• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul endokrinoloji doktor tavsiye

itsmylife_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
2.088
4.961
133
Merhaba arkadaşlar kayınvalidemin boğazında büyük nodüller çıktı. Özel hastanede muayene oldu doktor iyi huylu da olsa ameliyat gerekir dedi fakat birkaç doktor daha görsün istiyoruz.
İstanbul'da onerebileceginiz endokrinoloji doktoru var mıdır acaba?
Güncelleme: Biyopsi yaptılar, kötü huylu çıkmış ameliyat diyor. Tiroitleri aldırmak için önerdiğiniz doktor var mi hanımlar? Biyopsi Sonucunu da paylaşayim belki bilgisi/yorumu olan olur

Eklentiler

• IMG_20230918_200006.webp
    IMG_20230918_200006.webp
    59 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar kayınvalidemin boğazında büyük nodüller çıktı. Özel hastanede muayene oldu doktor iyi huylu da olsa ameliyat gerekir dedi fakat birkaç doktor daha görsün istiyoruz.
İstanbul'da onerebileceginiz endokrinoloji doktoru var mıdır acaba?
Güncelleme: Biyopsi yaptılar, kötü huylu çıkmış ameliyat diyor. Tiroitleri aldırmak için önerdiğiniz doktor var mi hanımlar? Biyopsi Sonucunu da paylaşayim belki bilgisi/yorumu olan olur
Merhaba bizzat kendim gitmedim fakat yakın bir arkadaşım graves ameliyatı oldu ve memnun kaldı. Hamidiye etfal seyrantepe binası prof yüksel altuntaş bu konuda oldukca iyi olduğunu duydum.

Back