Hiç fiyat verdiler mi canım? Anadolu Avrupa hiç fark etmez valla
Merhaba kızlar ameliyat olmayı düşünüyorum. Bir kaç hastaneden fiyat aldım en az 14 binden başlıyor özeller klinikler. Devlet hastanesinde olmaya karar verdim. Aranızda olan, memnun kalan var mı? Ve en önemlisi fiyatlar ne durumda devlette? Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz :)
Bu fiyatlar hangi ile ait ? Hangi hastaneden aldınız fiyatları çünkü ben antalyada devlette sordum sadece protez 6000 tl damla protez 7500 tlGenelde Mentor marka protez kullanıyorlar 3600tl civarı proteze para ödüyorsunuz, hastane ücret olarak da 1700-2500tl arası bir ücret ödüyorsunuz. Bu kadar
Bu fiyatlar hangi ile ait ? Hangi hastaneden aldınız fiyatları çünkü ben antalyada devlette sordum sadece protez 6000 tl damla protez 7500 tl
Nasıl bu kadar fark olabilir ben de medikalciyi aradım ve bana bu fiyatları verdiler.. şimdi doktor komisyon mu alıyor acaba diye düşünüyorum.İstanbul Başkaşehir Devlet, doktorum ameliyattan önce hangi medikal firmasıyla çalıştığını söylemişti, ben fiyat konuşmuyorum arayıp siz öğrenebilirsiniz demişti, biz de arayıp öğrendik akabinde de ödemeyi zaten ameliyat günü medikal firmasına yaptık
Merhaba sen doğal yollarla göğüs büyütmeyi deniyordun sanırım faydalı olmadı mı? ben de senden senin gibi diğer yazanlardan etkilenip yeni başlamıştımMerhaba kızlar ameliyat olmayı düşünüyorum. Bir kaç hastaneden fiyat aldım en az 14 binden başlıyor özeller klinikler. Devlet hastanesinde olmaya karar verdim. Aranızda olan, memnun kalan var mı? Ve en önemlisi fiyatlar ne durumda devlette? Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz :)
70'den 80'e çıkarabildim ancak doğal yollarla canım. En faydalısıda ev içinde asla sütyen kullanmamak oldu. Ama son zamanlarda inanılmaz kilo verdim şu an 7 kilo verdim 52den 45e düştüm doğal olarak göğüslerdende gittiMerhaba sen doğal yollarla göğüs büyütmeyi deniyordun sanırım faydalı olmadı mı? ben de senden senin gibi diğer yazanlardan etkilenip yeni başlamıştım
Daha dün devlet hastanesinde görüştüm. Mentor marka silikon 5000+ hastaneyede 3000 veriliyormuş. Kararımı netleştirince bir kez daha gidip görüşeceğimHiç fiyat verdiler mi canım? Anadolu Avrupa hiç fark etmez valla
Hangi hastane acabaDaha dün devlet hastanesinde görüştüm. Mentor marka silikon 5000+ hastaneyede 3000 veriliyormuş. Kararımı netleştirince bir kez daha gidip görüşeceğim
suan mentor fiyatı 7200 yuvarlak veekimde artacakmıs yeni fiyat alan oldu muGenelde Mentor marka protez kullanıyorlar 3600tl civarı proteze para ödüyorsunuz, hastane ücret olarak da 1700-2500tl arası bir ücret ödüyorsunuz. Bu kadar
Marmara Eğitim AraştırmaHangi hastane acaba
Ben kısa süre önce gittim Mentor marka 5000-5500 dedi doktorumsuan mentor fiyatı 7200 yuvarlak veekimde artacakmıs yeni fiyat alan oldu mu
Merhaba bende yıllardır küçük goguslerden muzdaribim hamilelik ve emzirmede büyüyüp sonrasında küçülüyor şuan yeni memeden kestim kızımı 1 ay oluyor ve 70 a cp 80 ne nasıl çıktınız bende ameliyat parasını tamamlayana kadar 80 ne çıksın istiyorum neler yaptınız ve ameliyat oldunuz mu70'den 80'e çıkarabildim ancak doğal yollarla canım. En faydalısıda ev içinde asla sütyen kullanmamak oldu. Ama son zamanlarda inanılmaz kilo verdim şu an 7 kilo verdim 52den 45e düştüm doğal olarak göğüslerdende gitti
Kilo versemde değişmycek ölçüler istiyorum sanırım en kalıcı yöntem protez o yüzden buna yöneldim
70'den 80'e çıkarabildim ancak doğal yollarla canım. En faydalısıda ev içinde asla sütyen kullanmamak oldu. Ama son zamanlarda inanılmaz kilo verdim şu an 7 kilo verdim 52den 45e düştüm doğal olarak göğüslerdende gitti
Kilo versemde değişmycek ölçüler istiyorum sanırım en kalıcı yöntem protez o yüzden buna yöneldim
Merhaba 70 sen 80 ne nasıl çıktınız neler yaptınız70'den 80'e çıkarabildim ancak doğal yollarla canım. En faydalısıda ev içinde asla sütyen kullanmamak oldu. Ama son zamanlarda inanılmaz kilo verdim şu an 7 kilo verdim 52den 45e düştüm doğal olarak göğüslerdende gitti