişkimizde hep böyle yapalım dedi aşırı mutlu oldum hem başardığıma hem eşimin mutlu oluşuna yarında denicez inş bugün gibi olcak insan isterse herşey mümkün cidden bunu öğrendim ben inş bu sorunu yaşayan herkes en kısa zamanda atlatır çünkü çok yorucu bir stres 🙏❤️

Ben 3 seneden sonra Dr Özgür Ağlamışta yendim.
Kendisi her konuda aşırı anlayışlı ve tatlı bi doktor.
İki seansta yendim. Ücreti €1600.

İnstagramda adlı bir sayfa var. Paylaşımlarını takip ediyorum. Öneririm

Son düzenleyen: Moderatör:
X