Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr ekrem keskin ile görüşmeni tavsiye ederim, önümüzdeki ay ben ekrem beye ameliyat olacağım, fiyatları cok uygun ve çok güven verdi önceki ameliyatlarını gösterdi cok iyi sonuçlar var..
Maalesef bayan Dr arıyorum birkaç tane fikir oluştu kafamda ama hepside 9-13bin dedi simdi hepsininin muayenesine gidip içlerinden karar vericem inşallah
Maalesef bayan Dr arıyorum birkaç tane fikir oluştu kafamda ama hepside 9-13bin dedi simdi hepsininin muayenesine gidip içlerinden karar vericem inşallah
Amin canım inşallah bu yaz düşünüyorum okul kapanınca çünkü annem yanıma gelip çocuklara bakicak şimdiden araştırmaya başladım hiç fikrim yoktu çünkü forma girene kadar
bende devlet hastanesinde meme büyütme operasyonu yapan arkadaşlardan öneri ve fikirlerini bekliyorum kimse henüz paylaşmadı, burada fikri olan var mı?