Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef bayan Dr arıyorum birkaç tane fikir oluştu kafamda ama hepside 9-13bin dedi simdi hepsininin muayenesine gidip içlerinden karar vericem inşallahDr ekrem keskin ile görüşmeni tavsiye ederim, önümüzdeki ay ben ekrem beye ameliyat olacağım, fiyatları cok uygun ve çok güven verdi önceki ameliyatlarını gösterdi cok iyi sonuçlar var..
Aa hadi hayırlısı olsun haber verin merak ettim inşallah gönlünüze göre olurMaalesef bayan Dr arıyorum birkaç tane fikir oluştu kafamda ama hepside 9-13bin dedi simdi hepsininin muayenesine gidip içlerinden karar vericem inşallah
Amin canım inşallah bu yaz düşünüyorum okul kapanınca çünkü annem yanıma gelip çocuklara bakicak şimdiden araştırmaya başladım hiç fikrim yoktu çünkü forma girene kadarAa hadi hayırlısı olsun haber verin merak ettim inşallah gönlünüze göre olur
tesekkur ederim yeride bana yakin siz ne zaman ameliyat olucaksiniz
Önümüzdeki ay inşallah bakalım ben çook heycanlıyımtesekkur ederim yeride bana yakin siz ne zaman ameliyat olucaksiniz
umarim memnun kalirsin ameliyat olunca paylasirsin iyi olumlu olumsuz taraflariniÖnümüzdeki ay inşallah bakalım ben çook heycanlıyım