• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul dişçi tavsiyesi ( Avrupa yakası )

19OzgEmre03bjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
12
8
36
33
Merhaba arkadaşlar önce bir soru sormak istiyorum. Benim vampir dişin yanında olan dişim geriye doğru yamuk ama diğerlerinde bir sorun yok. Diş teli düşünmüyorum, implant için de korkularım var acaba benim diş kalıbını çıkartıp takma dişe benzer komple diş yapılma gibi bir durum olabiliyor mu acaba yani kalıbı çıkartıp direk dişlerime yapıştırıp komple güzel bir görüntü sağlama şansları var mı aklıma böyle birşey geldi çünkü anestezi yasağım var aklıma sadece böyle çözüm geliyor bu işi bilenler yardımcı olabilir mi veya tavsiye edecek dişçi var mıdır acaba? 4 bin tl ye kadar bütçe ayırdım

Selam. Diş teli takılmadan da dişleri düzelten bazı uygulamalar var. Eşim geçen yıl yaptırdı. Eğri dişi tıraşlayıp, kesebiliyor, üzerine yaprak porselen gibi kaplamalar yapabiliyorlar. Estetik diş hekimliği çok gelişti. Nişantaşı'nda Tanfer Klinik var. tavsiye ederim. Anestezi yapılmadan ne kadar olabilir bilmiyorum ama mutlaka görüşmende fayda var. Bizim doktorumuz Özlem hanımdı.

Back