İstanbul/Eyüp ev işlerine yardımcı arkadaşa ihtiyacım var

mavi_duvar

sen Ben O herkes aynı hikayede..
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
190
7
118
Arkadaşlar İstanbul'da Eyüp'te oturuyorum .
Çalışıyorum ve iki yaşında bir kızım var haliyle ev işlerine artık yetişemez oldum,
Düzenli bir şekilde ayda bir yada iki haftada bir düzenli temizlik yapmak için yanıma yardımcı bir arkadaş arıyorum.Yani cam silme, kapı vs işler için. Zaten elimden geleni yetişebildiğim kadarıyla yapmaya gayret ediyorum. Evim küçük 80 metrekare. ilgilenen ve bana bir arkadaş önerebilecek herkesin mesajlarını bekliyorum.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

merhaba ilanıız hala geçerliyse alibeyköyde oturuyorum ve sizinle çalışmak isterim 0543 817 91 99 hülya ulaşırsanız sevinirim

istanbul avrupa yakası gündelik temizliğe gidilir.. ayrıca ev taşınırken toplama yapılır acilll hemen gidebilceğim işler arıyorum... tecrübemiz var ihtiyaç halinde dönüş yaparsanız çok memnun olurum 0539 347 06 21

haleli_34@hotmail.com adresinden iletişim yazarsanız halen ihtiyacınız varsa çalışabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…