• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul dış mekan için fotografçı

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;bedne tıpkı sizin gibi dış mekan için düğün fotografcısı arıyorum burdaki yazıların çoğunu okumaya calıştım ama kafam iyice karıştı.Lütfen bana yardımcı olun.Bütce olarak tabiki uygun olmasıda çok önemli ama fotograflarımın çok güzel olmasını istiyorum pişman olmak istemiyrum.Bana tavsiye edeceğiniz istanbul anadoluyakası için düğün fotografcıları varsa bilgi verirseniz çok sevinirim.yardımlarınza ihtiyacıam var kızlarrr:(

Ben de aynı süreçten geçtim, umarım en kısa sürede karar verirsin. Forumda daha önce paylaştığım araştırmamı aşağıda görebilirsin

Ben hepsini tek tek incelemiştim, biraz zaman alıcı ama keyifli :)

Bol şans...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, fotograf değil ama düğün belgeseli yaptıran bir arkadaşım var. İsterseniz kuaför hazırlık vs leri de profesyonel video kamerasıyla çekip sizin seçtiğiniz müzikle montajlayıp klip haline getiriyor. Sizin istediğiniz uzunlukta yapabiliyor. Çok güzel bir çalışmaydı ben çok beğenmiştim. İsterseniz o arkadaşın bilgilerini paylaşabilirim Forum kurallarına aykırı bir durum olur mu bilmiyorum ama şirket değil free çalışan birisiydi.

Merhaba arkadaşlar, fotograf değil ama düğün belgeseli yaptıran bir arkadaşım var. İsterseniz kuaför hazırlık vs leri de profesyonel video kamerasıyla çekip sizin seçtiğiniz müzikle montajlayıp klip haline getiriyor. Sizin istediğiniz uzunlukta yapabiliyor. Çok güzel bir çalışmaydı ben çok beğenmiştim. İsterseniz o arkadaşın bilgilerini paylaşabilirim Forum kurallarına aykırı bir durum olur mu bilmiyorum ama şirket değil free çalışan birisiydi.

İletişim bilgisi paylaşımı yapmıyoruz..
Özelden iletişime geçebilirsiniz isteyen arkadaşlarla..

sevgiler..

Arkadaşlar yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum lwtfen

merhaba :) bende çok yeni bir müşterimizin tavsiyesi üzerine aranıza geldim. ben fotoğrafçıyım. eğer özelden mail adresinizi yazabilirseniz size dönüş yapabilirim. yaptığım işleri atabilirim ve isteğinize özel bir paket yapabiliriz. sevgiler şimdiden mutluluklar:)

***************** türkiyenin heryerine gidiyor canım ben hikaye çekimi yaptırdım memnun kaldım .. ve sanırım piyasanın da yarı fiyatına çekiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:

bu bahsettiğiniz kişinin a
bilgilerini özel mesaj olarak gönderebilir misiniz

Back