• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Kadın Doğum Doktorları ve Hastaneler

Ben de 28 Mayısta GOPta doğum yaptım. Hamileliğimde Seyfettin Beye niyetlenmiş ama bir türlü denk getirememiştik. Takibimizi Volkan Turan yaptı, çok da memnunum kendisinden. Çok ilgili, sürekli irtibat halinde ve sizi sürekli hastaneye çağırıp gereksiz yormayan çok düzgün bir doktor. Ama doğuma gittiğimde şehirdışında olduğundan doğumuma ne şanstır ki Seyfettin Bey girdi. Doğum sonrası kontrollere de ona gittim. Her ikisi de gayet iyi doktorlar. Yalnız Volkan Bey Artık Doçent olduğu için muayene ücreti oldukça artmış. 60 liraydı biz başladığımızda. Son sorduğumda 120 olmuştu.

Volkan beye bin kere gittim ama erkek olduğu icin cekiniyorum çatı muayenesi ni kim yapiyo acaba ebe mi doktor mu

Doğuma kadar alttan muayeneye ihtiyaç duymadık. Doğum olacağı gün bebeğin başı dayanana kadar ebe yaptı kontrolü sonra doğuma girecek olan Seyfettin Bey. Ama neden cekindiğinizi anlayamadım doğrusu. Nihayetinde muayeneyi kim yaparsa yapsın doğumunuza doktorunuz girecek ve çatı muayenesinden çok daha fazlasını yapacak

Doğuma kadar alttan muayeneye ihtiyaç duymadık. Doğum olacağı gün bebeğin başı dayanana kadar ebe yaptı kontrolü sonra doğuma girecek olan Seyfettin Bey. Ama neden cekindiğinizi anlayamadım doğrusu. Nihayetinde muayeneyi kim yaparsa yapsın doğumunuza doktorunuz girecek ve çatı muayenesinden çok daha fazlasını yapacak

Üç doktora gidiyorum Bahçelievler medikal park doktordan çok memnunum ama bana çok uzak ... Medikalpark Gaziosmanpaşa doktor çok ilgili değil ozel sigortaliyim hastane ile bu konuda çok sorun yasayan olmuş ödeme ile ilgili.yeni yüzyıl GOP hastanesi çok sevdiğimiz bir doktor bize volkan beyi önerdi ... Ben eşinden bile çekinen biriyim napim elimde değil.haftaya tekrar gidicem ona.

Illa ki çekiniyorsunuzdur ama doğuma kadar doktorunuzla aranızda bir iletişim oluşması lazım. Bu şekilde tedirginliğiniz sürerse doğuma gittiğinizde de gerilebilirsiniz. Doktorunuza güvenmeniz ve kendinizi rahat hissetmeniz gerçekten önemli. Kararınızı buna göre verin,en olmadı bayan doktor araştırın derim. Ama Volkan Bey gerçekten ilgili ve iyi bir doktordur. Ben de şiddetle tavsiye ederim. Eşim sağlıkçı,daha önce O hastanede nöbet tutuyordu. Çok soruşturduk gitmeden önce biz de ve cok memnunduk

Nilay karaca ya gidiyorum .. Benim.özel.sigorta ekstra masraf cikarip ödeme alirlar mi diye arastircam . eşim banka calisani ücret odemiyoum muayenelere dogumada ödemek istemiyorum o hastanede en iyi doktor İbrahim.celebi ama erkeğe girmek istemiyorum ben rahat olamam kasarim kendimi ... GOP da aylin hanima bi muayene olup karar vericem inşallah.

Merhabalar, doğuma az kalmış hayırlı doğumlar, Aylin Güneş hanıma muayene oldunuz mu? Ben de onu gitmeyi düşünüyorum netteki yorumları okuyunca. Yardımcı olur musunuz ?

Merhabalar, doğuma az kalmış hayırlı doğumlar, Aylin Güneş hanıma muayene oldunuz mu? Ben de onu gitmeyi düşünüyorum netteki yorumları okuyunca. Yardımcı olur musunuz ?

Bi kez gittim canım çok candan biri instagramdan takip et :) bi.kez daha gitmeyi düşünüyorum ona sezeryanda çok basarili onu biliyorum normal doğum da bilmiyorum ama benim.ilk normal çok.istiyorum arastiriyorum ayni hastanede volkan beye gittim iki kez çok iyi oda ama.erkek pek tercih edemicem. (Utanıyor sıkiliyorum) bi kerede emel diye birine gittim o hastanede odasina gören çıkmıyor onu begenemedim aylın hhanima git tavsiye ederim.

Bi kez gittim canım çok candan biri instagramdan takip et :) bi.kez daha gitmeyi düşünüyorum ona sezeryanda çok basarili onu biliyorum normal doğum da bilmiyorum ama benim.ilk normal çok.istiyorum arastiriyorum ayni hastanede volkan beye gittim iki kez çok iyi oda ama.erkek pek tercih edemicem. (Utanıyor sıkiliyorum) bi kerede emel diye birine gittim o hastanede odasina gören çıkmıyor onu begenemedim aylın hhanima git tavsiye ederim.

İnstagramdan baktım, dediğin gibi sıcak birine benziyor. Peki alttan muayene yapıyor mu? İstemiyorum desem hastadan gelen olumsuz cevapları nasıl karşılıyor acaba. Canım inşallah bir avazla kurtulursunuz :anneadayı:

İnstagramdan baktım, dediğin gibi sıcak birine benziyor. Peki alttan muayene yapıyor mu? İstemiyorum desem hastadan gelen olumsuz cevapları nasıl karşılıyor acaba. Canım inşallah bir avazla kurtulursunuz :anneadayı:

Hamileysen yapmaz cnm.istemiyorum desen de yapmaz bence .ALLAH razi olsun cnm amin..

Back