- Konu Sahibi mucizem5322
-
m3 kuaför salonu
almira bayan kuaförü kızılayı az geçince
Seher Bayan Kuaförü Yıldırım mahllesinde. GOP a 10 dakika. yıllardır kuaförümdür. Nişan kına gelinm saçımı yapmıştı. Tavsiye ederim. Fiyatları da gayet normal.
Seher Bayan Kuaförü Yıldırım mahllesinde. GOP a 10 dakika. yıllardır kuaförümdür. Nişan kına gelinm saçımı yapmıştı. Tavsiye ederim. Fiyatları da gayet normal.
alcko bayan kuaforu..
roma dondurmasının az ılerısınde karşınıza cıkacaktır.)
yengemn kuaförü o bnm ya.. süper yapıyo harbiden sırf ynnda çalışanları içiin oraya gidenleri bile var
tam yerini tarif edebilir misiniz seher kuaför ün ?
Yıldırım karakolunun tam karşısında. Köşe deki yeni binada. Altında alışveriş mağazası var. Yanında çiçekçi var.
gop merkezde ısım yapmıs tek yerdır nerdeyse m 3 bı arkadas daha demıs fıyatları bıraz pahalı dıye ama cıdden memnun kalırsın muammer beyden rabdevu almanı onerrım bende..makyaj konusunda bışey dıyemıyecegım ama cunku gece dısarı cıkacaktık bı makyaj yapıldı superdı ablamın dugun gunu nıkah ıcın bı bayan makyaj yaptı vakıt azdı sıldıremedım cok agır olmustu..ote yandan baska bı bayan daha vardı makyaj yapan onun yaptıkalrıda cok naturel hoştu ısımlrı hatırlayamayıyorum bayagı oldu cunku ustunden zaman gctı..ama sac ıcın kesınlıkle muammer dıyorum ..gop dısında dusunursen yanı vaktın kalırsa fatıhte bı kuaforum var benım cok guzel sac ve makyaj yapar
canım eklemeyı unutmusum m3 u bıraz gecıp sarıgole dogru ılerlersen ıkızler kuafor var bı hanın ıcınde alt katı gelınlıkcı pek gıtmışlıgım yok ama adını duymuslugum var memnun olanalr yıllardır gıdenelr var ablamın arkadaslarından bıde ordan 2 kardes ayrılmıs sanırım ozlem bırının adı dıgerını unuttum ıkısı acmıslar gop meydanda bı kuafor adını anımsayamıyorum da camının karsısında mınubuslerın bekledıgı yerde hemen pasajın ıcınde pasajın gırısınde dovız burosu falan var yanında kucuk bı dukkan var tatlı falan satıyorlar pek ıyı bı tarıf olmadı sanırım ama elımden geldıgınce tarıf etmeye calıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?