İstanbul Dudak Dolgusu- fiyatlarıyla tavsiye arıyorum. Dr Mehmet Gencer tanıyan var mı?

Nedim yıldızın dolgularını instagramdan görüp çok beğeniyordum. Dudak dolgusu için gittim eski dolgumu eritmeyi tavsiye etti. Biraz bekledkten sonra yenisini yaptı ama tam bir hayal kırıklığı kesinlikle tavsiye etmiyorum hem çok pahalı hemde sonuç hiç güzel değil.

Tabii ki de fake hesap bu inanmayın. Ben yaptırdım asla memnun kalmadım. 1 ml dedi dudağımın üstü şişti dudağımın kendisi aynı 1 ml yaptığını söyledi
Yıllarca dolgu yaptıran biri olarak 1ml nin ne kadar oldugunu az cok biliyorum. Bence hepsini kullanmıyor dolgunun. Bende hic memnun kalmadım. Fiyatıda 2.500₺ olmuş valla paraya yazık

Selam ben de yaptırmak istiyrum dolgu ama korkuyorum kötü olursa diye bu doktor İstanbul damı ?

Dr önerilerine açığım kızlar uygun fiyatlı ama eli iyi doktor arıyorum dolgu için hem nazolabial hem botoks hem dudak için

Ben İstanbulda yaptırdım cesaret edip valla iyi kide yaptırmışım çok memnunum

Güzel olmuş doktorunuz kim kaç ml yapıldı ve fiyat bilgiside verebilirmisiniz?
2 ml yapıldı juvaderm ama kampanya vardı ben yaptırdığımda 1 ml 1000 tl şimdi fiyatı nedir bilmiyorum İstanbuldayım birde ben isim vermek yasak diye biliyorum ama ?

Güzel olmuş doktorunuz kim kaç ml yapıldı ve fiyat bilgiside verebilirmisiniz?
Birde ben bu dudağa 1 ml daha yaptırdım göz alışınca daha fazlasını istiyor isa :) ama doktor budan sonra başka yamam bu seni 1 sene idare eder dedi :)

Eklentiler

• 3 ML İLK.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 149
  • 3 ML SON.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 147
Selam bende botoks düşünüyorum. Bu doktora guvenebilirmiyim acaba. Listeme ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…