- 5 Mayıs 2019
- 1.077
- 1.068
- Konu Sahibi akademisyenoldum
Memnunum simdilik bir sikinti yokMerhaba nasılsınız? Son durumunuzu merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnunum simdilik bir sikinti yokMerhaba nasılsınız? Son durumunuzu merak ettim.
Kandırmış siziKızlar 3cc yaptırdım yapan hekim normal oldugunu iddia ediyor ama hiç fark yok. Sizin ne durumda? Böyle olması normal mi?
Kızlar 3cc yaptırdım yapan hekim normal oldugunu iddia ediyor ama hiç fark yok. Sizin ne durumda? Böyle olması normal mi?
güle güle kullanın,Diğer doktorları bilmiyorum ama Dr Nedim Yıldız bu alanda en iyisi bence. Ben dudak dolgusu yaptırdım iki defa onda.Arkadaşlarım da dudak dolgusu ,çene ,jawline ve Botox yaptırdılar.Hepimiz çok memnun kaldık.Ellerinde nasıl bir tılsım var bilmiyoruz ama dokunduğu her yer güzelleşiyor :) Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz
Teşekkür ederim ,ben yaptırdığımda Dolgularda 1 ml 2000 TL ,Botox 1200 TL idi.güle güle kullanın,
fiyatları nasıl?
MerhabaKızlar merhaba,
İstanbulda dudak dolgusu için araştırma halindeyim. Dr. Mehmet Gencer- Dr. Nedim Yıldız ve Estetik Yolculuğu sayfasının doktoru arasında kararsız kaldım, tüm bu doktorlardan fiyat aldım. Gönlüm plastik cerrah olduğu için Dr. Mehmet Gencer diyor sanki, ama onun da daha önceki işlerini görmedim. Sizin tavsiyeleriniz neler?
Şöyle M'leri belirgin güzel şekilli dolgun dudaklar için.
üst üste 2 üye ikisi de sadece doktor övmüş. yine reklam hesaplarıyla karşı karşıyayız. bu doktoru bir ara düşünmüştüm ama soğudum şu an.
Çok bariz... Benim memnuniyetsizlik mesajım üzerine biri özelden yazmış yardımcı olurum memnuyietsizliğiniz giderilir diye. Telefon numaramı istedi ve o günden sonra giriş yapmamış ve dönüş olmadı. Böyle bir şey olamaz yaüst üste 2 üye ikisi de sadece doktor övmüş. yine reklam hesaplarıyla karşı karşıyayız. bu doktoru bir ara düşünmüştüm ama soğudum şu an.
Merhaba dudak dolgusunu ne kadara yaptırdınız acaba?Merhaba ben bugun 3.kez dolgu yaptırdım.Yaptırdığım dolguları birer sene kullandım.İki kez yaptırdığım kişi Evren Helvacıydı fiyatları arttı ve ilgiden ötürü değiştirmek istedim doktoru.Bugün gittiğim dr. Emel Sıkar Maltepe'de ilgisi ön bilgilendirmesi benim cok hosuma gitti.2. seansa gidicem 15 gün sonra eğer 1 ay sonrası hala memnun kalırsam şiddetle tavsiye edeceğim bir dr olacaktır kendisi:)
Merhaba
Ben geçen yıl dr nedim yıldız da dudak dolgusu ve jawline yaptırdım şidetle öneriyorum gidebilirsiniz. Yenşden randevu aldım bu seferde botox yaptı
Tabii ki de fake hesap bu inanmayın. Ben yaptırdım asla memnun kalmadım. 1 ml dedi dudağımın üstü şişti dudağımın kendisi aynı 1 ml yaptığını söyledi bi de.güle güle kullanın,
fiyatları nasıl?
Yalan tabii ki. Bir de bana özelden mesaj atmışlar numarınızı verin memnuniyetsizliğinizi giderelim diye sonra dönüş falan da yapmadılar. Üst üste fake hesap açıp övüp övüp gidiyorlar.üst üste 2 üye ikisi de sadece doktor övmüş. yine reklam hesaplarıyla karşı karşıyayız. bu doktoru bir ara düşünmüştüm ama soğudum şu an.
Dudak doldusu için eğer istanbulda iseniz kendi doktorumu önerebilirim. 3 kız arkadaş gittik. Memnun kaldık. Fiyatları da piyasaya göre uygun.Kızlar merhaba,
İstanbulda dudak dolgusu için araştırma halindeyim. Dr. Mehmet Gencer- Dr. Nedim Yıldız ve Estetik Yolculuğu sayfasının doktoru arasında kararsız kaldım, tüm bu doktorlardan fiyat aldım. Gönlüm plastik cerrah olduğu için Dr. Mehmet Gencer diyor sanki, ama onun da daha önceki işlerini görmedim. Sizin tavsiyeleriniz neler?
Şöyle M'leri belirgin güzel şekilli dolgun dudaklar için.