Doğuma Hazırlık İSTANBUL DOĞUM İÇİN ÖZEL HASTANE ÖNERİLERİ 2022-2023

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet çok memnun kaldım ve mutlu ayrıldım. Normal doğumu çok destekliyor orası ve bende sezaryen istememiştim. Kendi doktoruma denk gelemedim gece doğum yaptığım için ama bu doktorumda harika bi insandı ve 10dk içinde normal doğumu gerçekleştirdik. Yani sancılar hariç. Sonrasında emzirme danışmanlığı harikaydı personel çok iyiydi.
şikayetvar da bikaç olumsuz yorum okudum tereddüt ettim miyomdan dolayı önce ameliyat sonra doğum olacak gibi o yüzden tedirginim biraz. Kendi doktorumuz doğuma gelmiyor mu haber verince

şikayetvar da bikaç olumsuz yorum okudum tereddüt ettim miyomdan dolayı önce ameliyat sonra doğum olacak gibi o yüzden tedirginim biraz. Kendi doktorumuz doğuma gelmiyor mu haber verince
Ben de sizin gibi ordan çok bakmıştım ama bi arkadaşımda orda doğum yaptı ve çok önerdiği için açıkçası o yorumları takmadım. Kendi doktorunuz geliyor evet ama mesai saatleri dışında geliyorsa ekstra ücret alınıyor bizde öyle bi para vermek istemedik. Nöbetçi doktorda benim tanıdığım adını çok duyduğum bi doktordu o yüzden gönül rahatlığıyla doğuma girdim. Dilerim sizinde şifanız bi an önce bulur sizi ve sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız 🥰

X