Ben de Koc dusunuyorum. Kuvez vs olma durumunda SGK gecerli oluyormus. Fiyatlari konusunda bir bilginiz var mi?Avrupa yakası ise maddi açıdan rahatlık varsa Amerikan Hastanesi , fiyatlar biraz daha kabul edilebilir seviyede olsun derseniz Koç Üniversitesi Hastanesi.
MaalesefBen de Koc dusunuyorum. Kuvez vs olma durumunda SGK gecerli oluyormus. Fiyatlari konusunda bir bilginiz var mi?
Benim takibimi disaridan bir hoca yapiyor. O da Amerikan yada Koc dedi. Ama ben Koc istiyorum acikcasi. Yenidogani cok iyi diyorlar.Maalesef
Hangi yaka hangi ilçe canım ve tabi maddiyatla da alakalı ona göre öneride bulunalımMerhabalar tüp bebek tedavisi ile hamileyim çok şükür. Bundan sonraki süreçte takibimin ve doğumum için özel hastane arayışındayım. İstanbulda önerebileceğiniz güzel güvenilir bir hastane ne önerebilirsiniz?
çok teşekkürler şimdiden
Son gittiğimde 15 bin dediler doğum ücretine.Ben de Koc dusunuyorum. Kuvez vs olma durumunda SGK gecerli oluyormus. Fiyatlari konusunda bir bilginiz var mi?
Sanirim normal dogum ucretidir. Benim de ya Koc ya Acibadem olacak (Fulya) hala neresi olacagi belli degil. Hocam disaridan geliyor. Ucretleri konusunda da bir fikrim yok. Tek tek arayacagim artik.Son gittiğimde 15 bin dediler doğum ücretine.
Yok sezaryen normal doğumda çok fark yoktu bu sezaryen ücreti. Ben yoğun bakıma bakarak hastane seçtim. Daha önce yoğun bakımda yaptıkları hata yüzünden bebeğimi kaybettim.Sanirim normal dogum ucretidir. Benim de ya Koc ya Acibadem olacak (Fulya) hala neresi olacagi belli degil. Hocam disaridan geliyor. Ucretleri konusunda da bir fikrim yok. Tek tek arayacagim artik.
Cok tesekkur ederim yanitiniza.
Cok cok uzuldum. En buyuk korkularimdan birisini yasamissinizYok sezaryen normal doğumda çok fark yoktu bu sezaryen ücreti. Ben yoğun bakıma bakarak hastane seçtim. Daha önce yoğun bakımda yaptıkları hata yüzünden bebeğimi kaybettim.
Fulyayı bilmiyorum. Ancak 1 yılı aşkın y.b sürecimiz oldu. 1900 Gr doğmuştu ciğerine beslerken mama kaçırdılar. Bitkisel hayatta yaşadı. Olayın olduğu hast yine zincir hast biriydi.Cok cok uzuldum. En buyuk korkularimdan birisini yasamissinizBu dogumunuzu kolayca ve saglikla atlatin dilerim.
Ben de yenidogan yogunbakimi iyi olsun, yenidogancisi iyi bir hastane olsun diye Koc istedim. Acibadem Fulya nasil bilemiyorum sadece evime yakin. Cok strese girdigim bir konu. Koc Hastanesi icin iyi seyler soylediler, ozellikle bebek erken gelir ise yada yogunbakimlik olursa diye.
Cok uzuldumFulyayı bilmiyorum. Ancak 1 yılı aşkın y.b sürecimiz oldu. 1900 Gr doğmuştu ciğerine beslerken mama kaçırdılar. Bitkisel hayatta yaşadı. Olayın olduğu hast yine zincir hast biriydi.
3 hastane değiştirdik biri acıbademdi. 5 ay kaldık orada. Açıkçası yb konusunda sıradandı. Çok bilgili doktorları yoktu. Tabi bizim durumumuz özeldi.
Merhaba medipol mega dan memnun kaldınız mıŞimdiden rabbim birbirinize sağ salim kavuştursun inşallahBende 39+4 haftadayım ve mega medipolde takipliyim. Öncelikli tercihim hep yenidoğan yoğun bakımı olan hastaneydi o yüzden burayı seçtim ve çok yakın arkadaşımda burada doğum yaptı hijyenini olsun ilgilerini olsun çok beğendim. Tavsiye ederim… Ama dediğim gibi henüz doğum yapmadım doğum sonrasıda kısmet olursa yorumumu güncellerim
Merhaba medipol mega dan memnun kaldınız mı
Merhaba medipol mega dan memnun kaldınız mı