İstanbul estetik fiyatları! !!

Sekerkiz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
48
7
29
Merhaba arkadaşlar ben meme buyutme estetiği olmak istiyorum aylardır araştırıyorum fiyat olarak internette devlet hastanesine 2bin 3bine olup aşırı memnun kalanlarda var özelde 8 9bine olup pişman olanlarda var yani iş doktorda bitiyor. Neyse bu arastirmalarima dayanarak 2 3 yere muayeneye gittim biri okmeydanı eğitim araştırma hastanesi 6bin dedi biri özel estemed diye biryer 5bin dedi İstanbulda daha uygun biyerde olup memnun kalan var mı ya da çevresinden duyup bilen çok önemli :/

Devlet hastanesinde verilen fiyata protez dahilmi? Sizmi alacaksınız protezi?
Kullanılan protezleri sordunuzmu?

Merhaba geçmiş olsun ameliyat oldunuz mu?

Merhaba; bugün Sedef hanım ın ameliyat olduğu Ataşehir estethica hastanesine gittim. Dr. Yalçın beyle görüşmem neticesinde tedirginliklerim kayboldu ve ameliyatı olmaya karar verdim. Anestezi için tahlillerimi yaptırdım 14 aralık perşembe günü ameliyat olacağım.

Fiyat ne canım ne kadar a anlaştınız

Kizlar bu fiyat konusuna bende takildim.
Iki dr arasinda kararsizdim. Ama bir tanesi bana 3500 euro dedi article otel vé yok ucreti derken 6 bin euro ya mal olucak. Turkiyede yasayanlara protez 6 vé 8 bin arasi hâta daha ucuz takilirken biz yurt disisnda yasayanlara ayri fiyat uygulaniyor.
Bende diger dra yonelicem geri oda 10 bin tl demisti .Sûrem cok kisitli malesef baska dr arastirmaya

Evet ya fiyatlar bayağı uçuk çok fazla

Arkadaşlar merhaba bende yeni ameliyat olmaya karar verdim, biraz fiyat ve Dr araştırması yaptım 9-10 bin arası hep bulduğum bayan drlar karşıda daha Uygun Dr lar var ama Avrupa bölgesinde oturduğun için burda bir Dr tercih ediyorum.Aylin Bilgin Karabulut 13-14 bin, Ayşe Öztürk 10bin, Amerikan estetik 9-13 bin arası fiyat verdi telefonda yüz yüze görüşmede bu fiyatlar düşer mi bana biraz fazla geldi

Dr ekrem keskin ile görüşmeni tavsiye ederim, önümüzdeki ay ben ekrem beye ameliyat olacağım, fiyatları cok uygun ve çok güven verdi önceki ameliyatlarını gösterdi cok iyi sonuçlar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…