• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul Gaziosmanpaşa ve çevresinde gelin saçı için önerebilceğiniz kuaför.....

mucizem5322

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.313
0
316
İstanbul
Kızlar ben çok sık kuaföre giden birisi değilim.O yüzden bu konuda bilgim yok.Gelin saçım ve makyajımda çok güzel olsun istiyorum.Nişan saçımdan ve makyajımdan memnun kalmamıştım.Sizin önerebileceğiniz bi yer varsa yardımlarınızı bekliyorum

Seher Bayan Kuaförü Yıldırım mahllesinde. GOP a 10 dakika. yıllardır kuaförümdür. Nişan kına gelinm saçımı yapmıştı. Tavsiye ederim. Fiyatları da gayet normal.

m3 kuaför salonu

Sağol cnm orasıda güzel 400tl istedi saç makyaja daha güzel ve uygun birini bulamazsam oraya gidicem

almira bayan kuaförü kızılayı az geçince

Sağol cnm orayada bi bakiyim

Seher Bayan Kuaförü Yıldırım mahllesinde. GOP a 10 dakika. yıllardır kuaförümdür. Nişan kına gelinm saçımı yapmıştı. Tavsiye ederim. Fiyatları da gayet normal.

Saç modellerini koyabilmen mümkünmü canım fikir açısından

Ayy kızlar valla tam benimde istediğim bi konu çok işime yaradı şimdiden bende harıl harıl kuaför arayanlardanım Gop ta olur B.paşada farketmez benim için hepinize çoookk teşekkürlerrr Palamino teşekkürler bu konuyu açtığın için cnm sendende yorumları beklerim cnm opuyorumnanaktan

gop merkezde ısım yapmıs tek yerdır nerdeyse m 3 bı arkadas daha demıs fıyatları bıraz pahalı dıye ama cıdden memnun kalırsın muammer beyden rabdevu almanı onerrım bende..makyaj konusunda bışey dıyemıyecegım ama cunku gece dısarı cıkacaktık bı makyaj yapıldı superdı ablamın dugun gunu nıkah ıcın bı bayan makyaj yaptı vakıt azdı sıldıremedım cok agır olmustu..ote yandan baska bı bayan daha vardı makyaj yapan onun yaptıkalrıda cok naturel hoştu ısımlrı hatırlayamayıyorum bayagı oldu cunku ustunden zaman gctı..ama sac ıcın kesınlıkle muammer dıyorum ..gop dısında dusunursen yanı vaktın kalırsa fatıhte bı kuaforum var benım cok guzel sac ve makyaj yapar

canım eklemeyı unutmusum m3 u bıraz gecıp sarıgole dogru ılerlersen ıkızler kuafor var bı hanın ıcınde alt katı gelınlıkcı pek gıtmışlıgım yok ama adını duymuslugum var memnun olanalr yıllardır gıdenelr var ablamın arkadaslarından bıde ordan 2 kardes ayrılmıs sanırım ozlem bırının adı dıgerını unuttum ıkısı acmıslar gop meydanda bı kuafor adını anımsayamıyorum da camının karsısında mınubuslerın bekledıgı yerde hemen pasajın ıcınde pasajın gırısınde dovız burosu falan var yanında kucuk bı dukkan var tatlı falan satıyorlar pek ıyı bı tarıf olmadı sanırım ama elımden geldıgınce tarıf etmeye calıştım

gop merkezde ısım yapmıs tek yerdır nerdeyse m 3 bı arkadas daha demıs fıyatları bıraz pahalı dıye ama cıdden memnun kalırsın muammer beyden rabdevu almanı onerrım bende..makyaj konusunda bışey dıyemıyecegım ama cunku gece dısarı cıkacaktık bı makyaj yapıldı superdı ablamın dugun gunu nıkah ıcın bı bayan makyaj yaptı vakıt azdı sıldıremedım cok agır olmustu..ote yandan baska bı bayan daha vardı makyaj yapan onun yaptıkalrıda cok naturel hoştu ısımlrı hatırlayamayıyorum bayagı oldu cunku ustunden zaman gctı..ama sac ıcın kesınlıkle muammer dıyorum ..gop dısında dusunursen yanı vaktın kalırsa fatıhte bı kuaforum var benım cok guzel sac ve makyaj yapar

canım eklemeyı unutmusum m3 u bıraz gecıp sarıgole dogru ılerlersen ıkızler kuafor var bı hanın ıcınde alt katı gelınlıkcı pek gıtmışlıgım yok ama adını duymuslugum var memnun olanalr yıllardır gıdenelr var ablamın arkadaslarından bıde ordan 2 kardes ayrılmıs sanırım ozlem bırının adı dıgerını unuttum ıkısı acmıslar gop meydanda bı kuafor adını anımsayamıyorum da camının karsısında mınubuslerın bekledıgı yerde hemen pasajın ıcınde pasajın gırısınde dovız burosu falan var yanında kucuk bı dukkan var tatlı falan satıyorlar pek ıyı bı tarıf olmadı sanırım ama elımden geldıgınce tarıf etmeye calıştım

Sağol sağol canım ilgilendiğin için m3 internet sitesinden baktığım modelleri güzeller bahsettiğin diğer kuaförün adıda özlem kuaför sanırım orayada bi bakıyım

merhaba m3 güzel ama çok pahalı cnm.sadece gelin saçı için 450 fiyat verdiler benim de mart da düğünüm ben de g.o.paşa da oturuyorum ma kuaföre karar veremedim hala.bu hafta gidicem bi yerle görüşmeye bakalım....

Back