İstanbul hakkında sorularım var=D

istanbul'da aklınızın almayacağı her türde giyinen insanlar var.
işin güzel tarafı insanlar her türlü kıyafet alışkın olduğu için pek kıyafetlere itibar etmezler.
ip askılı kıstası garip olmuş ama ben bustiyerle gezenleri dahi görüyorum bugün gördüm daha..
bahsettiğiniz kriterler gayet sıradan

gece dolaşmak? nerede dolaşcaksınız..
yani saat bir dedin mi mecidiköyün göbeğinde travestiler var?
nerede nasıl saat kaçta kiminle gezeceğinize bağlı
minik br tatil beldesindeki gibi gezinemezsiniz belli başlı caddeler dışında.
ben tinerciyle bir kez karşılaştım o da gündüz vaktiydi şirinevlerdeydim.
garip gelmişti onun dışında görmedim hiç
harlem değil burası polis var devlt var braz abartmışlar size anlatanlar.

şişli berbat trafiği olan oldukça merkezi bir yer.
güzel semtler..
bu da göreceli,ne kadar paranız var ?
istanbulda nerede oturacağınıza paranız karar verir.
yani bebek desek orada oturabilir misiniz ?[/I][/B]

evimiz kadıköyde. ben gezeceğim arkadaşlarımla takılacağım iyi semtler arıyorum kadıköy iyi bir yer ama üniversitem büyük ihtimalle avrupa tarafında olucak o yüzden o taraflarda takılabilecek modern semtleri öğrenmek istiyorum:81:

kıyafete itibar etmiyorlarsa çoook iyi ama ben kıyafete, şekle itibar etmeyen bir türk görmedim daha sanırım.

gece derken akşam gezmesi demek istedim. gece bir ikide çıkmak değil yani.

bu arada iyi ve modern semtlerin hepsi zengin mekanı galiba??:KK59:

taşla kovalıyorlar demek

hiç Fatihe gitmediğin sadece haberlerden aldığın bilgilerle arkadaşı yönlerdiğin belli oluyor.

bilmiyorsan iftira atma .

yazdıklarım neden rahatsız ediyo sizi anlamıyorum.ben orda yaşayan insanlarıda kınamıyorum.benim başıma geleni ve arkadaşımın başına geleni yazdım.ve ara sokaklarından bahsediyorum.tartışmanın lüzumu yok.fatihe çok gittim bu arada içini rahat ettirceksem.ben gopta yıllarımı geçirdim ve gopun sokaklarında da ne rezillikler vardır.
tekrar sölüyorum ARA SOKAKLARI VE BELLİ YERLERİ.konu sahibine istanbulun uç örneklerinden verdim bunuda söledim.
siz görmediyseniz yapabilceğim bişey yok:21::21:

yazdıklarım neden rahatsız ediyo sizi anlamıyorum.ben orda yaşayan insanlarıda kınamıyorum.benim başıma geleni ve arkadaşımın başına geleni yazdım.ve ara sokaklarından bahsediyorum.tartışmanın lüzumu yok.fatihe çok gittim bu arada içini rahat ettirceksem.ben gopta yıllarımı geçirdim ve gopun sokaklarında da ne rezillikler vardır.
tekrar sölüyorum ARA SOKAKLARI VE BELLİ YERLERİ.konu sahibine istanbulun uç örneklerinden verdim bunuda söledim.
siz görmediyseniz yapabilceğim bişey yok:21::21:

rahatsız eder çünkü "Fatihe gidersen taşla kovalanırsın" diyorsun

resmen ön yargı yaklaşıyorsun aynı bazı avrupalıların Türkiye yi arap ülkesi görmesi gibi koskoca ilçeyi töhmet altında bırakıyorsun

istiklalde tabi canım.yılbaşı gecesi görüntüleri toplu halde değil tek tek yaşanıyo :KK20:
gezdiğin yere bağlı canım benim bugün leventteydim metro city orda dersin bodrumda otelden çıkmış şimdi denize giricek :KK66: yerine göre işte.gitmezsinde fatihta çoğu sokağa kapalı gyinik olsanda başı açık olanları sokmuyolar bide taşla kovalıyolar :KK52::KK52:

rahatsız eder çünkü "Fatihe gidersen taşla kovalanırsın" diyorsun

resmen ön yargı yaklaşıyorsun aynı bazı avrupalıların Türkiye yi arap ülkesi görmesi gibi koskoca ilçeyi töhmet altında bırakıyorsun

kendi yazdığım yazıyı alıntı yaptım ve tekrar okumanı tavsiye ederim.içinden tek kelime çekerek değil.ben ilçeyi töhmet altında falanda bırakmıyorum. çoğu sokağa dedim farkındaysan.neyse sana cevaap vermek zorunda değlim.ama benim yazdığım yazıları doğru okuyup alıntı yapmadan yazarsan sevinirim :21:

