• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul fatihte yada çevresinde ortodontist

alya32

pamuksekerr
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
4.101
1
73
İstanbul
kızlar dişlerime tel taktırmak istiyorum fakat hiç biyere güvenemiyorum yada çok uçuk fiyatlar veriyolar. fatih ve çevresinde tavsiye edebileceğiniz ortodontist var mı?? lütfen yardım edin bıktım artık bu dişlerden:14::14:

Son düzenleme:
nden kmse cevap wermiyo emnmki birilerinin tavsiye ediceği ortodontistler var ama kmse bişey paylaşmıyo

Bende 5 yıl kadar tedavi gördüm daha ortaokuldayken ama kadıköydeydi birde fiyatı o zaman bile çok uçuktu yinede istersen yerini tarif eetmeye çalışırım ama.

canım valla çok sağol tek cevap veren sen oldun :16::16: fatihte olmasa bile avrupa yakasında düşünüyorum tatlım. zaten çok uzak byere gderken yol parası falan onu da çok vermek istemiyorum ama önerin için çok sağol. canım bide fiyat olarak kaça yaptırmıştın sen?

canım valla çok sağol tek cevap veren sen oldun :16::16: fatihte olmasa bile avrupa yakasında düşünüyorum tatlım. zaten çok uzak byere gderken yol parası falan onu da çok vermek istemiyorum ama önerin için çok sağol. canım bide fiyat olarak kaça yaptırmıştın sen?

Rica ederim ne demek. ORtodonti herkesin gittiği bir alan olmadığı için belki bilmiyorlardır ondan cevap gelmemiştir. Haklısın yol parası biraz zorlayabilir çünkü bazen 15 günde bir bile çağırdığı oluyordu. Canım ben şuanda 27 yaşındayım tedavi gördüğüm zaman ortaokula gidiyordum 13-17 yaşlarımda yaptığımı düşünürsek o zamanın parasıyla 1000 dolar ödemişti babam ama o zamana göre çok iyi paraydı. Pek yaygın değil Türkiyede o yüzden pahalı falan demişti doktor. Hata aynı dönem üst komşumuz devlete götürmüştü ilk muayeneyi nerdeyse 1 yıl sonraya vermişlerdi. oda mecbur özelde yaptırmıstı cunku bu tedavide yaş ilerledikçe olumlu sonuç alma süresi uzarmış öyle demişti doktorum.

canım bnde bi kaç yerle görüştüm fakat fiyat konusunda anlaşamadık 2.500 tlye yaptıran arkadaşlar var fakat bana biri 5.250 lira diğeri 2 bin dolar fiyat verdi o yüzden bnde araştırıyorum daha uygun byer hemde gvenilir biyer olması gerekiyo dişlerime daha çok zarar gelmesinden de korkuyorum açıkçası

Yani tahminime göre iyi bir yerde yaptırmayı düşünüyorsan en az 3000 lirayı gözden çıkarman gerekiyor sanırım. Hayırlısı olsun internetten de araştır ama sakın kötü bir yere gitme..

Back