- 31 Temmuz 2011
- 1.599
- 5
-
- Konu Sahibi KittyConda
bende marmaraya yatay geçiş yaptım ist a geliyorummmçok mutluyumm
merhaba arkadaşlar ben istanbulda doğdum ancak küçük yaşta didime yerleştim, yakında yine istanbula döneceğiz ve sizden bilgi almak istiyorum.
öncelikle giyim kuşam konusunda.. didimde hep ingilizler var yani çok modern bir yer istediğim kadar mini etek mini şort giyerim mesela. istanbul'da da bağdat caddesi, istiklal caddesi, bahariye gibi yerlerde etek falan giyen kadınlar var mı?? ya da ip askılı falan??? kış aylarında etek giyen var mı??
gece rahat dolaşma imkanı var mı?? yoksa her köşede gaspçı, tinerci diye üç buçuk mu atmalıyım??:18:
şişli semti nasıl bir yer??? ve en modern semtlerin adlarını söylermisiniz???
ben 5-6 kere gittim istanbula ancak sadece aylak aylak gezinmiştim bunlara hiç dikkat etmedim.
o zman hoşgeliyosun
göztepe kampüsmü canım
eveeett göztepe kampüsü atatürk eğitim fakültesi
hımm anladım.ya ben bi gittiğim yeri bi daha unutmam harita olarak da bi yeri kafamda canlandırabiliyorum yani kaybolurum ama çok kaybolmamben 24 yıllık istanbulluyum ben bile kayboluyorum
ben mezunum ama marmaradan değil.banka sınavı için gitmiştim canım oraya fen edebiyata
en rahat gezebilceğin yerler levent metro city avm ve cevahir şişlide.istiklal caddesinde çok çok dikkat et :26:
dar kot giyip kısa kollu giyersen bile yicekmiş gibi bakıyolar.gece dışarı çıkmak istersen istiklalde daha dikkat et
florya,ortaköy,ulus,sarıyer tarafları en raaht olan yerler canım
bende marmaraya yatay geçiş yaptım ist a geliyorummmçok mutluyumm
yazdıklarından fazlası bile var canım...yazlık bir yerde görüp görebileceğinden daha çok şey seni bekliyor hatta yanların da kapalı bile kalabilirsin :87:
istiklalde tabi canım.yılbaşı gecesi görüntüleri toplu halde değil tek tek yaşanıyo
gezdiğin yere bağlı canım benim bugün leventteydim metro city orda dersin bodrumda otelden çıkmış şimdi denize giricekyerine göre işte.gitmezsinde fatihta çoğu sokağa kapalı gyinik olsanda başı açık olanları sokmuyolar bide taşla kovalıyolar
dalga mı geçiyorsunuz ?
fatihe defalarca gittim ne taşlaması
insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen..
öncelikle giyim kuşam konusunda.. didimde hep ingilizler var yani çok modern bir yer istediğim kadar mini etek mini şort giyerim mesela. istanbul'da da bağdat caddesi, istiklal caddesi, bahariye gibi yerlerde etek falan giyen kadınlar var mı?? ya da ip askılı falan??? kış aylarında etek giyen var mı??
gece rahat dolaşma imkanı var mı?? yoksa her köşede gaspçı, tinerci diye üç buçuk mu atmalıyım??:18:
şişli semti nasıl bir yer??? ve en modern semtlerin adlarını söylermisiniz???
ben 5-6 kere gittim istanbula ancak sadece aylak aylak gezinmiştim bunlara hiç dikkat etmedim.
canım 20 senem gopta geçti fatihi iyi bilirim.yanlış yönlendirme değil.ben arkadşımın başına geleni söyledim.benim başıma gelende şu sokağa sokmadılar beni yolumu değiştirttiler.ve kolsuz badi bile giymeyen birisiyim öyle söliyim.tecrube
güzel kardeşim semtleri bir kişinin başına gelen mevzuya göre değerlendiremeyiz.
istikalade de her türlü ahlaksız insan gezinir mesela ama bence çok özel bri yerdir
fatihe gidiyorum hep belki çooook muhafazakar semtleri vardır bilemem
ama gayet sıradan giyiniyor insanlar dizüstü etekler kolsuz elbiseler ..
istiklalde tabi canım.yılbaşı gecesi görüntüleri toplu halde değil tek tek yaşanıyo
gezdiğin yere bağlı canım benim bugün leventteydim metro city orda dersin bodrumda otelden çıkmış şimdi denize giricekyerine göre işte.gitmezsinde fatihta çoğu sokağa kapalı gyinik olsanda başı açık olanları sokmuyolar bide taşla kovalıyolar
iyimiş o yagitmemem gereken yerleri de söyleyin sonra beni de taşla kovalamasınlar yaa