Didimden Daha Çok Seveceğin, Bir Memleket Burası..
Ne Gece Sıkılırsın, Ne Gündüz..:KK66:
Hem Sen Gel Biz Seni Yalnız Bırakmayız:KK66:

1700 maasla biraz markaya düşkün biri olarak yaşayabilirmiyim izmirden sonra cok kalabalık ve büyük mü gelir?

kendi yazdığım yazıyı alıntı yaptım ve tekrar okumanı tavsiye ederim.içinden tek kelime çekerek değil.ben ilçeyi töhmet altında falanda bırakmıyorum. çoğu sokağa dedim farkındaysan.neyse sana cevaap vermek zorunda değlim.ama benim yazdığım yazıları doğru okuyup alıntı yapmadan yazarsan sevinirim :21:

işte kendi ağzınla kendini ele veriyorsun.

"çoğu sokak" demekle neyi kastettiğini anlamak zor olmasa gerek.

işte kendi ağzınla kendini ele veriyorsun.

"çoğu sokak" demekle neyi kastettiğini anlamak zor olmasa gerek.

bakış açısı farkı canım.... sen o şekilde anlıyosan yapabilceğim bişey yok :21:
cümlenin başını okumadın hala sanırım seninyazdığın gibi FATİHE GİDERSEN TAŞLA KOVALANIRSIN yazmadım ben.son kelimelerde cümleyle ilişkili.algıda seçicilik :21:

bakış açısı farkı canım.... sen o şekilde anlıyosan yapabilceğim bişey yok :21:
cümlenin başını okumadın hala sanırım seninyazdığın gibi FATİHE GİDERSEN TAŞLA KOVALANIRSIN yazmadım ben.son kelimelerde cümleyle ilişkili.algıda seçicilik :21:

ama seni de anlıyorum Fatihi sadece çarşamba mahallesinden ibaret sananların sayısı az değil

Son düzenleyen: Moderatör:
seni de anlıyorum Fatihi sadece çarşamba mahallesinden ibaret sananların sayısı az değil

fatih diyince herkesin aklına gelinlikçiler caddesi ve o kesim gelir.fatihe beyazıt,cerrahpaşa,sultanahmette bağlıdır oysa.sanırım açıklığa kavuştu sonunda durum.mahalle olarak bahsetmedim sokak dedim tekrar hatırlatıyım :21:
neyse:21:

şeyy arkadaşlar ben eğer İÖ marmarayı kazanırsam iletişim fakültesi sanırım şişli'de. akşam 11'de şişliden haydarpaşaya gitme durumunda olucam. o saatlerde çok riskli olur mu??:26:

başka bir şehre giderken öğrenilmesi gereken en tuhaf şeyler:KK60:
valla belirli semtler dışında o şekilde takılırsan 3. sayfaya haber olursun demedi deme...

evimiz kadıköyde. ben gezeceğim arkadaşlarımla takılacağım iyi semtler arıyorum kadıköy iyi bir yer ama üniversitem büyük ihtimalle avrupa tarafında olucak o yüzden o taraflarda takılabilecek modern semtleri öğrenmek istiyorum:81:

kıyafete itibar etmiyorlarsa çoook iyi ama ben kıyafete, şekle itibar etmeyen bir türk görmedim daha sanırım.

gece derken akşam gezmesi demek istedim. gece bir ikide çıkmak değil yani.

bu arada iyi ve modern semtlerin hepsi zengin mekanı galiba??:KK59:

kadıköyde iyidir bak. avrupa yakasında bakırköyü tavsiye ederim modern, iyi ve fazla burjuva olmayan biyer. tabii her yeri değil... büyükçekmecede öyledir hele orada kimse kimsenin ne giydiğini çıkardığını tınlamaz ama oranında belirli yerlerine göre. floryada güzeldir ama onunda belirli yerleri. yani anlayacağın aslında her semt hem iyi hem kötü belirli yerleri ve mekanlarıyla...

kadıköyde iyidir bak. avrupa yakasında bakırköyü tavsiye ederim modern, iyi ve fazla burjuva olmayan biyer. tabii her yeri değil... büyükçekmecede öyledir hele orada kimse kimsenin ne giydiğini çıkardığını tınlamaz ama oranında belirli yerlerine göre. floryada güzeldir ama onunda belirli yerleri. yani anlayacağın aslında her semt hem iyi hem kötü belirli yerleri ve mekanlarıyla...

sağol canım:KK71:bakırköy, florya, büyükçekmece.. o belirli yerleri zamanla öğrenicem inşallah ilk günler çok yanlış sokaklara dalabilirim ama:18:

başka bir şehre giderken öğrenilmesi gereken en tuhaf şeyler:KK60:
valla belirli semtler dışında o şekilde takılırsan 3. sayfaya haber olursun demedi deme...

cidden bu büyük bir sorun oluyor ama. ben kendimi amerikadan arabistana gidicek gibi hissediyorum hala..
iyi yorumlar aldım şimdi istanbulun modernliği hakkında ama şimdi yine çökerttin moralimi yaa:84:

X