• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul gelinleri :)))))

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
huhu kizlar istanbul gelinleri de olsun diye düsündüm :) ne zamandir istanbuldasiniz, evli misiniz...evlenecek misiniz? istanbulun neresinde yasiyorsunuz...istanbulda en cok nereye gidiyor, neyi seviyorsunuz....hadi buraya toplanalim :D

huhu kizlar istanbul gelinleri de olsun diye düsündüm :) ne zamandir istanbuldasiniz, evli misiniz...evlenecek misiniz? istanbulun neresinde yasiyorsunuz...istanbulda en cok nereye gidiyor, neyi seviyorsunuz....hadi buraya toplanalim :D

yeni evliyim ben henüz 10 aylık,ama 9 aylıkta hamileyim:)ist pendikte yaşıyorm,doğma büyüme buralıym,en çok anadolu yakasnda takılıyrm,gezmeye ve yüzmeye bayılıorm:))

evt fiyatlar çk uygun her keseye uygun gelnlk bulabilirsn canm,zaten gelinlk için ya fatihe yada pendiğe bakıcksn

merabaa
nişanlıyım, 13 senedir istanbul avrupa yakasında yaşıyorum, buraları gezdim bitirdim evlenince bide anadolu yakasına el atıcam inşallah.. :1:

Back